-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Nem tudom számít-e, de én inkább kevesebb csellel, inkább a klasszikus “valódi” focihoz hasonló, labda járatós játékstílust képviselem. Nekem kulcsfontosságú, hogy egy-egy indításra reagáljon a passz fogadója. Ezért is szívás, ha olyanja van a játéknak, hogy mindenki áll, vagy nem bír 2 pontos passzt adni, mert én nem állok le helyben driblinggelni, hátha szétrebben az ellenfél.
Roni nálam mintha egy burokban közlekedne, jobbal, ballal bever mindent is.
Aktuálisan 72 meccs 100 gól, kivétel nélkül rivals meccsek (3 nap alatt kb), div 3-4.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Call of Duty: Black Ops 7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- Satechi numerikus pad, számbillentyűzet eladó
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval12 hónap garanciával
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aktuálisan 72 meccs 100 gól, kivétel nélkül rivals meccsek (3 nap alatt kb), div 3-4.