Hirdetés
- Projektor topic
- RAM topik
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fotós kérdések órája
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- Apple MacBook
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
nem tudom, én mindkettőt megcsináltam

Nekem Koke nagyon kellett, konkrétan az egyetlen középpályás (ikonokon kívül) akivel tudom rendesen linkelni Iniestát. Eddig Xavival volt, ami ugye sokkal nagyobb fun, de Koke minden szempontból jobbnak tűnik. Egyedül a sebesség, ami itt sem az igazi, de majd kiderül hétvégén

Más: tegnap beüzemeltem a PS4-et.
Egyelőre cask egy kick-off meccset nyomtam, de azért szokni kell... Más a játék tempója (lassabb), a kapuralövéseknél a labda valószerűtlenül lassan száll a PC-s verzióhoz képest.
Szerintem a hátralévő két hónapban elkezdek egy online seasont, az ultimate teamet pedig befejezem PC-n.Viszont: van ugye egy EA fiókom, amit a PC-s verzióhoz használok. Ha ezzel jelentkezek be PS4-en, akkor nem fognak "összeakadni" a fiókok? Vagy csinálnom kellene PS4-re egy újat?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- Le Mans Ultimate
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ingatlanos topic!
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Eredeti játékok OFF topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Nintendo Switch Limited Let's Go Eevee Edition Gyűjtői állapot
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest