-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Én szóltam :)
Örülök hogy nem csak én látom így, de sajnálom hogy más is szarba lépett. Egy bundes garantált TOTS is lehetett volna ehelyett bukta, az meg 87es csapatot kert. Szóval mindegy is, van még bőven fodderem.
Ja, és a 84x20as csomagot még ki se nyitottam. Jövő pénteken hátha rám mosolyog fortuna :).Nándi: nálam 5 SBC játékos érte meg igazán: POTM Joao Felix, POTM B.Fernandes, PMoments Essien, PM Nedved, PM Zambrotta.
Ebből az 5ből már csak Essien és Zambrotta kezdő, de Joao és BF sok-sok meccsen játszottak, megszolgálták az árukat.Renato Sanches-t nem sorolnám ide, mert nem érzem pótolhatatlannak (igaz mai napig az első csapat tagja).
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 3120 Win11 /8Gb RAM/ Érintő kijelző/ 2in1 tablet is /128 GB SSD/ Több órás akkumulátor
- Steam Deck 512GB FULL EXTRÁS CSOMAG ÚJSZERŰ, AJÁNDÉKOKKAL!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD PXCsík I HDMI I W11 I Cam I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HUN I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest