Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RigóZsolesz
tag
Üdv mindenkinek!
Eddig csak olvasgattam itt, mert érdekes információk fordultak meg.
Rátérek a lényegre: Fut Champions-t ma tudtam elkezdeni, de ez a laggosság valami szörnyű. Olvastam hogy több embernél is jelen van ez. (Az egészben az a szörnyű, hogy egy egész jó csapatom van, de nem érek vele semmi kb.) Hiába Werner a van pl Aubameyang-al csatárnak. Ha engem simán szerelnek, az ellenfél meg majd nem mint egy szellem úgy suhan néha :D
Hozzáteszem nem vagyok profi! De azért rossznak se mondanám magam. (Rivalsnál Div4 vagyok most, de Div5 ahol lazán elvagyok). Bár a jelenlegi kerettel nem toltam rivalst. Csa squad battle meg ma a Fut Championt.Lényegében Fut Champion részen várható javulás ( lagg téren) vagy ne ábrándozzak ilyesmiről? Xbox One X en tolom.
Olvastam, hogy nem várható javulás, itt a hozzászólasoknál, de még csak tavaly kezdtem a fut20 al, ott talán ennyire nem volt rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Facebook és Messenger
- Robotporszívók
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali notebookos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad X1 Nano 5G Gen2 3K IPS i7-1260P 12mag 16GB DDR5 512GB SSD Intel Iris XE W11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest