Hirdetés
Aktív témák
-
Dracula
őstag
-
Dracula
őstag
válasz
föccer
üzenetére
Nem tudom minek kell itt duzzogni, és te ki vagy. Ez a topic pörög, hamarabb válaszolhatnak (akik megteszik!), de túl is pöröghet, és akkor nem. A másik topic meg csak arról a témáról szól, és ott meg azért válaszolhatják meg.
Mi a francért fáj neked, hogy én 2 helyen teszem fel? Minek fáradtál azzal, hogy egyáltalán megnézd, hogy ott feltettem? Nem értem.
E helyett a semmitmondó válasz helyett rég leírhattad volna a megoldást (ha tudod), de nem.
Amúgy olvastam az összes SSD-s cikket itt, bocsánat, hogy nem emlékszem benne minden mondatra...omg...

-
Dracula
őstag
-
Dracula
őstag
Sziasztok!
Felraktam a win7-et az SSD-re, és a 8. pontnál, amit itt olvastam:
"8. Ellenőrizd hogy hol kezdődik az első partíció!
Start menü/ futtatás keresőjébe be kell írni azt hogy "cmd". Majd a felugró ablakba írjuk ezt: "msinfo32"
A felugró abakban keresd ki az "Összetevők/Tárolás/Lemezek" almenüben található "Partíció kezdetének eltolása" mellett található értéket. Osszuk el 4096-tal. Ha a kapott érték egy egész szám, akkor a partíció jó. (Ha nem akkor érdemes újrarakni a rendszert)"Na most nekem nem egész szám... Most addig kell újrarakni a rendszert, míg nem sikerül??? Nehogymár.
Üdv!
-
Dracula
őstag
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
Akkor kéne egy ilyen véleményütköztetés, hogy mi is rossz bennük?

Felhasználói szemmel úgy néz ki, semmi. Mi van, ha nincs új firmware? És?
Vagy lehet, hogy ő régebben használta, vagy ismeri, hogy mi lesz vele mondjuk egy idő után... Tényleg nem tudom ezt én.Üdv!
-
Dracula
őstag
Sziasztok!
Új vagyok az SSD terén, bár sokat olvastam róluk, de december környékén én is vennék egyet... Legalább 40-est, de 64-nél nagyobbat nem szeretnék.
Olvastam a Giga lapokról, hogy valami van velük. P35-DS4-ben menni fog, kivéve ezt a hibaüzenetet? F14-es BIOS van, ahogy néztem a listában, van már újabb béta, ami a Giga oldalán nem található meg...
Kingston V+ ? Vagy OCZ Vertex2?
40 lenne a maximum, amit szánnék rá.Köszi a segítséget!
Üdv!
Aktív témák
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- WD 18 TB HDD GARANCIÁVAL 100%/100%
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest