Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
Én egyáltalán nem hajtok semmiért, így teljesen görcsmentesen kezdek minden meccset.
Úgy viszont NEM LEHET ÉLVEZNI, ha működésképtelen minden mozdulat. Legfőképp annak tudatában, hogy ezek a játékosok már tényleg oda és úgy kell, hogy rúgják, ahogy nyomom. DE NEM! Ma R9 folyamatosan teliberúgta a kapust, 10/9 alkalommal. Semmi finessz, semmi driven. A chip shotot szerintem a kapus is jobban rúgná. A passzaim kivétel nélkül a passzsáv ellenfél által fogott részére mentek, pedig nem oda irányítottam. A játékosaim sebessége, kb mintha cementeszsákot vinnének. Itt már nem lehet arra fogni, hogy mert a másiknak jobb lapjai vannak. Mégis gyorsabb, pontosabb minden a másik oldalon. Nem beszélve a folyamatos letámadásról. Ez fun?! Kinek?! Látja, hogy lepkéznek (luftot rúg, vakon csúszik, nem passzol, hanem beletörik a lába a labdába) a játékosaim, persze odakeveredik a másik elé. Üresbe berúgja, megy táncolni a kamerába. Grat! Sportszerű és fun. Ja nem...
Ráfogom a kontrollerre, meg a netre, meg a szkriptre.Ez nem foci, ez góljáték.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest