Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz
Andris837
üzenetére
Jól teszed, gyakorolsz is és lesz belőle reward. Sbn keresztül is be fog sorolni vmelyik divízióba, azon ne lepődj meg. Igaz nem tudom, hogy mi alapján rak be, de ha nagyon kezdő vagy akkor remélhetőleg alacsonyabb osztályba kerülsz. De végül úgyis oda jutsz ahova tartozol, csak hát nem mind1, hogy honnan indít a játék
Esetleg próbáld ki az online seasonst (én nem játszottam még), ott nem a FUT csapatoddal játszol így nincs kihatással semmire és kicsit tapasztalhatod milyen az online tér. A kezdős és advanced sbcket pedig kezdd el kirakni, nagyon jó packokat adnak amikből tudod fejleszteni a csapatod már most. Játékos vásárlással pedig lehet már megvárnám a TOTYt, ott annyi packot nyitnak ki a játékosok, hogy jelentősen beesik mindenki ára, így olcsóbban tudsz majd fejleszteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone XR - 64GB - Független - Gyönyörű állapot - FACE ID OFF!
- iPhone XR - 64GB - Független - Hibátlan - Gyönyörű állapot
- DDR5 5600 Ramok eladóak 8 gb - 16 GB - 32 GB
- Eladó 4 db SZINTE ÚJ M.2 NVMe SSD (Gen4) 2 512GB + 2 256GB OEM
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- -65% Off Dobozos Új HP EliteBook 860 G10 i5-1355U 16 GB DDR5 1 TB SSD FHD+ több mint 2 év gari!
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC (ELKELT)
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Esetleg próbáld ki az online seasonst (én nem játszottam még), ott nem a FUT csapatoddal játszol így nincs kihatással semmire és kicsit tapasztalhatod milyen az online tér. A kezdős és advanced sbcket pedig kezdd el kirakni, nagyon jó packokat adnak amikből tudod fejleszteni a csapatod már most. Játékos vásárlással pedig lehet már megvárnám a TOTYt, ott annyi packot nyitnak ki a játékosok, hogy jelentősen beesik mindenki ára, így olcsóbban tudsz majd fejleszteni.