Hirdetés
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinya_24
kezdő
Nem tudom boxon és ps-en milyen a játékmenet,pc-n szerintem már most is rosszabb mint a 20-ban. A védőket mindenki megfutja,pedig direkt már a kezdő csapatomat is úgy csináltam,hogy legyen pace,mert gondoltam,hogy megint erről fog szólni a játék. Semmit nem ért,Varane-t is inkább megtartottam,legyen egy stabil pont. Lefutja simán bármelyik,szerelni nem tudom. A delay(vagy mi) ugyan úgy megvan,hiába jó a kapcsolat,mire elpasszolja sokszor a labdát,odaér az ellenfél. A másik kedvencem,amikor passzolok,és az ellenfél játékosának hirtelen 50 centit nő a lába,vagy én nem tudom,de belelép a passzba,pedig a közelébe sincs a labdának. A kapus fölös a játékba,bár lehetne egy 11. mezőnyjátékost beállítani,a kapuba meg leásni valamit,abban is több labda akadna el. Az egyetlen pozitívum,hogy nem kell fitnessre költeni,de a játékmenet az egy nulla.
Legalább a 20-ban tudtam védekezni a saját szintemen,most ha lenne div 12 azoknak akik monitor nélkül játszanak,körülbelül oda képzelném magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- SANDBERG 133-95 WEBKAMERA - USB 2.0 - FULL HD /1080P -
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6400 / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 128SSD+ 500GB SSHD
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- iKing.hu Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver használt újszerű 100% akku 72 ciklus garanciás 2026.11.24
- Roborock S5 Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest