- Milyen egeret válasszak?
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik
- Home server / házi szerver építése
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinya_24
kezdő
Aki most kezdi a játékot és nem érzi magát nagyon profinak,azért kezdésképpen nem árt pár sb meccset letolni - mielőtt rivals-be ugrik- wc-legendary szinten(ott kellőképpen csal a gép
) mert a védekezést tényleg szokni kell az idei részben. ÉN azt érzem,hogy a pace még többet számít idén,rengeteg most már az olcsó csapat rivalsben,ahol mindenki 85+,de inkább 90 pace,és ha 1x is rosszul váltasz embert vagy fölöslegesen kilépsz védekezésben akkor esélytelen utána beérni,vagy akár lerántani is.Valaki írta,hogy teljesen hülyén fúj a spori. Egyetértek,nekem már az előző évben se tetszett,idén meg szinte minden meccsen van 1-2 tizi, a legapróbb lökést is befújja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi A5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 12X 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thrustmaster T248 Force Feedback Kormány és Pedálkészlet - XBOX/PC - ÚJ! Bontatlan, 2 év gari
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) mert a védekezést tényleg szokni kell az idei részben. ÉN azt érzem,hogy a pace még többet számít idén,rengeteg most már az olcsó csapat rivalsben,ahol mindenki 85+,de inkább 90 pace,és ha 1x is rosszul váltasz embert vagy fölöslegesen kilépsz védekezésben akkor esélytelen utána beérni,vagy akár lerántani is.