Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Kicsit szokni kell, illetve a plusz fizikum stat szinte kötelező a 99-es védő statokkal szemben. A hawk-kal nekem kicsit tenyleg megtaltosodotrt, de valahogy az elmozgásai nem érik el R9 szintjét. A get in behind-dal szinte használhatatlan volt nekem, mindig szar helyre futott. Viszont este egész jó meccseket toltam, érezni lehetett az upgradet minden fronton. Kimmich es Davies Toty lapja klasszisokkal jobban működik nálam, mint a Tots lapjuk. Toty Neuer hihetetlen bravúrokat hoz le.
1-2 gyalázatosan széttolt olasz ellenfelet leszámítva folyamatosan jó meccseket játszottam, a mérleg + 300 skill pont.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- DELL Latitude 7420 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 1 TB SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I Tejeskancsó I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- SAMSUNG 125cm (50") SMART 4K HDR LED 2027.04 ig GARACIÁVAL HIBÁTLAN ÁLLAPOTBAN
- Fellowes corsivo ülő/álló munkaállomás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest