Hirdetés
- iPad topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aszi10
tag
válasz
gombcomp
üzenetére
Hát az lehet hogy én vagyok fogalomzavarban de a pot nem az a keret amit a foglalat köré raktok?ami fogadja a rézcsövet amibe megy a nitro?mert ha nem az akkor én kérek elnézést a tudatlanságomért
Meg hallgatok én a jótanácsokra,a gázégős részt nem teljesen értettem ezért írtam.De még most sem írta le senki,hogy ez miért szükséges,aki már jártas benne.Amúgy egy MSI z77 Mpower deszkával meg egy i5 3570K val indulnék neki,de lehet,hogy egy i7 3770K.Feszej mérésre van multiméterem meg ugye az alaplaphoz kapott v-check kábelek.hőfokra pedig digitális hőmérő.Processzoroknál amúgy van olyan,ami nitrobarátabb meg van olyan ami kevésbé?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Call of Duty: Warzone
- AliExpress tapasztalatok
- iPad topik
- Yettel topik
- Hálózati / IP kamera
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- További aktív témák...
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 2.-3.-4. generációs processzorok (G, i3, i5, Xeon) 3dMark-al tesztelve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg hallgatok én a jótanácsokra,a gázégős részt nem teljesen értettem ezért írtam.De még most sem írta le senki,hogy ez miért szükséges,aki már jártas benne.Amúgy egy MSI z77 Mpower deszkával meg egy i5 3570K val indulnék neki,de lehet,hogy egy i7 3770K.Feszej mérésre van multiméterem meg ugye az alaplaphoz kapott v-check kábelek.hőfokra pedig digitális hőmérő.Processzoroknál amúgy van olyan,ami nitrobarátabb meg van olyan ami kevésbé?