-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én arra jöttem ,hogy nem tudom használni a széleket
Az, hogy 25-30 meccsen egy Mane vagy Rashford 5-8 gólt lő az nem a játék hibája. Mbappe leraktam szélre és azért ő hozott 15 meccsen egy 12 gólt de a legtöbbet második félidőben mikor feltoltam csatárba cserék után.Mondjuk a széleket meg a játék miatt vagyok képtelen használni...
Hiába nyomkodom, hogy induljon meg ha félpályánál messzebb nem megy
Sebességből meg se Bappe se Mane nem fut meg jóformán senkit.
Ezért nem tudnék mondjuk egy Puskást se kitenni szélre mert 2 millió coin álldogálna balszélen
Ezt a dupla r1/rb-s cselt valaki kitanulta már? Elképesztően ül idén de valahogy nem áll rá a kezem mikor kellene használni

Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Google Pixel topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Witcher topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 6900 XT ASRock Phantom Gaming D 16GB OC videókártya
- Dell WD19 USB-C dokkoló 130W adapterrel
- Kingston Fury Renegade PCIe 4.0 m.2 SSD (7300mb/s) ÚJ! BONTATLAN! 3 ÉV GARANCIA!
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az, hogy 25-30 meccsen egy Mane vagy Rashford 5-8 gólt lő az nem a játék hibája. Mbappe leraktam szélre és azért ő hozott 15 meccsen egy 12 gólt de a legtöbbet második félidőben mikor feltoltam csatárba cserék után.