Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Achill3uS

    veterán

    subaruwrc: sajnalom :(

    kicsipapucs: szerintem túl későn jött és túl kis példányszámban kerül eladásra, hogy game changer legyen. énis usa-bol rendeltem, és drágábbra jött ki mint bármilyen kiskereskedésben a nagytesó OCF, nem beszélve arról, hogy így még garanciám sincs rá. viszont engem is a kiváncsiság hajtott, és nem csalódtam. a biosa nagyon egyszerű, áttekinthető, egy rakat nickshih féle preset-tel ram ic-k szerint. és ha megnézed az XTU-mat, hogy milyen gyér ram beállításokkal ment 738 pontot, ezt Impact-ban 3866c12-vel hoztam 0.2bclk-val kisebben. szóval igen, az effje elég erősnek mondható, de még várok egy jó B die kit-re, hogy ki tudjam tesztelni ténylegesen. viszont nitro alá nem fogom vetni, mert ahhoz túl drága volt, hogy összekenjem vagy megöljem.

    jones: egyszerűen látszik ami a kis broadwellre is jellemző volt, nem skálázódik jól órajelben. hiába nincs már benne az IMC, azt mondják az átlag procik 4.8-5.2 LN2-re léggel pedig 4.3-4.4 kb. szerintem ez elfogadhatatlan a plusz 2mag 4szálért cserébe az eddigi Extrém árcédula majdnem 2x-eséért.
    remélem megoldódik a meló téma, az bizony sokkal fontosabb mint bármilyen tuning téma.

    players: der8auer írta, hogy nemsokára lesznek binnelt procik caseking-en. szerintem 2500 euro felett. nézd meg ebayen is mennyit kérnek el egy ES-ért: [link]

    mod: ja el is felejtettem említeni, hogy ennyi pénzért nem árt ha delideled is ;] such a joke :O Broadwell-E delid

    [ Szerkesztve ]

    "De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)

Új hozzászólás Aktív témák