Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapeti07
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Nekem Renato lapjával van optikailag bajom. Ezzel a Rózsaszín háttérrel, meg ezzel az arckifejezéssel olyan mintha tusolás közben lehajolt volna a szappanért, aztán valaki meglepte hátulról.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy a lap az patika. Talán a ő és Dybala adja a legjobban, meccseket eldöntő játékosok nálam.
Amúgy kipróbáltam zöld Verratit tegnap, hát nem kicsit csalódás volt. Acuna jött is vissza helyette, pedig jobb a Chem a csapatomban Verratival. Védekezés kuka, támadásban még csak-csak, de valahogy nem érzem a csávót. Igaz csak 4 meccset adtam neki, de rengeteg eladott labdával és rossz helyezkedésével lehet a Ronaldinho SBC-ben fog kikötni. Nektek mi a tapasztalatotok vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Bittorrent topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2 Mega Pack - garancia 2027.12.28-ig
- Eladó erős gamer PC
- Samsung Galaxy A34 5G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Ezüst Színben, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 4G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)