Hirdetés
- Gamepad
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
Madn!ght
üzenetére
legalább megnyugtató nekem mindegy kikkel játszok nem lennék pay to win.
Nem szeretek ilyet írni hogy valaki nem jó mert nyilván én nem vagyok jó elsősorban. De akkor is ezektől a lapoktól már azt várom, hogy mindig jó helyen legyen, mindig jól induljon, ha passzot nyomok akkor is odamenjen a labda ha fejen áll és ha rúgok akkor azt legalább úgy rúgja el hogy érződjön. Persze nyilván ez irreális amit felsoroltam de akkor is
Eredményesség és játékélmény szempontból semmit nem jelentettek ezek a pim ikonok a korábbi futties és egyéb lapokhoz képest. Teljesen feleslegesnek értem mondjuk Dybalát padoztatni Pele miatt, vagy akár Messit.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest