-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Az a baj, hogy én ezt nem játékosoktól érzem hanem van pár ilyen meccs. Pont erre mondtam a múltkor, hogy tök mindegy gold Neymar vagy Muriel vagy Rebic van az ellenfélnél ha a játék megakar szopatni akkor nagy eséllyel meg is fog
Persze minél jobb vagy annál kevesebbszer fog sikerülni neki de ez meg már személyfüggő.
Nálam felér egy 30-0-val ha megnyerek egy ilyen kamu meccset
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#18012Kristof_94
Ha hiszed ha nem nekem annó az Origins meg az utána érkező God Of War volt a fő érv a konzol mellett. Előtte egy 360-om volt amin alig játszottam(Az AC: Rogue+Madden+2K volt a 3 játék amivel nagyon ritkán játszogattam). Sajnos a fifára is így csúsztam rá hála a home társamnak aki mindig megveszi az aktuális részt
Új hozzászólás Aktív témák
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új Apacer 16GB DDR4 3200MHz + Számla + Garancia
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze minél jobb vagy annál kevesebbszer fog sikerülni neki de ez meg már személyfüggő.