Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Achill3uS

nagyúr

nagyon koszonom a gratulaciokat sracok :R

jones: nekem a 0088 nem jött be elég furán viselkedett ramtuningnál, 3x lekapcsolta a lapot mire postolt és hasonlók. 0701 teljesen hibamentesen fut. mint elmor is írta use this in most scenarios.

kicsip: hogy őszinte legyen az MOCF-ben ment eddig ez a kitem a legjobban, 4000 12-12-12 49/50 manual rtlekkel szük subokkal XTU stabil volt. azóta egyetlen lapban nem tudtam még csak postolni sem ezt az órajelet. kezdek arra gondolni, hogy degradált azóta azért megy már csak a 3866, de az is csak 32biten. 64bites OS-en nem bootlok vele.
    de őszintén szólva nem tartok ott, hogy annyira számítana. se verseny, se 7g-s procim nincs uh egyelore nem tervezek 250 euroért ramot venni :)

subi: igazából órákig tolod fullpoton AMDnél is ugyanez volt. a ram és a ramslot sem birta, ha a ramból befolyik a viz a slotba, azt nem tudod kiszigetelni. coolbox lehet az egyetlen megoldás.

Gyuri: nem, delid előtt is ennyit ment. viszont hidegre jól skálázódik, ami nem minden cpurol mondható el. pl az előző 7600k-m jobb volt léggel de ln2re nem ment ennyit.

Új hozzászólás Aktív témák