Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bubuska10

senior tag

Na, kicsit nézegettem youtubeos csávókat h mi a véleményük a swapról és még több kérdésem lett, de legalább már nem full vakon vagyok. :D
    Van határidő, h meddig lehet ezt a 11 swap objectivet megcsinálni?
    Miért éri meg a team of the year-ig megtartani a pakkokat? Há a pakk azért pakk, mert már van valami a pakkba. :D Akkor tökmindegy mikor nyitod ki sztem, mert már benne van valami, olyan, mint a mikulás csomag. :D
    Ha csak 11 megszerezhető swap van összesen, akkor miért van olyan pakk már most, amihez 18 kell? Olvastam, h majd jövőre jön még további 7. Nagyjából mikorra datálható az eljövetelük? :)
    Ha most megcsinálod és megkapod a 11 db-ot, akkor jövőre nem veszíted el ezt a 11-et ha nem nyitod ki semelyiket, igaz? :D Ez esetben megéri tartalékolni? A 83+ x25-ös tűnik a legizgalmasabbnak, de... én mindenáron egy jó icont akarok, mert még sose volt icon játékosom. :D Ahhoz meg ki kell várni... Az ultimate pack azért nem nagy szám, mert azt bármelyik héten megkaphatod. A +83x25 és a +85-ös zsákbamacska, amiben nem is biztos, h icon lesz. Vidic, Suker, Henry, Hagi de még prime Koeman se kell (Rijkaardot meg sose bírtam), úgyhogy ezért a mid or prime (15 db swap) vagy a 89+ mid icon pack (16 db swap) közül fogok választani. Nem egyszerű, na. :D (Bocs a hosszú hszért.)

Új hozzászólás Aktív témák