Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Szomorú mert amikor normális a játék/ a kapcsolat a szerverrel akkor baromi érdekes és jó meccseket lehet jatszani.
Múlt héten volt olyan meccsem WL-ben ahol 1 azaz 1 kapuralövés volt egész meccsen és így nyertem 1:0ra a srác és én is ugyan olyan szinten voltunk és látszott hogy se neki se nekem nem volt delay.
Ha ilyen lenne minden meccs akkor EA még többet keresne hiszen lenne értelme fejleszteni a csapatokat, de így.
Na mindegy skacok sok sikert mindenkinek, ahogy Döme mondaná nagy célokat kell megfogalmazni de ezeket a célokat okosan kell megfogalmazni :D így célul a silver 1et tűztem ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED monitor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tőzsde és gazdaság
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Unihertz Titan 2, android 15 rendszerű, 2 kijelzős -fizikai billentyűzettel rendelkező telefon eladó
- Ryzen 5 2600 + gyári bontatlan hűtő
- Iphone 15 128Gb-7 hónapos-98% akku- Media Markt vásárlás
- Kingstone HyperX Predator RGB DDR4-3200Mhz-CL16 16GB (2x8GB)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest