Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Gaming notebook topik
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
ez ugyanolyan mint az élet, nem mindenki kap érdemei szerint (és ebben most pont ne értsük bele, hogy Kristóf nem érdemli meg mert dolgozott nem keveset vele) Tiszta szerencsejáték ez a része ezt el kell fogadni. Inkább az a felháborító hogy az elméletileg tudáson alapuló rész (lol azért) nem jutalmazza aki jobb. De mivel annyi script, lag lófax van ebben (illetve gondolom mert qrv ügyesesn nem vettem meg de mivel nagyjából tudom mi van ezrét veszem a bátorságot hogy belepofázzak) a részben is hogy gyakorlatilag az is szerencsejáték hogy a pack luck már csak hab a tortán. Lehet itt redlistezni, meg acchoz kötött stb. sztem csak qrva nagy mák az egész jókor nyomsz x-et (vagy másik gombot) és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4166, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest