Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós kamerák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPad topik
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Milyen monitort vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aszi10
tag
válasz
gombcomp
üzenetére
Hát az lehet hogy én vagyok fogalomzavarban de a pot nem az a keret amit a foglalat köré raktok?ami fogadja a rézcsövet amibe megy a nitro?mert ha nem az akkor én kérek elnézést a tudatlanságomért
Meg hallgatok én a jótanácsokra,a gázégős részt nem teljesen értettem ezért írtam.De még most sem írta le senki,hogy ez miért szükséges,aki már jártas benne.Amúgy egy MSI z77 Mpower deszkával meg egy i5 3570K val indulnék neki,de lehet,hogy egy i7 3770K.Feszej mérésre van multiméterem meg ugye az alaplaphoz kapott v-check kábelek.hőfokra pedig digitális hőmérő.Processzoroknál amúgy van olyan,ami nitrobarátabb meg van olyan ami kevésbé?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Formula-1
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós kamerák
- Trollok komolyan
- Dark Souls sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- További aktív témák...
- Eladó 2 db Intel Pentium Gold G6405 (15W) 4.1 GHz - 2 core/4 thread - LGA1200
- BESZÁMÍTOK!! Ryzen 5700X3D
- Félkonfig: i7-14700KF + Gigabyte Z790 Aorus Elite AX-W (2024-es szett, Garanciális!)
- Eladó félkonfig i5-10400F + ASRock H470M + 16GB DDR4 + CPU hűtő
- Hibátlan - INTEL Core i7-6700K 4mag 8szál max. 4.2GHz LGA1151v1 CPU processzor + HD Graphics 530
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Meg hallgatok én a jótanácsokra,a gázégős részt nem teljesen értettem ezért írtam.De még most sem írta le senki,hogy ez miért szükséges,aki már jártas benne.Amúgy egy MSI z77 Mpower deszkával meg egy i5 3570K val indulnék neki,de lehet,hogy egy i7 3770K.Feszej mérésre van multiméterem meg ugye az alaplaphoz kapott v-check kábelek.hőfokra pedig digitális hőmérő.Processzoroknál amúgy van olyan,ami nitrobarátabb meg van olyan ami kevésbé?