- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samott
addikt
válasz
cyberde #74195 üzenetére
A kamu email nem biztos hogy jo otlet, a simple arra kuldi a visszaigazolast. De ha valaki nagyon paranoias akkor egy ideiglenes atiranyitast hasznalhat ra. Meg elkepzelheto hogy a telex is kuldhet ra kesobb infot.
Aki rendszeres tamogatast ad az valos cimet adjon meg mert azzal tudja majd modositani a "feliratkozast".
-
-igu-
veterán
válasz
eattila #74166 üzenetére
Én rendületlenül gyűjtögetem a timebank-ba az extra órákat a karácsony előtti hazalátogatáshoz (márciusig nincs kivehető szabadságom, köszönhetően a nyugati, kapitalista, kizsákmányoló rendszernek). Azért a repjegyejet még nem vettük meg, és jahnonak se szóltam, hogy fröccs.
-
zetor2000
őstag
válasz
FőDudu #74170 üzenetére
Nekem volt valami hasonló.
Egy ~8-10 inch hosszú séf kés. Szerettem. Élezni könnyű volt, és tartotta is egy ideig.
Elvittem kirándulni Balaton mellé pár éve, és ottmaradt, így váltunk el.Mondjuk 60€-t tuti nem adnék érte. Annyiért 2-3 másik jó kínai kést lehet rendelni. Azok tényleg jók. De ha ilyen pontgyűjtő akcióban van, akkor mindet meg kéne szerezni, mert jók, valóban. Nem egy 5000MCD, de használhatóak.
Ilyen 15-20€-t megérnek, szerintem. Azért az átlag LIDL késektől jobb. Ne várj full felső kategóriát, de nem is a legpuruttyább minőség. -
FőDudu
veterán
Kesekhez ertok:
Zwilling kesek ernek valamit?Spar akciozik ilyeneket.
Gondoltam egy Santoku meg egy sef kes jol johet.
Egyre mar ossze is gyult a matrica, masikra is osszejon hamar.Megeri, vagy ez is Ikea/Lidl minoseg?
-
zetor2000
őstag
-
-
-
FőDudu
veterán
válasz
Gabibácsi #74143 üzenetére
Csoda lenne ha nem lenne.
Mar augusztus 11-en hireztek, hogy novekszik a Covid orokitoanyaga a szennyvizben.
Az pedig - a tapasztalatok alapjan - 2-4 hettel elore jelzi a lakossagnal a durva novekedest.
A napi 500 folotti fertozes mar nem jatek, az mar azt jeleni, hogy mindenutt ott van.Mert ha 500 kiderul akkor ugye sokszorosa van tunetmentes hordozokon.
Nem tudom hogyan lesz ezutan, nem lehet mindent ujra lezarni.Nyilvan lesz majd kotelezo maszk viseles, stb - a kerdes meddig mennek el a szigoritasokkal.
-
Sipi-
őstag
-
FőDudu
veterán
válasz
Gabibácsi #74147 üzenetére
Nalunk most is 100% foglaltsag van.
Teljesen orultek az emberek. Olyan durva foglalasi hullam van, mint meg soha.Nem tudom mitol tartanak es miert kell mindenkinek hirtelen nyaralni.
Pedig eleg durva szobaarakkal megyunk, es meg igy is akkora a kereslet, hogy nem tudjuk teljesiteni.Azt hittuk szeptembertol kicsit nyugisabb lesz, kevesebb vendeg, kevesebb turista - ehhez kepest ugyanaz megy mint eddig.
Lehet, hogy a horvatok helyett most mi vagyunk a 'tengerpart' ami meg biztonsagos.
-
eattila
őstag
Itt Velencen a hotelben nem kell maszk. A dolgozok hordjak.
A viz jo, a to kellemes. -
Gabibácsi
őstag
Na, avon irodaházában több covidost is találtak, most derült ki.
úgy néz ki, idén már nem nagyon fog bemenni senki -
Gabibácsi
őstag
Vagy esetleg el is mehetnének dolgozni, mint az átlagember, ha már újságíronak se lehetett őket nevezni
-
FőDudu
veterán
0,75x8 vagy 3x2m?
Most szurtem le a bogarakat, egesz jo a 24 fokos viz. Delutanra mar lesz vagy 26 fok az pedig isteni. Erdekes modon a pH jo volt egy het utan is es a klor is megfelelo szinten van.
Gyereknek atneztem a bringajat, belso csere a hatso kereken, beallitottam, feljebb emeltem az ulest. Rogton mondta, hogy igy konnyebb egykerekezni.
-
FőDudu
veterán
válasz
-NoVa- #74130 üzenetére
Nalunk tobb ember felhaborodott, hogy miert kell maszkot viselnie belteren, hiszen neki papirja van arrol az orvosatol, hogy neki nem kell.
Nem hinnem, hogy kulfoldi orvosok altl kiallitott barmi utne a nemzeti szabalyozast, de sok szerencset kivanunk a papirja honositasahoz. Utana majd jarkalhat nalunk is maszk nelkul.
Eszemmegall.
(jah, egyik ilyen magyar volt)
-
Samott
addikt
#comic pictures
-
-NoVa-
veterán
Nálunk semmi, a tanárnő nem is hisz a vírusban (ez csak valami influenza), és ha van is Budapesten, akkor is csak Csepel környékén...
Mindezt azután, hogy az évnyitón az igazgatónő mondta, hogy 3 gyerek nem kezdi a tanévet, mert valamelyik szülő diagnosztizált coviddal van otthoni karanténban.
-
FőDudu
veterán
válasz
FőDudu #74112 üzenetére
Scala meret boven eleg. Nem feltetlenul Scala kell.
Ha az egy Audi A3, Golf 7-8 felszereltsegben megvan, akkor az is jo , stb tokmindegy.A BMW Active tourer a hibridsege okan kerult kepbe - ennyi erovel johet a Corolla hibridje is.
Azt meg mindenkeppen megnezzuk, abbol a kombi verzio ranezesre eleg mutatos.Ugyis az lesz vegul ami megtetszik
-
blueboi69
őstag
Wizard! Így már más a dolog, ha hátrafelé is néz nappali. Garázsteteje mint terasz egyébként kiváló ötlet. Nemtudom, hogy arrafelé milyen a kilátás és milyen forgalmas az út, de mi nem sok időt töltünk az útra néző erkélyen az autóforgalom miatt
60m hosszú és keskeny telek berendezése kertészetileg nem egyszerű. Mindenképp kérjél ki kertépítő véleményét. Mondjuk vmi kerti sütögető és medencét mindenképp tervezz bele. Végébe gyümölcsfák, közelebb a házhoz pedig vmi bokros virágos akármi és jó lesz.
Fű az nemhogy magától nem lesz, hanem elég sokat is kell tenni érte, hogy jó is legyen. Pár hónapja benne vagyok füvesítős spéci csoportban, külön tudomány. Én magam vetettem a füvet tavasszal, de a fűzfa miatt nem lett a legjobb (rengeteg vizet elszív).
Szóval ja... készülj fel, lesz a kerttel is munka bőven -
FőDudu
veterán
Nem mostanaban vettem utoljara autot, ujszulottnek minden uj.
Hajtaslanc, meret, stb mindegy. Benzines vagy hibrid vagy elektromos. A dizel kizarva.
Ferjunk el benne, tudja amit kitalaltunk (kb 400l csomitarto, 2-3 zonas automata klima, normalis hangcucc), kombi legyen es ne SUV. Nejemnek nem kell nagy auto.
Mert neha o is vezetne. -
npera
addikt
válasz
zetor2000 #74102 üzenetére
Én még talán 2012 körül mutattam asszonynak a Toyota Verso modellt, hogy milyen jó családi autó. Akkor annak rendje és módja szerint el lettem küldve a 3,14-csába, aztán 2015-ben a művésznő maga javasolta, hogy akciós a modell a Totoya Mölndal képviseletnél és vegyük meg jól. Szerény 55k SEK-es árleszállítás volt a készleten levő MY14 modelleken, így einstandoltunk. Szép kék-lila-padlizsán (ahogy a Nap süt rá) színe van, fix üvegtető van rajta és valami borzalmas erő van benne. Simán tudok gyorsabban menni, mint ahogy bringával tudnék tekerni, valamint borzasztó. Csak szedem a levegőt, amikor gázt adok. Igazából egy rendes gázadás előtt érdemes szépen lefürödni, új ruhát felvenni, stílusosan elkészülni, aztán úgy adni rendes gázt, mert az egy alkalom. Al-ka-lom.....
Asszony seperc alatt elalszik a jobb 1-ben, a gyerekek nézik a tájat vagy az eget, aztán elalszanak, én pedig nyomkodom a pedálokat, húzkodom a karokat és tekergetem a tekergetőket. Kábé így.....
-
npera
addikt
válasz
FőDudu #74096 üzenetére
Pözsó van? Bujdy vett egy Riftert, ha jól értem. Az valami kegyetlen jó családi autó.
Először azt döntsd el, hogy vonulni akarsz-e és reprezentatív lenni egy parkolóban (ki nem sz@rja le a parkoló autót szerintem) vagy egy jó családi gépet, amibe minden IS befér, lehet vinni bringát vagy virágföldet vagy szűrőhomokot a medencéhez. Vagy gázpalackot a grillhez.
Tolóajtó parkolásnál király. Rendes raktér. A magas építés szerintem nálad nem gond, mert ha jól értem nem egy Sebastian Loeb módjára veszed a kanyarokat, hanem haladsz A-ból B-be.
My 2 cents....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest