Hirdetés
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
Ma este ismét górcső alá vetettem az X99 setupot a 980Ti kártyával. Az elején a rendszer valamiért makacskodott, de 1 órás küzdelem után kezdett kezesbárány lenni. A 3dm11 folyamatosan a 3. gpu teszt elején belefagyott, és csak hard resettel lehetett életet lehelni a rendszerbe, így visszatértem a vantage-ra.
A pot mindkettő hardveren tökéletesen feküdt, így sikerült jelentős javítást eszközölnöm az előző eredményemen. Viszont ez a friss driver nem igazán jó ezekhez a benchekhez, hiába volt a lod, a gpu2 teszt nem hozta a megfelelő pontszámot.
Vantage 87408 Globál 1 gpu WR9.A tesztelés végén volt 2 termosz LN2, és próba szerencse alapon rányomtam a 3dm11-re, és ezt dobta ki. Sajnos itt is látszódik az eszközillesztő problémája, úgyhogy legközelebb visszatérek a 355.98-ra.
3dm11 31537
Sajnos jelenleg a hwbot-ra nem lehet feltölteni, így a direkt link most elmarad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ZIDOO médialejátszók
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gurulunk, WAZE?!
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- 27% - Yodoit PTM15 hordozható 15,6 monitor! 1920x1080p / IPS / hangszórókkal
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB Burgundy Karcmentes állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB/ 1TB SSD 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest