Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ShiberMonkey

senior tag

Kemény WL-ez így hogy masszív delay van 4-1, vagy 5-1, de mindegy is mert minden meccs ugyan az. Legutóbb 3:0ról kellett visszajönnöm egy 4-2-4-es csapat ellen. Ezeket a tagokat múlt héten RQval bedaráltam amikor snooth volt a játék most meg 20x meg kell néznem hogy hova passzolok mert 3 méterre már kockázatos passzolni 5-6 méterre meg lehetetlen ezért kb marad a Larssonnal elindulok félpályáról és a kemény 3*os skill ratingjével becselezem magam a 16osig onnan vagy lövés vagy nagyon max 1 passz és kapás lövés.
    Félreértés ne essék nem a játékot akarom szídni hanem az inkonzisztens meccsek miatt kb most egy szimpla op brazil csapattal is játszhatnék mert van olyan hogy az attacking AI egyszerűen lefagy/a lag miatt nem helyezkednek a játékosaim és így mindegy hogy 93-mas attacking position vagy 80 egy kutya lesz így az egész.
    Amit viszont észrevettem hogy delayben pressingelni kell kb máshogy nem lehet érvényesülni.
    Nem értem hogy mi lehet a háttérben rossz szerverek ? Rossz netcode ? Amúgy is miért nem P2P a meccs ? (Tudom lenne lag, meg könnyebb csalni) de így legalább lemorzsolódna a kritikán aluli nettel rendelkező játékosok nagyrésze.

Új hozzászólás Aktív témák