Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
A tendenciával van a baj inkább, pont te és Digestive panaszkodtatok már többször a sm nerfekre
Én sem használom a driven crosst, de a fake shot sprintinget igen (habár valóban nem túl effektív amiatt amit te is írsz), csak felvetődik a kérdés, hogy mi lesz a következő? A fejeseket ígyis nerfelték titokban, vagy nemtom mi lett, de én már nem tudok gólt fejelni pedig régebben rendszeresen ment. Persze ígyis-úgyis broken a játék, de na 
Ja a 2. az javítás, arra nem vonatkozik amit írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én sem használom a driven crosst, de a fake shot sprintinget igen (habár valóban nem túl effektív amiatt amit te is írsz), csak felvetődik a kérdés, hogy mi lesz a következő? A fejeseket ígyis nerfelték titokban, vagy nemtom mi lett, de én már nem tudok gólt fejelni pedig régebben rendszeresen ment. Persze ígyis-úgyis broken a játék, de na