Aktív témák
-
Lajtorja
aktív tag
Lenne pár ssd/win7 kérdésem, ha valaki tudna egy szép kerek választ adni, azt megköszönném

Prefetch/superfetch: ha simán registryből kilövöm akkor az összes lemezen kikapcsolja? Ha igen, jó-e az nekem? (pagefile, chrome cache, program files, stb. rendes tányéros winyókból álló raid0-on található; nem vagyok benne biztos számít-e, azért kérdem)
Létezik-e valami guszta módszer, hogy "program files" az azon belül található "common file" mappával együtt ne a rendszerwinyón (ssd) legyen? Friss os install után szintén registryben átírogattam, eddig semmi nem sírt miatta. Viszont elég kókány megoldásnak érzem.
A fenti két problémakörön, illetve indexelésen/alignáláson/trimelésen kívül érdemes-e mással bajlódnom? Létezik-e még valami tweak, ami ajánlott?
Aktív témák
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- WD Red 3TB NAS HDD (WD30EFRX, CMR) 98% kondíció
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Kingston Fury Renegade PCIe 4.0 m.2 SSD (7300mb/s) ÚJ! BONTATLAN! 3 ÉV GARANCIA!
- Western Digital WD Purple 6TB - WD63PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest