- OLED TV topic
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Androidos tablet topic
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Galat74
csendes tag
Nos, vége a mézesheteknek. Ea bácsi 23 sb meccs után besorolt div8-ba. Volt 3 loose, az internet miatt. Egy hét után tudtam dr-t játszani, fel az ötig. Másfél hete toltam egy wl-t, azóta nem tudok fifázni. A skill move megfeleződött, Sissoko lehajtott fejjel nézi a meginduló középpályást, stay back-en, minden is visszapattan, cselt nem tudok csinálni, az ellen objektíves játékosa tündököl, ha én tenném ugyanezt, lókaki. Két újítást ajánlanék: legyen mondjuk internetspeed rivals, ill. Run rating. Már vettem négy házinyulat, ha bejönne a javaslatom. A Barca hajlandó őket leigazolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Formula-1
- Gaming notebook topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Crimson Desert
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora Ultra 7 / RTX 5060 Részletfizetés megoldható. Beszámítás van.
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Ghost of Tsushima Director s Cut
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest