Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Gratulálok! Kristófnak is a nyitásokhoz, meg tulajdonképpen bárkinek, aki ezen a hétvégén is rámerészkedett a WL nevű hullámvasútra
Ha a múlt hétvége a parkban, mezítláb sétálós, napsütéses cocktail kortyolgatós Weekend League volt akkor ez olyan, mint amikor Mordort szeled át éhen-szomjan, meztelen seggel.
Elképesztő tryharding terjengett a levegőben, olyan görcs áradt minden meccsből, ami talán érthető módon rám is átragadt. Hogy ne megint éjjel fejezzem be, megpróbáltam vasárnap délután menni néhány meccset, de kettő után baromi gyorsan abba is hagytam - nem részletezem, de közel játszhatatlan volt a cucc. Ekkor voltam talán 9-3-ban, így az volt a cél késő estére, hogy a Gold2 legyen meg. Végül 17-7 lett a végállomás (hajnali 2 körül) és noha mehettem volna a Gold1-ért, talán meg is lett volna, eszembe sem jutott. Semmi sem működött, ami múltkor, minden centiért küzdeni kellet a pályán, kemény volt az egész.
Az utolsó, 17. win is annyira tipikusan alakult, bár ezúttal végre én voltam a nyerő oldalon: a srác tökéletesen elsajátította a "dribblingeljünk lekövethetetlenül, nutmeg hegyekkel a Neymar-Mbappé párossal" műfajt, így míg azon voltam, hogy nyomoztam a labdát, szépen el is ment 3-0-ra. Miközben gyűlölöm, benyomtam a constant pressure-t, amit ezen a hétvégén kénytelen voltam többször is alkalmazni, mert egyszerűen anélkül semmi sem történt úgy, ahogy akartam. Már csak azért is így jártam el, mert Bender piros lappal kiszállt a meccsből, minden mindegy alapon mentem. És mi történt? Perceken belül lőttem 3 gólt, eszem megáll, a srácnak nagyon nem esett jól a pressure, nem tudott vele mit kezdeni. Eljutottunk a büntetőkig, ahol 3-at is hibázott és amikor én lőttem volna az utsót, kilőtte a játékot.
Megadta a wint így is, és csak ráírtam, hogy wtf? Aztán megkaptam, hogy mekkora egy kisgyerek vagyok, meg script, és ő érdemelte meg, és a szokásos. Hát, tök őszintén nem is tudok erre mit mondani, vagy nagyon vitatni, az persze kérdéses, h ki érdemel meg mit, de az azt a látványos fordulatot, ami 3-0-ás hátrányban, plusz emberhátrányban bekövetkezett, valóban kemény lehetett megélni. Ugyanakkor nem éreztem akkora különbséget kettőnk között - aztán hosszas fejtegetésekbe mentünk bele, hogy ki, mit vár ettől a játéktól, plusz azt is megkaptam, hogy ma telenyomja a FIFA communityt a meccsünk részleteivel, amire mondjuk kíváncsi vagyok
Bocs a kisregény miatt, ez a terápiás folyamat része
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Szólánc.
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- E-roller topik
- Vicces képek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Xiaomi Redmi Note 14 6/128GB fekete / 2028.01.12 - ig jótállás
- 221 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elképesztő tryharding terjengett a levegőben, olyan görcs áradt minden meccsből, ami talán érthető módon rám is átragadt. Hogy ne megint éjjel fejezzem be, megpróbáltam vasárnap délután menni néhány meccset, de kettő után baromi gyorsan abba is hagytam - nem részletezem, de közel játszhatatlan volt a cucc. Ekkor voltam talán 9-3-ban, így az volt a cél késő estére, hogy a Gold2 legyen meg.