- Két új Arrow Lake HX CPU érkezik a gamer notebookokhoz
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Rácuppan a Steam eszközökre a Unity
- Hobby elektronika
- Tápos kibeszélő offtopik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz
Andris837
üzenetére
Jól teszed, gyakorolsz is és lesz belőle reward. Sbn keresztül is be fog sorolni vmelyik divízióba, azon ne lepődj meg. Igaz nem tudom, hogy mi alapján rak be, de ha nagyon kezdő vagy akkor remélhetőleg alacsonyabb osztályba kerülsz. De végül úgyis oda jutsz ahova tartozol, csak hát nem mind1, hogy honnan indít a játék
Esetleg próbáld ki az online seasonst (én nem játszottam még), ott nem a FUT csapatoddal játszol így nincs kihatással semmire és kicsit tapasztalhatod milyen az online tér. A kezdős és advanced sbcket pedig kezdd el kirakni, nagyon jó packokat adnak amikből tudod fejleszteni a csapatod már most. Játékos vásárlással pedig lehet már megvárnám a TOTYt, ott annyi packot nyitnak ki a játékosok, hogy jelentősen beesik mindenki ára, így olcsóbban tudsz majd fejleszteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Revolut
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Megbízható FullHD Gamer PC
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- Dell G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Sage BES 875 BSS darálóval egybeépített karos kávégép
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Esetleg próbáld ki az online seasonst (én nem játszottam még), ott nem a FUT csapatoddal játszol így nincs kihatással semmire és kicsit tapasztalhatod milyen az online tér. A kezdős és advanced sbcket pedig kezdd el kirakni, nagyon jó packokat adnak amikből tudod fejleszteni a csapatod már most. Játékos vásárlással pedig lehet már megvárnám a TOTYt, ott annyi packot nyitnak ki a játékosok, hogy jelentősen beesik mindenki ára, így olcsóbban tudsz majd fejleszteni.