- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Apple MacBook
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
elod22
üzenetére
Továbbra is megértem ezt az álláspontot
Csak ott van az a része, hogy attól mert mondjuk itt a fórumon mi felnőttként fifázunk ahogy bubuska írja attól fifát még mindig inkább a tizenéves korosztály játszik akik meg ráérnek. Neki tök mindegy, hogy 4 óra vagy 8 mert ráér 
Idén párszor velem is előfordult már, hogy volt kedvem küldizni 1-2 játékosért és emiatt lejátszogattam a meccseket. Elég ha izzadok a rivalsban meg wlben és kikapcsolt az a funolás amit toltam ott. Nyilván az ellenfél remegett végig de engem meg az a része akkor nem érdekelt. Silvert toltam az elején egy Boulaya+Wamangituka párossal elől végig cselezgetve lesz ami lesz alapon és többnyire jól szórakoztam rajta

+ott van amit K.J írt, hogy swapban is sokszor volt olyan meccsem ahol hülyére fociztam az ellenfelet erre bemákolt egy gólt és állítgatta meg. Sajnos nem sajnos de az egóm nagyon nem engedi ilyen helyzetben, hogy kilépjek
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Padavan firmware
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- thrustmaster ts pc racer ferrari 488 challenge edition
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari.l 4g modem Érintőkijelző
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC, Ryzen 5 5500, RTX 3060 Ti, 16gb RAM
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HP Zbook Studio G5 - 15,6" UHD kijelző, Xeon E-2176M, 16GB RAM, 512GB SSD, Quadro P1000 4GB, számla
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak ott van az a része, hogy attól mert mondjuk itt a fórumon mi felnőttként fifázunk ahogy bubuska írja attól fifát még mindig inkább a tizenéves korosztály játszik akik meg ráérnek. Neki tök mindegy, hogy 4 óra vagy 8 mert ráér