Hirdetés
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Videós, mozgóképes topik
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Grillo
őstag
válasz
eattila
üzenetére
Én reggel kimentem, és eltakarítottam egy járható sávot a járdán végig (3 család lakik a telekn), erre kijött fél órával később az alsó szomszéd, és "végiglapátolta" a járdát, de úgy, hogy újra havas lett minden...
Nézem, hogy mond még estére egy jó adagot, korán kell menni, mert ma is már őrület volt, mire a kiscsajt elvittem a gimibe. -
Grillo
őstag
válasz
Sipi-
üzenetére
Ja, alakul itt is. Reggel nem esett jól a -7 fok kezdésnek, de szerencsére csak egy 20 percet kellett autóznom, aztán újra itthon voltam.
El akartam intézni több dolgot is a városban, de asszonnyal inkább megnéztünk egy filmet, meg pihentünk, így a szünet utolsó közös napján, pláne gyerekek nélkül.
Aztán én holnap is szabin, akkor megcsinálom, amit ma akartam, ha nem lepi el a hó a várost. -
Grillo
őstag
válasz
Sipi-
üzenetére
Én 2003-2004 körül fordítottam úgy szakcikket németből magamnak, hogy beszkenneltem, aztán recognita, aztán babelfish.com, és bekezdésenként ráküldtem, mert nagyobb szöveget nem fogadott. Online. És akkor a németből szarul angolra fordított szöveggel próbáltam mit kezdeni.
Fiatal voltam és kellett volna a pénz...
-
Grillo
őstag
2-More:másik cégnél meg két userenként van Adobe licenc
Vaze, itt dolgozol nálunk? Ja nem, nálunk van, hogy egy egész osztály használ 1-et...
-
Grillo
őstag
válasz
npera
üzenetére
Az szép adag.
Holnap iskola/meló, de nekem van még két nap szabim, meg szombaton sem tervezek bemenni, azt hiszem rövid héttel kezdek. Persze biztos vagyok benne, hogy 8kor azonnal hívni fognak mindennel, de nem baj, hisz akkor már hazaérek, miután elvittem a kiscsajt iskolába, a fiamat meg a vonatra. És még tankolni is tervezek, de lehet akkora lesz a forgalom, hogy azt majd 11 után teszem csak meg.
Viszont már most is -5 van, szóval a jégkaparással számolni kell. -
-
Grillo
őstag
válasz
-NoVa-
üzenetére
Itthon is bármikor levehetnek bármit, de nem nagyon keresik a régebbi dolgokat. Még.
Ajénlgattam könnyed, tényleg gyerekeknek szóló, izgalmas könyveket nekik régebben is, de nem nagyon volt igény, alakítják inkább a saját vonalukat, ami legalább annyira jó. Aztán meglátjuk.
Kiscsajt a Harry Potter rántotta be, az volt a deal, hogy elolvassa a kötetet, utána meg lehet nézni. Bazi gyorsan végzett a sorozattal, azóta meg olvas. Lassan többet is mint kéne, idei tanévben eljutott odáig a dolog, hogy néha már a tanulás rovására megy, muszáj odafigyelni, mert elszórakozza az időt, és nem marad a törire. -
Grillo
őstag
válasz
-igu-
üzenetére
A régi sorozatot én nagyon szeretem, és nagy csalódás volt, hogy a fiamnak az új tetszett, a régi nem nagyon. Persze érthető valahol (pl. fekete-fehér).
De ebben egyet értek, ahogy a Mórától sem a Kincskereső kisködmönt kellett volna 9-10 évesen tanulni. és még sok ilyen van. És van, ahol ki lehet váltani, van ahol nem (ókori görögök, rómaiak, stb).Mekünk még a Die hard volt meg, karácsonyi film, jó régen láttam.
-
Grillo
őstag
válasz
eattila
üzenetére
Szerintem is jók a filmek, meg a könyvek is, nem ugyanaz, de talán nem is baj (lásd Gyűrűk ura, stb).
A másik, hogy sok esetben nem lehet a mostani fiatalokat, gyerekeket bevonzani azokkal a könyvekkel, filmekkel a popkultúra ezen részébe (vagy bármelyikbe), mint minket.
Pont most volt az asszony és a húga között kis összezördülés, mert a lánya karácsonyra vakami mostani író regényét kapta tőlünk, valami lányostörténetis normális dolgot, és nagyon el is kezdte olvasni, tetszik neki. Saját lányom is nagyon szereti ezeket, ő sokat is olvas, fiam kevesebbet, de ezeket a számukra is érthetően megírt, történelmi környezetbe helyezett izgalmas történeteket szereti. Anyuka meg fel volt háborodva, hogy miért nem Fekete Istvánt, vagy valami olyat kapott, ami klasszikus, és akkor az formálja, nem a mostani dolgok. Csak nem hiszem, hogy így olvasná a bármelyiket (Bogáncs, Koppányi aga, pláne Hú), 10 éves, hogy értené és élvezné is. Még ráér, mondom ezt úgy, hogy Fekete szinte összes elérhető könyvét olvastam, itt vannak a polcon, a Tüskevárat vagy 10-szer. Majd olvassa el a Zselléreket, meg igazából bármelyiket, de ahhoz, hogy értse is, már több kell (történelmi tudás, érzelmi érettség, stb), mert már nagyon messze van az a világ.Az ünnepek között jött szembe a Szökevény c. film Harrison Forddal a TVben, asszonnyal megnéztük, én szerintem még nem is láttam. 93-as, szerintem maga a film most is élvezhető, de a magyar szinkron tele volt olyan kifejezésekkel, amit ma biztosan nem használnánk, érződött rajta a kor. Nem zavart, de mondjuk egy mai 16 éves lehet hangosan röhögött volna, ha egyáltalán érti. Vagy érdekli.
Meg van a hely a "klasszikusoknak", és a kortársnak is, és hatalmas hibának tartom, ha valaki szülőként azt hiszi, hogy csak az kell a gyereknek, ami neki is 30 éve. Miközben fogalma sincs az azóta megjelent dolgokról.
-
Grillo
őstag
válasz
npera
üzenetére
Kívülről perfekt, belülről egy kissé még faulhatna az én ízlésemnek, de az a lényeg, hogy jó volt.
Én ettem egy kocsonyát, ha már át kellett menni anyósékhoz, mert azzal telefonált, hogy após elesett, és nem tud felkelni.
Szerencsére csak lehajolt bedugni valamit a konnektorba, aztán a rogyasztásból nem tudott felemelkedni, szépen leült a földre, de mivel a bal keze törés miatt fel van kötve, onnan sehova. Felültettük, evett, minden fasza. És még kocsonyát is kaptam.Holnap meg be kéne menni megnézni a hajnalmadarat, ma még rá vadászó vörösvércsét is fotóztak, jó lenne még azelőtt látni, hogy megeszi valami.
-
Grillo
őstag
válasz
A. Crowley
üzenetére
Nekem januárban volt sokszor éjjel ez, utólag mondták, hogy a tüdőgyulladás miatt. Azóta annyira nem örülök, ha ilyen van, de most a labor és a tüdőröntgen megnyugtatott.
-
Grillo
őstag
válasz
A. Crowley
üzenetére
Nekem közel 4 hét volt, bár alig köhögtem, de sokszor izzadás, fáztam, pedig nem szoktam, fájt a torkom. Lányomnak 3 hét. Szóval kitartás, és figyelj oda, nehogy romoljon.
-
Grillo
őstag
válasz
-igu-
üzenetére
Itt az előbb megint esett a hó, meg szépen megmaradt a tegnapi, de már 2 fok van, és 3-at mond maximumnak. Úgyhogy szottyad szépen, meg közben ki is tisztult az idő.
Gyerekért el kell mennem, ha felébredt, meg asszony ki akar menni a hegyre egyet, de majd még kiderül, milyenek az utak arrafelé.Kaja itt oldalas sül majd estére, tegnap már kapott alap hőkezelést. Anyós süt malacot szombatra, meg volt kocsonya, de azt elég gyorsan elpusztítottam tegnap.
És még a furadolgok zárórészét is meg kell nézni, fel sem merült, hogy éjjel 2kor foglalkozzunk vele.
-
Grillo
őstag
válasz
Jahno
üzenetére
Elvittem fiam buliba Mogyoródra, visszafelé beugrottam asszonyért az anyóshoz, fél óra múlva jöttünk ki, fehér volt a világ. Nem kicsit.
Holnap izé ma lehet megnézek egy Fóti-Somlyót, de még majd kiderül, lemegy-e a nap, mire indulásra képes leszek. Meg lesz-e még hó bárhol. -
Grillo
őstag
válasz
npera
üzenetére
Itt a díszvendég Korda és a neje voltak, mondjuk 3 dal erejéig, de elég is volt a következő 10 évre.
Látszott pár színészen is a korlátozott lelkesedés, pedig nekik van ebből még holnap két előadás. Dehát elment az összes alkalomra az összes jegy, van aza pénz, amiért korpásodik... -
-
Grillo
őstag
válasz
npera
üzenetére
Én is voltam, mert nem lesz bót, de volt minden 15 óra körül, ami kellett. Még egy belga sörválogatást is belehelyeztem a kocsiba, szilveszterre pont jó lesz.
Holnap reggel még lesz egy kör hentes, mert anyós készít kocsonyát, és ahhoz minőségi hozzávalók dukálnak.
Este színház, amit annyira nem várok, de majd hátha jó lesz (Erkelben ilyen közönségsimogató, nem konkrét darab), aztán 31-én úgy tűnik semmi, mert a hidegre való tekintettel visszamondta a társaság az év végi pecát. -
Grillo
őstag
válasz
blueboi69
üzenetére
Fú bakker, az mondjuk szép lesz, ha mind sorban megkapják a többiek is. Bár ez is talán olyan, mint a bárányhimlő, a gyerekek könnyebben átvészelik.
A fogyástól nem kell megijedni, azért ennek jelentős része gondolom víz volt, meg azért neked is volt honnan leadni.
Nekem januárban a kórházban ment le vagy 8 kg, de abból sok volt izom, lógtak rajtam a ruháim, mikor kijöttem. -
Grillo
őstag
válasz
npera
üzenetére
Ó, erről jut eszembe, hogy tonikom nekem is van, bár gin nélkül, de azt nem is igénylem.
Most átfutottam az italbolba, mert jönnek sógorék, de csak 3-3 Peronit meg Morettit vettem, mert nem olyanok.
Meg a gyereknek 2 Somersbyt, mert abból néhe megiszik 1 üveget. 2 óra alatt. Én azért erősebben toltam majd 17 évesen, bár soha nem otthon, és soha nem mentem haza tajtékrészegen (na jó, egyszer, de akkor sem kellett segítség, és reggel 7kor mennem kellett füvet gereblyézni...). -
Grillo
őstag
Asszony tegnap este be akarta kapcsolni a TV-t (a beltérit, TV adáshoz), de nem működött. Lesz ma a Dunán Török Zoltánnak egy filmje 14 körül, azt akarta beállítani felvételre, ha elfelejtenénk.
Na, elkezdtem chatelni telekomos Vandával, miután végigjátszottam az ajánlott dolgokat, hogy valami technikai hibára gyanakszom. (leírások szerint a táp szokott meghalni, adott áramot, de nem eleget)
Nagyon gyorsan átkerültem élő emberhez (nem gondoltam volna karácsony másnapján), aki illedelmesen végigpróbálkozott a lehetőségeken, aztán ajánlott 72 óra ingyen adatforgalmat a mobilomra, és jelezte, hogy 72 órán belül keresni fognak a megoldással.
Na, reggel 8.10-kor csörgött a telefon, hogy akkor 10 perc múlva jönne, ha jó... még szerencse, hogy hirtelen ébredve is kb. azonnal éber vagyok.
Úgyhogy jött a srác, tápot cserélte, működött is azonnal. Azt azért megbeszéltük, hogy a beltéri vagy 10 éves, egy újabb távirányítót azért hagyott itt, mert azok is megmakkannak ennyi idősen.
Itt volt kb. 10 percet, lábrahúzós nejlanzoknija volt, nem kért semmit, 10 pont.
Mondta, hogy én már a második voltam, akit hívott, az első kért egy órát az érkezésig, ő nem volt elég éber a hívásra ébredve.
Ja és nem blog tudom, ki dolgozik ma?
-
Grillo
őstag
válasz
Sipi-
üzenetére
Szerintem simán benne van, hogy nem szedik ki a zemberek a csomagjaikat, csak utolsó pillanatban, és nem tudják tölteni. Jött SMS az érkezés utáni napon, hogy ha tudom, szedjem ki minél előbb lécci.
Nekem bazi gyorsan megjött minden, amit múlt hét elején/közepén rendeltem, úgyhogy legalább ezzel nem úsztunk el.
Halat intézem 2 órája, még van benne ennyi szerintem, de apóst intézik a lányai, így nekem marad ez a kényelmesebb feladat mindenféle podcasttal. -
Grillo
őstag
válasz
Jahno
üzenetére
Szét kéne kapnom a gépet, berakni az új SSD-t, venni windózt (aprón már kinéztem), letölteni, pendrivera tölteni, felrakni, meg még 800ezer programot újból. Gondoltam majd elkezdem ma, aztán holnap takarítás/halfeldolgozás/karácsonyfatalpalás közben nyomogatom a gombokat, de be kell vinni apóst SZTKba, mert valami nem stimmel a karjával (eltört a felkarja 2 hete).
Szóval 6 körül kelés lesz, elugrom halért (legalább meg van rendelve, csak fizetni kell), meg utána szétkapom. Aztán akkor doki, ami kitudja meddig tart, de ez van, prioritások vannak. Igazából ha nem készül el semmi karácsonyra, akkor sincs gebasz, ma bevásároltam minden kaját, még 24-én nézek kenyeret valahol, oszt ennyi. -
Grillo
őstag
válasz
-igu-
üzenetére
Bá, na ezt nem gondoltam volna. Vettem lottót is, de azon nem jött be 4 találat.
A Dream Theater-ért jár a pacsi, azt nagyon szeretem megjelenése óta, a Beatsteaks esetében meg amellett, hogy tetszett, valamiért az merült fel bennem, hogy az énekes miatt ez női választás lesz. De akkor bejött.
Jahno, te meg kabbe
-
Grillo
őstag
Jaja, meglepődtem, hogy akár a sajátomon kívül isemrtem vagy 3-4 számot, meg hallottam még +2 előadóról. Felmerült, hogy statisztikák és listák alapján közelítem az optimális listát, de miután már az is komoly kihívást okozott, hogy azt hittem végeztem, mégis volt egy kitöltetlen versenyző, és már tollpapír, meg több chrom ablak segítségével tudtam maradéktalanul kitölteni, feladtam.
Hátha lesz akár kettő jó.
Viszont ajánlónak is jó volt a lista, több számot is szívesen hallgattam meg többször is. -
Grillo
őstag
válasz
Jahno
üzenetére
Ja, nekünk is jött. Sőt, még a meg nem kapott szép kártya összegét is mindezek után. Persze bruttót mondtak, annak megjött a 66%-a, de pofám lapos. Majd meglátjuk persze, mit hoz a január, ha ez nem csak egyszeri lenne, hanem valami állandó, akkor azért már elérhetnénk akár 10% körüli emelést is (4 év alatt összesen), a 40-50% inflációt ellensúlyozva.

-
Grillo
őstag
válasz
Jahno
üzenetére
Desh-t onnan tudom, hogy a jövő heti MVM Dome koncertjén fiamék is fellépnek, mert volt valami milliós nézettségű szereplése az osztálynak, aztán felkérték őket. MOndjuk gondolom pénzt azt pont nem kapnak, de nagyon lelkesek. Mondjuk ettől még biztosan nem fogom hallgatni a srácot, ez a báli zenébe oltott népzenés gádzsirap nem nagyon begyere.
-
Grillo
őstag
válasz
eattila
üzenetére
Én 18 körül voltam, mikor elköltözött apám, hosszan elhúzódó válás volt, nekem sem volt jó, pláne a két hugomnak. Nem jó ez semmilyen gyerekkori szakaszban, utána sem feltétlen könnyű. De nem kérdés, hogy a mindenáron együttélés sem jobb. Itt mindkét szülő kell, hogy minimalizálni lehessen a negatív hatásokat, és ez nagyon ritka, hogy sikerüljön.
Én mindkettejükkel beszélek, találkozunk, segítünk egymásnak, testvéreim már kevésbé, rájuk erősebben hatott a két oldal ellenkampánya, meg ők még évekig ott éltek ebben, én meg elmentem egyetemre.
Szóval szar ez mindenképp, egyáltalán nem biztos, hogy egy válással/szétköltözéssel bárki jobban jár, legalábbis rövid távon biztos nem. Nyoma marad, örökre. -
Grillo
őstag
Meghalt Balázs Péter is....
-
Grillo
őstag
válasz
Jahno
üzenetére
Ja, az is jó fej, tarvarjú for prezident.
Azt hiszem csütörtök délelőtt lesz időm, reggel a várban kezdek, délben meg az ELTE kampuszon lenne dolgom. Kettő között talán lesz valamennyi idő, ránézni a Március 15. téri római emlékekre, a tarvarjúra, meg a hajnalmadárra. Is. Vagy nem, de akkor meg céges italozás van, a mai olyan közepes volt, de csak tonikot ittam meg ettem sokféle mindent. -
Grillo
őstag
válasz
2-More
üzenetére
Ja, elsőre én is a VGA-ra gyanakodtam, de volt kéznél másik, és azzal is ezt csinálta, másik gépben meg mentek. Aztán akkor jöttem rá, hogy olvastam is ezt pár hónapja, készültem is a BIOS frissítésre, csak elfelejtettem. Úgyhogy még volt egy köröm a közértbe is, mert itthon nem volt, csak egy adag zsír, azt meg ugye elhasználtam az első körben.
-
Grillo
őstag
válasz
WiZARD
üzenetére
Ismeri az alaplap az új procit? (máe ha ez a felállás is játszhat?)
Én is megszívtam, hogy elfelejtettem előtte frissíteni a BIOSt, aztán egy folyamatos rebootba állt a cucc.Reggel megvolt a vérvétel, vittem pisit is, tegnap tüdőszűrő, ha szerencsém van az eredmények alapján csak simán elhúzódó torokbigyó.
-
Grillo
őstag
válasz
-igu-
üzenetére
Ja, így én is rendben vagyok egy időre, RAM bővítve, CPU fejlesztve, SSD betárazva, majd szórakozok vele a szünetben.
Még utána kell néznem, hogy az aprón vett WIN10, amiből gond nélkül lett win11 hogy megy majd rá az SSD-re, de legalább nem unatkozom. Ha meg nem megy rá, akkor nézek egy másikat. -
Grillo
őstag
MI a legegyszerűbb módja egy proci Mohácsra küldésének? Posta, valamelyik utcai szekrényes cucc, futár?
Soha nem küldtem semmit levél méreténél nagyobbat. -
Grillo
őstag
válasz
zetor2000
üzenetére
A gyomrom nekem sem teljesen tökéletes, én a gyógyszerre fogtam, annak lehet ilyen hatása, de ha 1-2 napon belül nem rendeződik, akkor nem az, mert azzal már leálltam.
Torkom már okés, de a nátha megvan, jó mélyről jövő, nehezen felszakadó takony. Azért ha sokáig nem múlik, mindenképp nézesd meg, nehogy valami szövődmény kialakuljon.Gyereknél is volt most hasmenés, most meg a nátha/torok is bejött, úgyhogy fasza.
-
Grillo
őstag
válasz
zetor2000
üzenetére
Pedig sokkal jobb, mint a karfiol. Mikor a fiam volt pici, és párolta neki asszony a zöldségeket, akkor jöttem rá. Nálunk gyerekkoromban nem volt brokkoli, karfiol is max levesben. Én meg rápróbáltam, és ízlett, bár azóta sem eszem sokat, mert itthon nem nagyon fogyna, de néha köretnek jöhet.
-
Grillo
őstag
válasz
Jahno
üzenetére
Tegnap kipróbáltam PS alatt a Nano Banana Pro 3-at régi képek retudálására. Hát, inkább tetszik, mint nem, azt hiszem családnak meg is van a karácsonyi ajándék, ha lesz elég kredit az előfizetésben. De vannak képek, amikkel nem tud mit kezdeni, bár még mindig fényévekkel előbbre van erre a célra, mint sok másik szolgáltatás.
-
Grillo
őstag
válasz
hobizoli
üzenetére
OK, azért nem ez az első konfigom nekem sem, meg összerakni sem a boltos szokta helyettem.
Amúgy mennyi hőmérséklet a káros? Mert itt sírnak sok helyen, hogy jajj, a GPU is felmegy 60 fok fölé, de relatíve kevés fejérje van ezekben, hogy annyira károsodnának. Bár nperánál meg pont ideális ez a 70-80 fok húsoknál is, csak tartós legyen.
-
Grillo
őstag
válasz
WiZARD
üzenetére
Jaja. Megjön a fizu jövő héten, és nézek egy TB-s SSD, mert egyrészt a mostani feleakkora, és szűkös, másrészt dobott már hibát, 81%-os a fitnesse. De hogy belakni mikor fogom, az jó kérdés, szerintem csak karácsony környékén. MOndjuk az elmúlt 2 hétben ennek még nem nagyon mozdult az ára, de jó eséllyel fog.
-
Grillo
őstag
válasz
2-More
üzenetére
Én múlt hét elejétől vagyok benne, nem vészes, de azért csütörtökön felhívtam a dokit, kaptam gyógyszert, hétfőre fasza volt, tegnap már megint fájt kicsit a torkom, talán ha végigszedem 2-3 nap múlva jó lesz.
Lábon kihprdtam félig a tüdő- meg mellhártya-gyulladást év elején, lett is belőle 1 hónap kórház, most ezt nem kéne megismételni... -
Grillo
őstag
Na de itt a szomszéd településen fotózásról is eszembe jutott, adjatok tanácsot autó ügyben, mert bár itt kibicelek vagy 20 éve, tudatlan maradtam.
Adott a 2010-es princmotoros C4 Pikacsu, aminek egyrészt lejárt a műszakija (de amúgy az rendezhetű, szokásos olajevés, de nagy gondja nincs, karban volt tartva), másrészt a jobb eleje meg lett kicsit nyomva, nem vészes, de pont annyit kapott, hogy az A-oszlopot kicsit meg kéne rántani, mert az ajtók már szarul csukódnak. Szóval összetettnek tűnik a helyzet ebből a szempontból.
Van emellett mondjuk 2,5, nagyon max 3 millió forintom.
Érdemes lehet ebbe beleönteni most akár sok százezer forintot, mert gondolom a lakatos munka inkább efelé fogja vinni, meg a az olajcsere, műszaki sem lett olcsóbb, tehát Jahno stájl.
Vagy edjam el, amennyiért elmegy, és nézzek egy 5-6 évvel fiatalabbat, amire persze megint kitudja mennyit kell költeni, de legalább nem a biztos gazdasági totálkárba öntöm a pénzt.
Ha másikat néznék, akkor igazából bármire nyitott vagyok, szeretem az egyterűt, de a két gyerekkel nem alapvetés, ha sokat kell cuccolni, akkor arra az évi 2-3 alkalomra meg lehet nézni tetőcsomagtartót, vagy bármit. Mondjuk esztétikailag inkább kombi, mint szedán, 5 ajtós a kettő között. Évi futás az átlagos 10 ezernél nem több, kétharmada inkább város.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung kuponkunyeráló
- LEGO klub
- Horgász topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- CES 2026: Szimplán jól áll ez a sportóra
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
).