- Konkrét irányba vinni a kínai AI-t a Kínai Félvezetőipari Szövetség vezetője
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
- Router csere vagy nem? – Wi-Fi útmutató otthonra
- E-book olvasók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Fujifilm X
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én arra jöttem ,hogy nem tudom használni a széleket
Az, hogy 25-30 meccsen egy Mane vagy Rashford 5-8 gólt lő az nem a játék hibája. Mbappe leraktam szélre és azért ő hozott 15 meccsen egy 12 gólt de a legtöbbet második félidőben mikor feltoltam csatárba cserék után.Mondjuk a széleket meg a játék miatt vagyok képtelen használni...
Hiába nyomkodom, hogy induljon meg ha félpályánál messzebb nem megy
Sebességből meg se Bappe se Mane nem fut meg jóformán senkit.
Ezért nem tudnék mondjuk egy Puskást se kitenni szélre mert 2 millió coin álldogálna balszélen
Ezt a dupla r1/rb-s cselt valaki kitanulta már? Elképesztően ül idén de valahogy nem áll rá a kezem mikor kellene használni

Új hozzászólás Aktív témák
- Pro Max 16 MC16250 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 1000 Blackwell 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A05s OEM LCD kijelző érintővel Fekete kerettel
- Nitro V17 AI ANV17-41 17.3" QHD IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÚJ Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B0) 33 hónap gyári GARANCIA
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone Air 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az, hogy 25-30 meccsen egy Mane vagy Rashford 5-8 gólt lő az nem a játék hibája. Mbappe leraktam szélre és azért ő hozott 15 meccsen egy 12 gólt de a legtöbbet második félidőben mikor feltoltam csatárba cserék után.