Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- TCL LCD és LED TV-k
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
Mobilarena témák
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Juhú, megjött a játék.
Viszont az elmúlt 5 évben nem Fifáztam, úgyhogy ilyen opening bonust nem kaptam.
Hogyan érdemes a FUT-ben az elején okos döntéseket hozni, ha nem kaptál egy csapatnyi gold kártyát? Van 2000 arany költeni.
Érdemes-e kiszórni az elején a szemetet és eladni 30 játékost, hogy legyen suska jobb játékosokra? Első division rivals meccsen lézengtek a 62-77-es embereim a Francia világválogatott ellen, MBappé valami 5 gólt lőtt. Élveztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 208 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i7-13700F, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4460, 100% Akkumulátor
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Viszont az elmúlt 5 évben nem Fifáztam, úgyhogy ilyen opening bonust nem kaptam.
Hogyan érdemes a FUT-ben az elején okos döntéseket hozni, ha nem kaptál egy csapatnyi gold kártyát? Van 2000 arany költeni.
Érdemes-e kiszórni az elején a szemetet és eladni 30 játékost, hogy legyen suska jobb játékosokra? Első division rivals meccsen lézengtek a 62-77-es embereim a Francia világválogatott ellen, MBappé valami 5 gólt lőtt. Élveztem.