Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
lanikai
üzenetére
Én nem tudom, de van hasonló tapasztalat! Régebben volt, hogy a felvevő programmal ütközött a játék, így kilőttem. Utána az xboxos rögzítő dobott fel egy ablakot, amikor a kontrolleren megnyomtam az xboxos gombot, hogy felvegyek egy 30 mp-es videót, azt is kilőttem. De én pl. a "Radeon Software" elnevezésű programot is teljesen kiiktatom ha megy a FIFA, mert attól volt az amikor bizonyos időközönként elég erőteljesen beszaggatott a játék, meg vibrált a kép és hasonlók.
De amúgy ajánlom a "Fullscreenizer" nevű programot, mióta azt használom nem dob tálcára. Ugye én most valami origines bug miatt szenvedek, néha ki akar dobni ablak módba, pedig semmi más nem fut, minden értesítés letiltva... Viszont ez a program megakadályozza ezt! Az fontos, hogy ez nem csalás vagy bármi hasonló, mert ha manuálisan nyomsz egy alt+tab vagy bármilyen kombinációt, akkor ugyan úgy kapod a DC-t.
Az alap lényege amúgy az lenne a programnak, hogy ha ablak módba indítod el az adott játékot, akkor ennek segítségével "fullscreen"-be tehető a játék és minden ugyan úgy fut. Általában ott szokták, ahol mondjuk gyengébb a gép, legalábbis ezt olvastam anno.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Lexus, Toyota topik
- Hálózati / IP kamera
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest