Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bubuska10

senior tag

Jöttem dühöngeni megint. :D Most csinálom a franciásat. Szóval ezt a Friendlyt nyugodtan át lehetne nevezni Toxicnak vagy valami hasonlóra. Félidő 3-0 ide, 1 db helyzete volt, levédtem a 16-ost, lekontráztam, megsemmisítően le volt fodballozva. De csak nem lép ki. A vakegér talál 2 gólt 2 helyzetből. 89.-be cpu felbuktatja a tehetetlen forgolózásai közben. 11-es, de fölékúrja. :D 1 perc hosszabbítás. 93:12-nél kap egy újabb tizenegyest! Azt is kivédi a kapusom. A világon bárhova üthetné, hát persze hogy mágnes szerűen odapattan a labda az ellen játékosához, aki berúgja. Aztán persze a hosszabbítást megnyeri, mert gyorsan talált egy gólt, az én hulla 76-os csatáraim meg 10-es players in the box + depht + constant pressurenél se támadnak le és végig gurigázza hátul, esetleg szöktet egyet amikor már 14 perce csinálja. És ilyenkor nyilván ő örül magának hogy milyen jól csinálta, neki volt igaza, hiszen győzött. Te meg nyugodtan ültél neki csinálni ezt a monoton fost, de egy meccs után ki kell hogy legyél idegileg. Nem értem, miért ilyen pöcs mindenki, egy szaros friendlyről beszélünk! Sokan még a weekend leaguenél is kilépnek, ha 3-0-ra megy valaki már az elején.

Új hozzászólás Aktív témák