Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen videókártyát?
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chello
tag
Sziasztok!
Az lenne az egyik kérdésem: Ha fagyasztóval hűtött folyadékot pl. fagyállót keringetek és lehül a processzor példa kedvéért -10 fokig netalán akkor valószínűnek tartjátok -e már a páralecsapódást?
Vajon jól tudom-e, hogy 15 fok eltérés már lecsapódást okoz?
Elvileg, ha okosan szigetelek a proc fedelétől szélesebb helyet nem kell szigetletlenül hagyni
vagy rosszul gondolkodok?A második talán nem ide tartozik:
(Ha nagyon nem akkor pls mondjátok meg hová írja, mert olvasok én erről csak nagyon semmi vagy nekemsok anyagot találok. Találtam pl. egy szakmai magyarázatot aramok fázishelyzetéről néhány gyártótól és hát huhh..
Valahogy más leírási próbálkozások amiket találok mindig kerülik a konkrétumokat és a gyakorlati példákat.Memória időzítések között van olyan érték ami, ha jól értettem
az eddigi olvasmányaimból "jel erősséget?" változtat, de bizonyára felismeritek, ha mondom,
hogy
"Pull level"-nek hívja ezt hasznosíthatom túlhajtás közben?És a ramok fázishelyzetét mikor szokott kelleni kompenzálni?
(Egyforma ramok teljesen egyformák egy kitben?)Jobban mondva mik azok amiket már csak nagyon a hardver képességhatárain szoktak igénybe venni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest