Hirdetés
- 8 GB VRAM-mal dominálhat idén a GeForce RTX 50 sorozat
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple asztali gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ASUS notebook topic
- 8 GB VRAM-mal dominálhat idén a GeForce RTX 50 sorozat
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinya_24
kezdő
Nem tudom boxon és ps-en milyen a játékmenet,pc-n szerintem már most is rosszabb mint a 20-ban. A védőket mindenki megfutja,pedig direkt már a kezdő csapatomat is úgy csináltam,hogy legyen pace,mert gondoltam,hogy megint erről fog szólni a játék. Semmit nem ért,Varane-t is inkább megtartottam,legyen egy stabil pont. Lefutja simán bármelyik,szerelni nem tudom. A delay(vagy mi) ugyan úgy megvan,hiába jó a kapcsolat,mire elpasszolja sokszor a labdát,odaér az ellenfél. A másik kedvencem,amikor passzolok,és az ellenfél játékosának hirtelen 50 centit nő a lába,vagy én nem tudom,de belelép a passzba,pedig a közelébe sincs a labdának. A kapus fölös a játékba,bár lehetne egy 11. mezőnyjátékost beállítani,a kapuba meg leásni valamit,abban is több labda akadna el. Az egyetlen pozitívum,hogy nem kell fitnessre költeni,de a játékmenet az egy nulla.
Legalább a 20-ban tudtam védekezni a saját szintemen,most ha lenne div 12 azoknak akik monitor nélkül játszanak,körülbelül oda képzelném magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060
- SONY WH-1000XM5B Prémium vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató, fekete (WH1000XM5B.CE7)
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone XR / 64GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 91%
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest