Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
válasz
halapidori #48097 üzenetére
11-ig a Kempinskiben levo Es Bisztro is nyitva van.
Az pedig igen kurvajo. Minden kulfoldi ismeros az egekig magasztalta.Arak nyilvan magasak, de biztosan rendben van. Foglalni illik.
-
Gabibácsi
őstag
válasz
halapidori #48097 üzenetére
Én olyan helyre mennék ahol lehet parkolni
-
halapidori
tag
válasz
zetor2000 #48089 üzenetére
Hát erősen gondolkodnom kell, hogy melyik randihelyet választanám a felsoroltak közül
Csacsogáshoz inkább csendes, evős helyet vagy "kávézót" mondanék. Pl. Lumen, Horánszky utca. Mondjuk azt nem tudom, hogy a konyhájuk meddig van nyitva.
De Jahno ugyis leszavaz, hogy 12éves tsitriknek való drága helyekre járunk.
-
ncc1701
veterán
-
Gabibácsi
őstag
Tegnap elmentem cuccokért, fehér sárvédő és egy pár első lámpa motorral megvan (kemény 15 ezerért), már csak egy motorháztető kell, fehér, és nekiállok. A zárhídat megnézem, csak a lámpatartó kis perem nyomodótt be, lehet még én is helyrehozom. Aztán kell egy udvar valahol ahol szerelhetek, szüleimhez nem merek lemenni 200kmet törött lámpával.
-
zetor2000
őstag
Köszi a tippeket mindenkinek, majd kiderül, miamerre. 75%ig oké a dolog...
(50% részemről, mert OK, a részéről meg vagy OK, vagy nem, de az még 25%, azaz 75%) -
Jahno
veterán
válasz
zetor2000 #48075 üzenetére
Leslie, mint nagy partiarc javaslata ellenére azt mondom, hogy Gozsdut kerüld el messzire és rakd a sor végére :-/ Első pár helyen a tömeg folyik ki az ajtón, zsivaj meg behányós angol legénybúcsúk, a rendes kajálda jó, de eléggé fel van verve az ár és futószalag. Nem ott fogok reggelig dumálni az univerzumról és a kör négyszögesítéséről az biztos. Régebben olyat lehetett, hogy akadt rendes kajálda, szemben egységben utána le lehetett tompítani, de érdekes módon a rendes helyek szűnnek meg ott is.
-
Jahno
veterán
válasz
zetor2000 #48074 üzenetére
Ráadásul teljesen jó 24 órás helyek voltak a faluban olcsón, de már elmúltak. Haversrácokkal is kanyarodtam arrafelé reptérről. Valakivel azért, hogy sok hét után egyen egy rendes gulyást, ha így hazaesett a másikkal meg azért, mert végre Amerikából erre tévedt és nem árt egy jó gulyás, csak úgy kezdésenk. Utóbbi már saját lábra állt, páran végig is itták helyettem a Kazinczy utcát esetleg minden évre elővételes Sziget bérlete van :-D
-
Jahno
veterán
válasz
zetor2000 #48071 üzenetére
Akkor Vígvarjú estig, vagy 75 decis a Bazilika mellet. Ott akadnak értelmes ételek, de ha csak úgy beleválogatsz, akkor 3-5ezertől kezdődnek a fő kaják. Azt én nem vállalnám, de könnyen pofázok, nem kell csajokra gyúrnom vagy ha mégis igen akkor biztos nem így indítok, mert a végén még megszokja :-D Enpera Stexes ötlete sem rossz, ott vannak két személyes asztalos elválasztott részek, de néha zajos bír lenni.
Ma meg nincs kockaklub. hogy kellőképpen levegyük a lábáról :-D
-
zetor2000
őstag
Jelentkezem, majd, mi sikerült, és hogyan!
[Mint a viccben...
- Doktorúr! Doktorúr! Ma megkettyintettem azt a kis szöszke nővért!
- Pista bá', ezt nem szoktuk nagydobra verni...
- De én el akarom mondani mindenkinek!] -
zetor2000
őstag
válasz
ncc1701 #48065 üzenetére
Háttizé... nem roissz-nem rossz, hátha... meglássuk, lehet, jön más oldalról valami. Volt a budai oldalon valami kerhelységes ojjettum... hátha. Monnyuk ebbe a fenenagy jóidőbe letojom a kertet, de. Ganz udvar? valami ilyesmi rémlik.
Van pár hely, ahova be-betérnék, de nincs társaság, vagy közelebb van, és nem akarok annyit kerülni... meg akármi. Nekem megfelelnek, de első randira nem vinnék oda senkit, akivel. Haverokkal meg sose máshováAdtam döntési lehetőséget is, hátha megvilágosodok. Hoppá... Staropramen világos @ fridge...
-
zetor2000
őstag
-
hobizoli
nagyúr
Jahno
találkoztál olyan "hibával", hogy Win 1919 frissites utan a bill-m egyes gombok maskepp mukodnek, mint szoktak:
a CTRL-ra elnemul a hang
kurzornyilakra leall a gep, pedig nincs is rajta erre gomb amugy
nem lehet vagolapra masolni CTRL+C-vel, mert a hangot kapcsolgatja ki-be
ujraraktam a Win-t egy NVME SSD-re, ha mar ugyis vettem, hogy hatha behanyt csak vmi Win-ben, de a vatta uj, 2 percre ujrarakott is ezt csinalja alapbol
ja es a Gigabyte oldalan csak UM pdf van a bill-hez driver nuku
van vmi tok alap Win-s bill driver vhol?
plz F1 -
Jahno
veterán
Jogos. Mondjuk randihoz tökre nem értek, de helyeket ismerek
Mondtam hagyjatok gondolkozni, ez vakhajnalig nyitva, bár cége bulikon nem nagyon teszik oda magukat, de ilyen mittomén. Volt ott pár autós tali, meg Csatabárdos fórumos is, meg egyik haver állandó szülinapja. Opciónak jó. Csak már Stex házként kell rákeresni, párszor nevet változtatott.
-
Jahno
veterán
válasz
ncc1701 #48065 üzenetére
Ja, árkategóriában akkor Bazilika mellett a 7,5 decis, az éjfélig nyitva van :-D Gozsdut egy ideje bojkottálom és fele Kazinczy utcát :-/
Hopppá, Vígvarjú viszont jó az sok ismerősnek bejött és még éppen vannak:
Nyitvatartás:
Minden nap: 10:00 – 24:00 (a konyhánk 11:30-23:30 között üzemel) -
Jahno
veterán
válasz
FőDudu #48062 üzenetére
Persze, de az is inkább beesünk, szaladunk gyorsétterem. Ellenben bazi nagy, közepes minőség. Mellette viszont van gulyásos bódé. Ha tavaszig kihúzza akkor azt enperával pont be bírjuk támadni, mert hazafelé is útba tud esni, meg bemelegítésnek Borkuckóból a busszal is
-
FőDudu
veterán
-
npera
addikt
válasz
zetor2000 #48055 üzenetére
Rám hallgatni bármiféle szerelmi ügyben kábé kamikáze hajlamot feltételez. Szóval óvatosan.
De!
Asszonnyal első randi a Stex Alfrédban volt.
És lett belőle házasság, két gyerek és még ki tudja mi....
Szóval hajrá.
U.i.: a nyitvatartást nem tudom, de gyanús, hogy nyitva van este is
-
Jahno
veterán
válasz
zetor2000 #48055 üzenetére
24 órás körúton a Gong... Oda néha be szoktam esni, de ilyenkor a konyhás helyek 22 óra felé már zűrösek. Borároson vízpipások limonádéval vannak, ilyenkor sok ötlet nincs némi Ronis gyors kajás/burgeres kivétellel, ott meg sokat ülni és pofázni nem lehet. Ezt most kell mára? Úgyis eszembe jut valami, ami nem túl sok Michelines
-
zetor2000
őstag
21:15 körül nyitva tartó, első randis helyet tudtok Pesten?
Konyha nem baj, ha van, bírom a piát, de nem sokat szeretnék inni, inkább csacsogni. -
Samott
addikt
#comic pictures
#enkerekelnezest
-
zetor2000
őstag
Doc Martens, Made In England cuccom van, '96os, még lehet hordani. Ki kellene puccenolni, azt halleluja. Nem betétes, sima, varrott felsőrészes (nem a talp varrása, hanem a láb(körmök) feletti rész is varrott. Modellszáma ismeretlen.
Esetleg egy Shelly, csavaros, betétes... Azt azt mondják, tartós. De van/volt betétes Martensem is, az is bírja. Jelenleg egy cseresznye (meggy) piros lapos akármi van, ebben a színben sajna nincs betétes. Ez a klasszik skinhead (nem, nem a rasszista vonal) cucc. Még a 2tone érából. (ennek illik utánanézni, mert kvára nem mindegy...) -
válasz
FőDudu #48037 üzenetére
nem rossz, köszi
valami sonoff van is itthon.
bár lehet, hogy túlzás, az ont-t például felesleges újraindítani, ha csak valamelyik ap állt meg (mondjuk azok pont nem szoktak... igaz az ont se)
még az is lehet, hogy lesz egy mobilnet, amin csak a sonoff lóg, és azzal távolról tudok resetelni. -
Jahno
veterán
válasz
-NoVa- #48021 üzenetére
Cégnél szórtak szét ilyesmiket. Pislogtam is, hogy nem a TSZ magtárban vagyunk, mi lenne itt a 3. emeleten. Kérdeztem az arcot, hogy én ismerem, kezet is mostam és kész, de toljanak már róla valami téjékoztatót az irodának is, hogy tudjunk róla. Nem is értette, hogy ez miért kell. Mondom akadnak itt kiskölkök, egyéb állatok, de ha nem, akkor nem. Ennyiben maradtunk, hogy nem.
-
FőDudu
veterán
válasz
qnadam #48036 üzenetére
Nekem meg a Plex adta meg magat.
Nejem filmet nezett, megszakadt.Eloszor az tunt fel, hogy valamiert a TV-n nincs net. OK, atdugtam masik portba, jo lett.
Aztan ettol meg nem lett jo a Plex. Pedig a WD MyHome elerheto volt. Tavolrol is, ahogy reg.
Na mindegy, azt is reseteltem, semmi javulas.Na ezutan a konfigjaban ki/bekapcsoltam a Plex-et, de az meg nem futott vegig.
Varni kellett, aztan mar vegig is ment. Majd 1 nap volt mire ujra vegignyalta az osszes IMDB meg egyeb forrasokat a rajta levo cuccok megtagelesehez. Azota jo.Ugy tunik, maga a Plex site lokte le a beregisztralt eszkozt, es ujra kellett futtatni az egesz regisztralasi procedurat. Semmi nem veszett el, semmi nem doglott meg, de a cuccot ujra hozza kellett adni a mukodeshez....
-
FőDudu
veterán
válasz
qnadam #48036 üzenetére
Automatic Router rebooter.
Speci sonoff firmware es kesz. -
a router csak ramba logol, ezért sose fogjuk megtudni. de egy watchcat fut rajta, ha 5 percig nincs netkapcsolat, rebootol, szóval szerintem nem az ont volt hülye.
egyébként addig jó, mert apósnak a router hátán az on-off gombot még el tudtam magyarázni, de a minden mélyére rejtett ont már necces lett volnaegyszer rendet kell ott rakni.
-
FőDudu
veterán
válasz
FőDudu #48025 üzenetére
Kutya kapott K vitamin injekciot.
Konakion - ugyanaz a cucc amibol nemreg hiany volt es ezt adjak a csecsmoknek szuletes utan.Nover szerint kurvara eget, es a hatasa is olyan mint a tetanusznak (fajos vegtag).
Raadasul elg nagy adagot kapott, izomba, hosszu tuvel.Meg kapott tablettaban 10 napra valo K vitamint, valamit egy allat detoxikalo zselet 3 napra.
Ha 1 oran belul visszuk, akkor csak meghanytatjak, igy inkabb biztosra mentek.
Jo latni, hogy tudjak mit tegyenek ha gond van.Meg vissza kell vinni par nap mulva kontrollra.
-
FőDudu
veterán
Valamelyik ejjel felebredtem. Raneztem mobilra, szemet szurt a felkialtojel a wifi ikon mellett.
Nem volt net.Neztem, ramentem ftth routerre, irja hogy disconnected.
At is taktam on demandbol fixen kapcsolodottba.
Pedig regebben tuti, hogy ezt mar allitottam.
Lehet firmware update megmasitotta. -
Jahno
veterán
válasz
Donki Hóte #48008 üzenetére
"Ha a VÉDA rendszer készítette, akkor a kép minősége olyan, hogy pontosan beazonosíthatod az autót vezető személyt." Ha félig ismered. Szerencsére nem a saját képeim nézegetem, de tökre nem lehet felismerni, mert szinte bárki lehet. Sötétben meg főleg.
-
-
asszem ki kell találnom valami backup kapcsolatot, lehetőleg minél havidíjmentesebbet, mert már egy órája nincs net anyóséknál.
-
-
Gabibácsi
őstag
amúgy igen, megmondja ki vezetett, megkapja az illető a büntit és kész
nem értem a problémáját, ha az ő kocsija tudnia kell ki vezeti -
Gabibácsi
őstag
válasz
Donki Hóte #48008 üzenetére
rólam olyan kép készült , hogy nagy feketeség, és a két fényszóróm
menő kép, de még a kocsi típusa sem látszik, nemhogy az arcom -
Meg tudod nézni a gyorshajtásról készült képet. Ha a VÉDA rendszer készítette, akkor a kép minősége olyan, hogy pontosan beazonosíthatod az autót vezető személyt. Szóval nem kell ütni az autó tulajdonosát, mert a kép alapján bizonyosan fel tudja ismerni azt a rokonát, ismerősét, aki a kép készítésének időpontjában az autót vezette.
Ha nem AKARJA felismerni, vagy megnevezni, akkor pedig ott az objektív felelősség jogintézménye, fizessen az autó tulajdonosa.
-
Bujdy81
aktív tag
Ahogy a cikk is írja, nem mi találtuk fel az objektív felelősséget, hanem átvettük az EU-s jogot. Vagy pl. Ausztria sem egy jobb, logikusabban működő világ?
Azért vezették be anno az objektív felelősséget, mert az olyanok, mint a levélben panaszkodó kamionos, mikor megkapták a levelet, hogy mondják meg, hogy ki vezetett, akkor annyit válaszoltak, hogy mivel közvetlen hozzátartozó vezette, így nem köteles rá terhelő vallomást tenni. Ezzel kibújt a gyorshajtók 99%-a.
Amennyiben a gyorshajtás mérése után azonnal megállítanák az autókat, akkor az ilyen cikkírók azzal szórnák tele a médiát, hogy miért állít meg a rendőr olyan helyen, ahol veszélyes? Mert ha nem állítja meg, akkor elkanyarodik és elszökik.
Tetszik, nem tetszik, vannak - baromi lazán kezelt! - szabályok, azokat be kellene tartani. Ha valaki 60-as táblánál objektív büntit kapott, akkor GPS szerint 78-cal, óra szerint 80-81-gyel ment legalább. Ez nem véletlen. Ha nem látta a táblát, arra is van megoldás, optikus, vagy bérlet.
-
blueboi69
őstag
Nekem van egy óccsó dakatlonos bakancsom, sziklakerti gyomláláshoz ideális. Remélem segítettem.
-
-igu-
veterán
válasz
Samott #48000 üzenetére
Nem az autó, hanem a sofőr miatt történt a gyorshajtás.
Ha az üzembentartó tudja bizonyítani, hogy nem ő vezette az autót, bizony a rendőrségnek kellene utánajárnia, kit büntessen meg. Vagy ne járjon utána, de akkor ne is követeljen pénzt olyantól, aki bizonyítottan nem követte el a szabálysértést.
Mármint egy jobb, logikusabban működő világban valószínűleg így történne, ahol a hatóságok nem a legkönnyebb utat választják a büntetési tételek behajtására.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- Macbook Pro M3 14" 8/512GB 2027.06.23.iSTYLE jótállás
- Asus RogFlow Z13 i7, 16GB ram, 512 SSD, 3050 VGA
- MacSzerez.com - iPad Air M2 13" - 6. generáció - Cellular - 128GB - Csillagfény - Apple Garancia 20
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest