Hirdetés
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
Tegnap játszottam 2 rivals meccset, elvárások nélkül.
Első meccsen 2-0s vezetés után valami történt (hisz' tudjuk hogy ez egy veszélyes előny...
) és végül 2-3 lett oda, de úgy hogy a 86. percben lőtt gólja előtt egy hatalmas ziccer maradt ki az ő kapuja előtt.
Második meccs: már a 2. percben lőttem egy gólt... Srác tolta a nutmeget, és előre annyira nem volt ügyetlen, de a védekezése gyenge volt + kb minden is beakadt, 9-2 lett a vége, de lehetett volna több is, ha nem untam volna és sajnáltam volna szegényt.
Mindhárman kb azonos skillratingen voltunk. Fura ez a játék továbbra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és végül 2-3 lett oda, de úgy hogy a 86. percben lőtt gólja előtt egy hatalmas ziccer maradt ki az ő kapuja előtt.