Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Mondjuk ez a nem vagy elég jó és emiatt is nem férsz hozzá egy hülyeség. Van haverom aki minden héten elitet vagy nagy ritkán top200-t megy és tots alatt értelmes pickje/packja még nem volt. Most is elite2ből 250k-t szedett ki. Szörnyű nézni mikor 6-7-0-ra ver el egy nála ötször drágább csapatot csak mert annak g2-ből adja neki meg nem

De nekem sem adja
TOTS alatt a 85+-os bundás pickes Kimmichen kivül egyetlen egy használható lapot nem kaptam akit tényleg akartam.(Plnél örültem volna egy Cancelonak is akár vagy communitynél egy Mukielenek). Pedig tényleg mindent megtettem
Seria A-ig végig g1 voltam ott nem volt időm és g3 lett de azóta meg annyira nem érdekelt, hogy g2-ig vittem csak.
Se a G1 se a G2 se a G3 nem adott semmit. 100k feletti eladható nyitásom egyetlen egy volt még Fofana mikor elraktam 50 packot amiből vagy 5-10 100k-s volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Robotporszívók
- Grand Prix - Új névvel térnek vissza egy legendás sorozat klasszikus epizódjai
- Autós topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- TCL LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- Objektívek topikja
- Akváriumházba akvárium-AIO-t!
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest