Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• evibly

senior tag

válasz Nandinagy #15586 üzenetére

Gratulálok! Kristófnak is a nyitásokhoz, meg tulajdonképpen bárkinek, aki ezen a hétvégén is rámerészkedett a WL nevű hullámvasútra :D

Ha a múlt hétvége a parkban, mezítláb sétálós, napsütéses cocktail kortyolgatós Weekend League volt akkor ez olyan, mint amikor Mordort szeled át éhen-szomjan, meztelen seggel. :DD Elképesztő tryharding terjengett a levegőben, olyan görcs áradt minden meccsből, ami talán érthető módon rám is átragadt. Hogy ne megint éjjel fejezzem be, megpróbáltam vasárnap délután menni néhány meccset, de kettő után baromi gyorsan abba is hagytam - nem részletezem, de közel játszhatatlan volt a cucc. Ekkor voltam talán 9-3-ban, így az volt a cél késő estére, hogy a Gold2 legyen meg.

Végül 17-7 lett a végállomás (hajnali 2 körül) és noha mehettem volna a Gold1-ért, talán meg is lett volna, eszembe sem jutott. Semmi sem működött, ami múltkor, minden centiért küzdeni kellet a pályán, kemény volt az egész.

Az utolsó, 17. win is annyira tipikusan alakult, bár ezúttal végre én voltam a nyerő oldalon: a srác tökéletesen elsajátította a "dribblingeljünk lekövethetetlenül, nutmeg hegyekkel a Neymar-Mbappé párossal" műfajt, így míg azon voltam, hogy nyomoztam a labdát, szépen el is ment 3-0-ra. Miközben gyűlölöm, benyomtam a constant pressure-t, amit ezen a hétvégén kénytelen voltam többször is alkalmazni, mert egyszerűen anélkül semmi sem történt úgy, ahogy akartam. Már csak azért is így jártam el, mert Bender piros lappal kiszállt a meccsből, minden mindegy alapon mentem. És mi történt? Perceken belül lőttem 3 gólt, eszem megáll, a srácnak nagyon nem esett jól a pressure, nem tudott vele mit kezdeni. Eljutottunk a büntetőkig, ahol 3-at is hibázott és amikor én lőttem volna az utsót, kilőtte a játékot.

Megadta a wint így is, és csak ráírtam, hogy wtf? Aztán megkaptam, hogy mekkora egy kisgyerek vagyok, meg script, és ő érdemelte meg, és a szokásos. Hát, tök őszintén nem is tudok erre mit mondani, vagy nagyon vitatni, az persze kérdéses, h ki érdemel meg mit, de az azt a látványos fordulatot, ami 3-0-ás hátrányban, plusz emberhátrányban bekövetkezett, valóban kemény lehetett megélni. Ugyanakkor nem éreztem akkora különbséget kettőnk között - aztán hosszas fejtegetésekbe mentünk bele, hogy ki, mit vár ettől a játéktól, plusz azt is megkaptam, hogy ma telenyomja a FIFA communityt a meccsünk részleteivel, amire mondjuk kíváncsi vagyok :DD

Bocs a kisregény miatt, ez a terápiás folyamat része :)

Új hozzászólás Aktív témák