Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eattila
őstag
Mai 20km tekerés 2. fele érdekes lett. Szembeszél, a vége felé igen erős, meg eső. De a frizurám még mindíg tart.
-
FőDudu
veterán
En most Covid alatt total lealltam a rendelgetesekrol.
Meg ceghez sem - csak olyat amit kihoznak/kicserelnek/beszerelnek stb.
Kinek van kedve es eroforrasa nyilvan tartani mit mikor kitol mikorra igertek stb...Ha valami surgos azt ugyis tegnapra kerjuk, ha meg nem akkor raer meg egy kicsit.
Bar most volt egy ismeros Velenceben es olyan oltonyt varratott 300 Euroert, hogy rendes aron tuti lenne tobbezer. Ugy tunik lehet jo dealekre bukkanni.
-
FőDudu
veterán
Es lehetoleg online. Ha valami ertekeset akar moge rakni, akkor megeri.
Ujban bazi dragak, de SOSUPS meg tan Marseus is arul mindenfele felujitott/doglott komolyabbat.Nekem is onnan van egy 1500 Wattos Powerware - az birja amit kell.
Nincs benne ami elromolhat, ugyanis egy darab elektrolit kondi sincs benne.
Ehhez kepest management, meg portok lekapcsolasi ideje/sorrendje/kisfaszom is beallithato. -
Jahno
veterán
válasz
-NoVa- #76079 üzenetére
PayPalnál hónapok óta áll egy visszaigénylésem, valami határidő is éppen tegnap járt le, de nem baj, majd kiterjesztik megint.
Ebayről egyik laptopba mocskos drágán vettem vincsi keretet, mert spéci a csatlakozója. Erre küldenek egy fém hátlapot a vincsi alá, minden sallang nélkül.
Feltúrtam mindent, sehol semmi. Vaterán árult egy csávó egyben 10 noteszt, hibásak, bontandó, akciós pakk sok pénz. Ráírtam, hogy 2 küvecsért megvenném belőle a keretet, erre lefényképezte több nézőpontból, feltette nekem akciósnak és írt, hogy itt csapjam le, jó napja volt, vihetem. Már át is vettem, éppen az IDE-CF átalakítót nézném bele, mikor látom, hogy igazából a notesz alap csatija is CF lábkiosztás és akkor csaptam a homlokomra, hogy fenének kellett kapkodni, valóban olvastunk ilyet a történelemkönyvekben
Most gondolkozom, hogy az Ebayesnek írok egy anyázást, hogy nem egészen erre gondoltam.
-
Jahno
veterán
válasz
A. Crowley #76073 üzenetére
Teljesítményre méretezett áthidalási idő, meg persze kérdés mit szeretnél vele hajtani.
-
Jahno
veterán
válasz
Gabibácsi #76078 üzenetére
Én még a webáruházuk indulásakor rendeltem, akkor utólag szokott kiderülni, hogy arra a cuccra nem vállalnak kiszállítást. Azóta ez legalább javult.
Az idióta seggfej Bauhaus meg a másik, mert Vaterán is nyomultak, átvételi hely IX. kerület. Jön a visszaigazolás, tök jó, erre aznap már felhívtak háromszor, hogy de mikor megyek már a cuccért. Beállítottam, majd közölték, hogy itt csak iroda van, átvételi hely világvége után kettővel Buda túlvége. Hátafaszom (nem egészen így mondtam, de ezt gondoltam), de éppen azért rendeltem itt, mert közel van és IX. kerület, de akkor át kellene írni a visszaigazolás szövegét. Erre ott értetlenkedtek, hogy de hát ez kell, hogy benne legyen, mert itt a főfőfő telephely. Kicsit próbálkoztam, hogy másoknál annyi elég, hogy a termék a városon belüli valamelyik áruházban vehető át, amiről később értesítjük/egyeztetünk, de ezt sem akarta érteni. És át sem szállítják. Lehet nem véletlenül csuktak be :-D
-
-NoVa-
veterán
válasz
FőDudu #76080 üzenetére
"2020-09-23 08:19 The shipment has arrived in the destination country/destination area
2020-09-21 05:58 Feucht, Germany, The shipment will be transported to the destination country/destination area and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: https://www.posta.hu/nyomkovetes)
2020-09-18 23:24 Feucht, Germany, The international shipment has been processed in the export parcel center
2020-09-17 17:22 Hamburg, Germany, The international shipment has been processed in the parcel center of origin
2020-09-17 15:26 The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically"Úgy került.
-
FőDudu
veterán
válasz
Gabibácsi #76077 üzenetére
Volt fonokomnek volt GT3 RS abban a ronda narancssarga szinben.
Egyszer neztem mi ez a fust a parkoloban. Olajat toltott bele. Karimaig.
Ettol ugy fustolt, mint az allat. Alapjaraton. Aztan muszakosok valahogy leszivtak belole a felesleget. Utana nem fustolt.Nem jo amikor olyan nyul a sport motorokhoz aki nem ert hozza.
-
FőDudu
veterán
válasz
-NoVa- #76079 üzenetére
Valami hibazik a tortenetben.
Sajat csomagolasu Deutsche Post dobozokat hasznalnak, nalunk is Deutsche Post hozza nem DHL.Hogy kerult DHL a tortenetbe? Emlekeim szerint meg nem jott onnan DHL-el csomag.
Carbonomat hozta DHL, ott a kocsi is az volt - az megjott 3 munkanap alatt. Vammal egyutt. -
Gabibácsi
őstag
praktiker házhozszállítás :
megrendeltem, pár napig semmi
tegnap jött este 7-kor sms hogy ma hozzák, jó-e - válaszoltam hogy nem, csütörtök jó-e
ma reggel felhívtam őket, hogy most mi van, mondták még meg se kapták a csomagot, ne aggódjak, majd csütörtökön hozzák de kapok majd emailt
most 5 perce hívott a fickó, hogy mindjárt Dunakeszin van, mondtam az jó, nekem pár óra még... és mondtam hogy fel is hívtam őket, és azt mondták még a csomag sincs náluk
szóval holnap fogják kihozni elvileg, de szerintem tökmindegy mit gondolok vagy mit mondtak, egyszer csak jön egy futár valamikor valahová... -
Gabibácsi
őstag
válasz
hogy ne vargáné legyen
-
Samott
addikt
válasz
Valamit magyaraztak regen hogy valodi szinuszos legyen vagy mi. Mert az olcsobbak csak kavzi szinuszosak es van olyan PC tap ami azt nem szereti. Aztan hogy most mi a helyzet azt nem tudom.
-
A. Crowley
tag
Ha szünetmentes tápot szeretnék venni, mire kell figyeljek?
-
npera
addikt
válasz
ezittketto #76065 üzenetére
Én kipróbálnám, hogy mi az optimális sebesség ha nem jön senki mögöttem. Először 30, aztán mondjuk 20 km/h. Ha jönnek mögöttem, akkor talán 40 km/h.
A képet néztem, nem tűnik annyira durvának.
Ha igazán durva utat akarsz kipróbálni, akkor Dombiratos felé haladj Csanádapáca felől. Na, az durva.
-
Samott
addikt
Es egy eleg jo osszefoglalo a tegnapi teslas bemutatorol: Roadrunner 4680 – minden amit megtudtunk a Tesla új aksijáról
-
Samott
addikt
Sic transit gloria mundi
-
npera
addikt
válasz
ezittketto #76030 üzenetére
Ez nagyon függ abroncstól, felnitől, guminyomástól, macskakőtől, kocsi tömegétől, lengéscsillapító karakterisztikától, etc...
Ha a rugózatlan tömegre gondolsz, akkor az szenved a legjobban a tranziensektől, meg aztán a "rugózás", amibe beleértem a szilenteket, lengéscsillapítót és rugókat is.
Ami a legrosszabb az valami sajátfrekvencia megtalálása, amikor a kocsi felúszik és gyakorlatilag nincs kapcsolatod az úttal. Vagy a fejed harangozik a két ablak között. Ezen extrémumok között vonulva én még a szabályos sebesség alatt haladnék, elkerülve a saját frekvenciákat.
Ha lelassítasz lépésre, akkor egyik gödörből a másikba döccensz, olyankor gyakorlatilag egy mini kaszni torzulásos tesztet csinálsz. Az extrém a két színusz fél fázissal eltolva és diagonálban torzítja az egész kocsit.
-
Jahno
veterán
válasz
ezittketto #76054 üzenetére
Ez tán két kerület, kontra főváros/önkormányzat/MÁV/egyéb miatt, régen pár cikkbe belefutottam, de nem emlékszem mi volt, csak arra, hogy homályzónás.
-
Jahno
veterán
válasz
blueboi69 #76052 üzenetére
Jó, ha iszik akkor keménykedik meg mittomén, az nekem sem mindig tetszik. Meg DORA-ból szeretne vizsgáztatni, ami pont jól jött, mert most is azzal kezdtek az aktuális interjúmon :-D
Nem tudom, mostanában csak tervezzük, hogy összefutunk és sosem jön össze és nem tudom merre csúszott el a feje, de majd elmeséled :-P Gömbibá pld. ismeri DC-1et, meg is van róla a véleménye, csak érdekes, hogy mire tippelne az ember 15 éves korában, aztán mi lesz a vége. Pld. Pokó a másik véglet. Ránézésre előbb jár az Armaniba kávézni, mint a Remíz presszóba, oszt öltözködése is inkább fő részvényes brókervezérigazgatóra hasonlít, mint az akkori Pokóra. Ezeken csak pislogtam. Én lehet maradtam az a középkategóriás túlexponált agyú félnótás, ahogy kedztem, de majd valaki kívülálló elmeséli :-D Max. több sört iszom :-D
-
Gabibácsi
őstag
válasz
ezittketto #76054 üzenetére
óó igen, szép környék, itt legendásan simák az utak
-
Gabibácsi
őstag
válasz
ezittketto #76048 üzenetére
ha nem mész rá
amúgy gondolom az, ha lassan lépésben mennél, de az nem annyira életszerű -
Samott
addikt
-
Gabibácsi
őstag
válasz
ezittketto #76044 üzenetére
amikor a Görgey még borzalmas állapotú kockaköves volt, én inkább gyorsan átrepültem rajta az astrával, lassabban menve nekem jobban és tovább fájt
-
Gabibácsi
őstag
válasz
olyan 160 felett már egész jól nem fogod érezni
-
Jahno
veterán
Még senki nem rakta be a vasúti átjárósat? A piros már nem elég, tetézni kell:
-
Jahno
veterán
válasz
Először megvárod, míg ősz lesz és ellepik a falevelek. Ha éppen nem szitál az eső, akkor lazán fellocsolod és már haladhatsz is, nem is kell kötelezően csak az első féket behúzni a kívánt ponton, mert szinte bármivel el tudod érni a kívánt hatást átközlekedésileg
-
Jahno
veterán
válasz
Gabibácsi #76025 üzenetére
Én azért két buliba még el fogok menni. Ráadásul rokon csajnak is szóltam, hogy lesz itt két nagy kreténség ami nem éppen Neki való, mint a DJ Tiesto, de belehallgatott és mivel ügyfelekkel foglalkozik meg a cége is emberbarát, azt mondta, hogy a Nefogazz! az bejön és menjünk csápolni. Meglátjuk mi lesz, mert ha túl nagy az érdeklődés, akkor a fellépőket simán lecserélik menőbb nevekre :-/
-
FőDudu
veterán
válasz
Samott #76019 üzenetére
Az helyi. (a local az korzetre van ertve)(nem megye, nem falu, nem kerulet, franc se tudja mi a municipality forditasa szabatosan).(Szloveniaban 212 ilyen van).
Van helyi rendszama, lakcime, stb.
Vagy hivja fel azt akihez megy, mutassa a foglalasat (ha netan probalna takarozni a turizmussal), stb.Ok nelkul nem buntet a rendor, de mikor pl. egymas utan 3 holland lakokocsi jott at a falun, akkor mindharmat kikaptak pont a hazunk elott.
Mivel ahogy mondtam nincs se kocsma,se etterem, se posta, se bolt a kornyeken, igy a megallok inni/tankolni/pisilni/vasarolni nem all meg.
Ha meg nincs keresni valoja egy minden bejaratanal tablakkal korlatozott ovezetben, akkor mar jogosan vonja kerdore a rendor.
-
FőDudu
veterán
"Itt is folyamatosan blokkolnak mindent, amit tudnak. Buszmegállónál 2-sávos út összehúzva 1-be, aztán a busz beáll a szűkületbe. "
Ilyet mar lattam valahol. Durva volt ahogy a 2 savos utbol ugy lett egy savos, hogy a kozepe maradt meg es a 2 szelen 1-1 pirosfeherre csikozott betontomb volt a tereles.
-
FőDudu
veterán
válasz
Samott #76009 üzenetére
Itt nem olyan a falvak elhelyezkedese.
Azaz a mi falunkbol siman el lehet jutni 2-3 masik falun at ujra a foutra.Epp ezt probaljak kihasznalni a roviditesre jatszo turisztok.
Levagnak a dugot es rakanyarodnanak a hatarra a falunk vegeben levo keresztezodesrol.
Onnan mar csak 500m a hatar. Sporolna vele par kilometer dugoban szopast. -
npera
addikt
válasz
Samott #75995 üzenetére
Itt is folyamatosan blokkolnak mindent, amit tudnak. Buszmegállónál 2-sávos út összehúzva 1-be, aztán a busz beáll a szűkületbe. Ha mondjuk a mentő áll mögötte szirénázva, akkor az IJ, de egyébként csak simán idegesítő.
Most a faluban átvezető főúton lesz majd 400 méteres egyenes szakaszon 4 db fekvőrendőr 2 db zebrával megosztva. Ott vonul át a Volvo Trucks és a Volvo Cars munkásainak egy jó része, és nem csak azok akik a faluban laknak, hanem a falun át haladnak a belváros felé.
Jelenleg kábé 20-centis hosszú és 4-5 centi mély felmarás van az aszfalton. Saját autóval egyesben mennek át rajta. A céges kocsikkal vagy a lesz@rom sofőrök azok ilyenkor a szembesávban kövér gázzal kikerülnek, mert úgy az igazán jó, majd be eléd és satu.
Ez az út az, ami a "főtér" felé vezet (Tuve Torg) és ott van az összes bolt és posta, meg az orvosi rendelő.
A forgalom másik része a város körüli elkerülő és a városból kivezető országúton halad a gettók felé. Lásd Angered és Bergsjön. A harmadik része pedig a nagy hídon át megy a város déli része felé. Ott az út 3-sávos többnyire és 70-es és 80-as határok vannak. Kivéve, amikor a hídon felújítás megy (minden nyáron a következő 3-4 évben talán), akkor 2 sáv járható 40-el. Na, olyankor aztán van sor szépen.
-
-NoVa-
veterán
Gabibácsi híred van? Vagy csak névrokonod?
-
Jahno
veterán
válasz
Gabibácsi #76001 üzenetére
Én is szegény vidéki voltam, csak valahogy felkavarodtam Pestre, ott meg már James mondta, hogy legközelebb elférek és aludjak fent a faluban és iszunk kólát pár jó arccal. Valahogy így kezdődött, de ez is már a korsazak vége. Akkor még fordítva volt, Jamesből előbb kinéztem volna, hogy drogos csöves lesz, mint DC-1ből
Valami 486 jumperelését (tudom, fos PC) kellett összelegózni és később tudtam meg, hogy Astroideával zabáltunk szájfertőzéses burgert Kőbányán. Domustól elsétáltunk a Lágymányosi hídhoz, mert TomCat határokat feszegetett és el akart pukkantani egy bazi nagy orosz füstbombát a Duna mellett. Persze nem indult el, de jobb is így
Onnantól meg néha verődtem erre-arra, Bird is programozó szeretett volna lenni, aztán fotós majom lett az is, Győrben megalakult a TNG, többieket meg nem is mindig kötöttem össze platformmal és csapattal.
-
FőDudu
veterán
válasz
Samott #75997 üzenetére
Par rendor es polgaror betartatja. Lakossag meg orul az elheto kornyeknek.
Igy nem okoz gondot a turista aradat.Kertek alatt mi mehetunk, ha az nem lenne akkor mi is allhatnank a sorban.
Erre jo a helyi rendszam - vagy szukseg eseten a lakcim kartya.
Ha az adott korzetben van a lakcimed, akkor minden rendben.
Nekunk, ott lakoknak ez egy jo megoldas.A 2 fobb uton van kb 5-5 leagazas, azaz 10 rendor/polgaror siman betartatja.
London az mas teszta, nagy terulet, sok ilyen leagazas.
De elobb/utobb kiraknak valami okos kamera rendszert, aztan rapacsal aki oda ok nelkul behajt.Vagy 2 eve lattam lampaoszlop tetejere telepitett kamera felvetelet.
Ejjel, lampa nelkul kozlekedett a sofor, siman kiirta a rendszamat - pedig volt vagy 30-40 meterre a kamera. Letezik valalmi speci optika ami a rendszamokra van kialakitva es az azon levo fenyvisszavero reteg is valami speci cucc. Igy sotetben is siman leolvassa, nem kell hozza meg infra sem. Koromsotet ugyis ritkan van az utcan.Meglepne ha nem ebbe az iranyba menne el a vilag.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- Asus RogFlow Z13 i7, 16GB ram, 512 SSD, 3050 VGA
- MacSzerez.com - iPad Air M2 13" - 6. generáció - Cellular - 128GB - Csillagfény - Apple Garancia 20
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest