- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Dell notebook topic
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Szomorú mert amikor normális a játék/ a kapcsolat a szerverrel akkor baromi érdekes és jó meccseket lehet jatszani.
Múlt héten volt olyan meccsem WL-ben ahol 1 azaz 1 kapuralövés volt egész meccsen és így nyertem 1:0ra a srác és én is ugyan olyan szinten voltunk és látszott hogy se neki se nekem nem volt delay.
Ha ilyen lenne minden meccs akkor EA még többet keresne hiszen lenne értelme fejleszteni a csapatokat, de így.
Na mindegy skacok sok sikert mindenkinek, ahogy Döme mondaná nagy célokat kell megfogalmazni de ezeket a célokat okosan kell megfogalmazni :D így célul a silver 1et tűztem ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Samsung Z Fold 4 12/512GB garanciális + frissen szervizelt
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest