Hirdetés
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Kompakt vízhűtés
- Milyen TV-t vegyek?
- Asztrofotózás
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toguro San
tag
Sziasztok!
Régebben már jártam itt a fórumon és mivel itt az egyik legnagyobb és legakítavbb a fifa közösség ezért érdeklődnék nálam jártasabb személyeknél. A minap sikerült nekem is egy PS5 konzolhoz jutnom. Amit tudni kell rólam, hogy rendszerint offline módban játszom és leginkább sportjátékokkal. Az egyik nagy kedvencem a Fifa (ne kövezzetek meg érte
) ott is a karrier mód. Ps4-en minden évben rommá játszom. Szeretek többféle karriert kezdeni párhuzamosan, kitalálni ezt-azt, haverokkal szórakozunk.....
És most jön a formális kérdés. A PS4 esetében a felhőbe mentettem minden egyes karrier mentésem, és így a játék adta maximális mentést (úgymond) ki lehetett játszani és szinte végtelen mentést létre lehetett hozni... Én egy olyan 15-20 körül biztos elmentem
Viszont most ahogy a PS5-tel ismerkedem, azt veszem észre, hogy ennél a konzolnál nincs erre mód, mivel egy fájlként kezeli a játék mentését, és vagy felülír mindent vagy nem történik semmi.....
Várható szerintetek hasonló mentési lehetőség majd a PS5-ös játékoknál mint a PS4-es verziónál? Értem itt a fájlok külön mentésére....
Remélem érthetően át tudtam adni mire gondolok
Tudom, hogy itt zömmel online játszotok és az UT pörög, de hátha akad 1-2 sorstársam
Előre is köszönöm a válszt
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- Lenvoo M80q Micro - Mini PC - Core i5 10500T 16Gb ram 256GB SSD - gyári Wifi - csak 1db
- 2db Kingston FURY Beast 2x16GB DDR4 3200MHz összesen 32GB (KF432C16BB1/16)
- Fehér Config! 1060 6GB, R5 2600, 16GB DDR4
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Retro PCI-E videókártyák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) ott is a karrier mód. Ps4-en minden évben rommá játszom. Szeretek többféle karriert kezdeni párhuzamosan, kitalálni ezt-azt, haverokkal szórakozunk.....
Tudom, hogy itt zömmel online játszotok és az UT pörög, de hátha akad 1-2 sorstársam