Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Léghűtés topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Befutott a peronra a hardvervonat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
Tegnap játszottam 2 rivals meccset, elvárások nélkül.
Első meccsen 2-0s vezetés után valami történt (hisz' tudjuk hogy ez egy veszélyes előny...
) és végül 2-3 lett oda, de úgy hogy a 86. percben lőtt gólja előtt egy hatalmas ziccer maradt ki az ő kapuja előtt.
Második meccs: már a 2. percben lőttem egy gólt... Srác tolta a nutmeget, és előre annyira nem volt ügyetlen, de a védekezése gyenge volt + kb minden is beakadt, 9-2 lett a vége, de lehetett volna több is, ha nem untam volna és sajnáltam volna szegényt.
Mindhárman kb azonos skillratingen voltunk. Fura ez a játék továbbra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Léghűtés topik
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és végül 2-3 lett oda, de úgy hogy a 86. percben lőtt gólja előtt egy hatalmas ziccer maradt ki az ő kapuja előtt.