Hirdetés
- Hobby elektronika
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Micro Four Thirds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Nyilván a fake shot lehúzás a legfájdalmasabb a 3 közül
Csak azt nem értettem a másik 2-t miért emelted ki mint problémát, hogy javítják. Szerintem ha azok normál mértékben lennének jelen sokkal egyszerbb lenne a játék.Engem mondjuk nagyon zavar ez a low driven beadás mikor jön Zaha meg Inaki féle futógép azt gyengébb lábbal tűpontos labdát ad középre
Ha egy Neymar csinálja meg vagy egy olyan játékos aki tud beadni azzal nincs bajom. Főleg, hogy van ellenfél aki célirányosan erre játszik egész meccsen mert úgyis lesz 1-2 alkalom mikor mellényl a védőm.#6774Zimmi91
Mondjuk a jó Davidet max cm-ben tudom elképzelni ahol meg nem akkora hátrány a 3/3.
Szélen elég bajos lenne használni a sebesség miatt is .
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak azt nem értettem a másik 2-t miért emelted ki mint problémát, hogy javítják. Szerintem ha azok normál mértékben lennének jelen sokkal egyszerbb lenne a játék.