Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
animatrix11
őstag
Sziasztok!
Kérdésem lenne hátha tud valaki segíteni ssd vsásrlása előtt állok, de nem tudom hogy járok jobban ha veszek egy 256ost vagy 2 db 128ast bekötök raidbe? Állitólag utóbbinál a trim (amugy az pontosan mire jó?
)funkció nem működik, viszont a sebessége elég durva, képet mellékelem, ilyen tipusról lenne amugy szó samsung MMCRE28G5DXP-0VBD1 -
animatrix11
őstag
Sziaszok
érdekelne egy két tapasztalat, nem értek dolgokat, ssd-nél teszteknél mérnek mindenféle értékeket, illletve asztzali vinyónál is
én mértem egyet asztali 640es 2 db vinyón:
220/195, ez ssdnél jónak számít, de igy asztali vinyóval mérve (nem vettem észre nagy változást a sima egy vinyóhoz képest) hallotam hogy ilyen-olyan gyorsan bebootol a win ssd-én, de stripe-ban két vinyónál nincs érezhető változás, az értékek hazudnak vagy nem jó progival tesztelem, ssdhez még szelyésen nem volt szerencsém, de ugynéz ki kapok egy 64 gigást, amit tudok tesztelni
Aktív témák
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Új 256 Gb-os Micro Sd kártya
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)funkció nem működik, viszont a sebessége elég durva, képet mellékelem, ilyen tipusról lenne amugy szó samsung MMCRE28G5DXP-0VBD1
majd kitesztelem