Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RigóZsolesz
tag
Köszönet az EA nak a patch-ért, vagy miért. Mondom belépek gyakorloma kapussal a védés meg a szabadrúgás lövést. Eddig nem is volt probléma, csak megint a psg mecset kellett volna lejàtszani amiből kiléptem (mint ha most lett volna telepítve a játék).
A szépség hiba most jön. Gyakorlás után mondom tolom egy két Rivalst, mert lecsúsztam div5 be. Erre első mecsen mikor a pályát kéne beadnia, fekete képernyő zene megy 10-20 sec múlva mondom kilépek meg vissza. Erre nem vereségnek könyvelte el
EA hibájából már fel is idegesített. (Kövi mecsen persze kikaptam elég szépen 5-2 re lehet az ideg végett.) De kicsit mint ha speed boostolt lett volna az ellenfelem 
Egyébként Xbox One on volt ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kézikonzol móddal támad a Realme legújabb gamer mobilja
- Kuponkunyeráló
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Hardcore café
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
EA hibájából már fel is idegesített. (Kövi mecsen persze kikaptam elég szépen 5-2 re lehet az ideg végett.) De kicsit mint ha speed boostolt lett volna az ellenfelem