- Hővezető paszták
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Univerzális kontrolleradapter PlayStationökhöz és PC-hez
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
v-man
őstag
Új "csúcs" idén, silver1et se értem el; 30 meccsből 10 győzelem, utolsó 7 meccs zsinórban zakó, ne részletezzük milyenek...
Az utolsó tíz meccsre ráköltöttem cirka 400ezer coint (ha már a Jullien biznisz megint pörgött tegnap) 3 középpályásra, de Jong úgy ahogy ők, ő legalább érezhetően jobb mint egy kétezres Fernando, a 225ezres if Valverde se rossz természetesen, de azért ez az ár vicc érte, jön vissza a szintén párezres Llorente. A legnagyobb rakás k.ki a rulebreaker Ocampos, 110ezer volt de totálisan használhatatlan középpályásnak, itt is jön vissza Correa.
Már csak azt nem értem hogy minek játszom még
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- eBay
- Hővezető paszták
- Google Pixel topik
- Fejhallgatós találkozó
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad mini 3 (Wi-Fi) 16GB, Ezüst
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/512GB - Újszerű, Független, Ezüst - 1 év garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest