Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- E-book olvasók
- Apple asztali gépek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
kicsipapucs
üzenetére
akkor igen mákos darab ha 3ból sikerült kifogni, viszont én azért megnézném a többit is léggel legalább.
hiába van valid 6375-rol alacsony vcore-al, a gond itt az lesz mindenképpen, hogy nem tudod mi fogy el az órajel, vagy fsb wallba futottál. egyébként nem kizárt, hogy ez jól jöhet mert az alacsonyabb hőfok is segitségedre lehet. 6-os szorzón kell ilyenkor tovább nézni, de az is csak iránymutató. egy jó REX kell ide ln2-vel vagy jeges vizzel a chipsetre, hogy kimaxold ezt a procit. a ddr3 csak tipp volt, ráhibáztam. nekem is volt ep45t extreme-em de nem tudtam 620 fsb fölött stabillá tenni, max is valami 640 volt, nem jött be.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Könyvek, újságok - mit olvastok?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mozilla Firefox
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Eladó 2 db Intel Pentium Gold G6405 (15W) 4.1 GHz - 2 core/4 thread - LGA1200
- Félkonfig: i7-14700KF + Gigabyte Z790 Aorus Elite AX-W (2024-es szett, Garanciális!)
- Sziasztok, eladó több darab Intel Core i5-6500 SR2L6 3.20 Ghz X633D052
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel I3-10100F + gyári hűtő
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest