Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
ez ugyanolyan mint az élet, nem mindenki kap érdemei szerint (és ebben most pont ne értsük bele, hogy Kristóf nem érdemli meg mert dolgozott nem keveset vele) Tiszta szerencsejáték ez a része ezt el kell fogadni. Inkább az a felháborító hogy az elméletileg tudáson alapuló rész (lol azért) nem jutalmazza aki jobb. De mivel annyi script, lag lófax van ebben (illetve gondolom mert qrv ügyesesn nem vettem meg de mivel nagyjából tudom mi van ezrét veszem a bátorságot hogy belepofázzak) a részben is hogy gyakorlatilag az is szerencsejáték hogy a pack luck már csak hab a tortán. Lehet itt redlistezni, meg acchoz kötött stb. sztem csak qrva nagy mák az egész jókor nyomsz x-et (vagy másik gombot) és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple MacBook
- Trollok komolyan
- DOOM - The Dark Ages
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hobby elektronika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2024: Két új órát hozott a Xiaomi
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest