Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-NoVa-
addikt
Na ki ment Szlovén tengerpart helyett 4 gyerekkórházba vakbélgyanús kiskölökkel mire lett kapacitás kivizsgálni?
Szerencsére hasi nyirokcsomógyulladás, ami fordulhat vakbélbe is, de most itthon pihen és gyógyul. -
-NoVa-
addikt
válasz
2-More #156297 üzenetére
Némi ész nem árt, meg az értelmes cipő is segít. Nekem kb ez volt a legmeredekebb végigsétálós köröm:
A méretet nehéz átérezni, inkább csak akkor jön át belőle valami, ha nagyon belenagyítva rájön, hogy a bal végénél ott ül a peremnél feleség a két gyerekkel az óceán kontúrjában. Szemben a túlvégen meg van egy épített kilátó a kráter peremén, és azon is áll két ember. 300 méter átmérő, mintha akkora fagyiskanállal vájták volna a gödröt, nem illik beleesni. A jobb hátsó rész sziklapereme meg néhol lekeskenyedik fél méter alá, de arrafelé jó arcok a helyiek:
-
-NoVa-
addikt
válasz
2-More #156287 üzenetére
Szép. Hozzám egy cigány nő jött oda kétségbeesetten, követte egy fenetudjami hatása alatt lévő fazon elég állati szintre egyszerűsödve agresszíven. Sikerült leválasztani róla, elég volt emlegetni rendőrt határozott nyugalommal, és visszavonult. Ami meglepett, és ritkább, fél óra múlva a nő visszajött hogy megköszönje.
-
-NoVa-
addikt
válasz
blueboi69 #156169 üzenetére
A füst egy réteg hőtartó burokként megül, a tűz fűt, mostanság kialvatlanabbak a termelők, mint máskor.
Abban a felében fagy le az országnak, akik inkább a biztosítótól próbálnak könnyű pénzt leakasztani, és nem vesződnek a termésmegóvással. Vagy mittomén, bonyolult, 20 éve eladtam a termőföldem.
-
-NoVa-
addikt
A Mont Blanc megvolt lábon, az Everest repülőablakon át, a Calderon El Hondo vulkán néhol 20 centi széles peremén is végigsétáltam körbe, akad 8 méteres alulétrám, és voltam már a tetején ereszcsatornát javítani. De az ingó fa festőlétra az egy elmebeteg műfaj. Azt nem.
-
-NoVa-
addikt
válasz
2-More #156066 üzenetére
Jah, csontfogtörés pipa, BT smarttag mindkét gyereken volt folyton hasonló okokból, covid elvitte a kickboxtermet, falmászásnál boulderről a sérülése miatt le van tiltva, biztosítókötéllel tizensok méteren sem jó nézni ahogy kockáztat. Standard átlagos életünk van, Ikeában lehet ilyen templatet venni, szöpŏrölller néven.
-
-NoVa-
addikt
válasz
A. Crowley #156063 üzenetére
Nem, simán szerencsétlenül szakadt az ínye.
-
-NoVa-
addikt
Lehet tippelni, ki töltötte szájsebészeti ügyeleten az estét, mert nem állt el a vérzés egy tejfog kiesése után... Gyógyszeres vattával 5 óra folyamatos vérzés után elállt, magától jegelve nem.
-
-NoVa-
addikt
Kutyás telefonosfotós:
-
-NoVa-
addikt
válasz
blueboi69 #156000 üzenetére
Az jóféle terápiás goldi jellem, akkor érezte a gazdáján a stresszt, és reagált rá. Némi korrekcióra még azért szorul
Amúgy is jellemző ez a makacsul leülés rájuk, volt, amikor egy aranyszínű az 5 méteres póráz egyik végén ült a folyóban stabilan, épphogy a feje látszott ki, a gazdája meg a parton könyörgött neki, hogy jöjjön már ki
4-5 hónapos korában az enyém is állandóan ezt csinálta, aztán megtanultam kizökkenteni belőle. Vagy megtanulta ő is az ő részét, fene tudja. Mostanában már kezdik érdekelni a madarak az alap megfigyelésen túl is, szoborrá merevedve megközelíti a galambot diffúzióval közlekedve, és hasonlók. Majd meglátjuk, mikor hozza ki az első tiltakozó kacsát a patakból. A kölyökbundája mostanában kezdett alakulni, már nem olyan rövid, de még hónapokig változik.
De a legfontosabb, a gyerekek hozzáállása. A lányom fogja majd leginkább kutyasuliba hordani, mert ráfér. Egy kis fegyelmet, összeszedett fókuszálást tanul majd ő is ezzel, tinilánynak az úgy kell, mint egy falat kenyér. A fiam meg némi szelídséget és lassú finomságot gyakorol, amikor játszik vele, szép lassan összecsiszolódtak. Jó nézni, ahogy kialakult és elmélyült közöttük a kapcsolat, eleinte mind a kettő türelmetlenebb volt a másik nyűgjeivel, most meg már a kutya olyan végtelen türelemmel tűr el bármit tőle, ami még nekem sem menne. -
-NoVa-
addikt
válasz
Sipi- #155990 üzenetére
Heti egy óra kutyaovi volt neki 6 hónapos koráig, aztán 6 hetes smart puppy (ami kb hasonló, csak kis csoportban több odafigyeléssel). A rendes kutyaiskola majd most kezdődik.
Suliban a figyelem fókuszálásról meg a kajaszerzési ösztön felülbírálásáról hasznosakat tanultunk, az alap ülés, járdaszegélynél maradás, fekvés, kúszás, pacsi dolgokat megtanítottuk neki otthon.
-
-NoVa-
addikt
Gyerek gyógyulgat, pár hétig még fájni fog a könyöke, de semmi maradandó.
A kutya meg fejlődik. Olyan szépen tud koncentrálni feladatokra, öröm nézni. Azt pl pár hónapja nem gondoltam volna, hogy ha rászólok, hogy ne mozogjon, simán eltűri, hogy zenét kap a fejére, amíg nem jelzem, hogy jöhet, szobrozik. Régen megette volna a kábelt kb azonnal.
-
-NoVa-
addikt
válasz
-igu- #155987 üzenetére
Á, arra elkezdem dudorászni, hogy "if it bleeds, we can kill it"...
-
-NoVa-
addikt
Juteszembe, múlt heti blog. Réges régen volt a Thief 3 Shalebridge Cradle pályája. Egy eszméletlenül zseniális horror design egy régi épületről, amiben, mielőtt kiégett, árvaház volt. És őrültek háza is. Egyszerre. És innentől durvul el a történet.
Nah, ez akkor ugrott be, amikor kézenfogva keresgéltem a fiammal a gyereksebészeti traumatológiát a János kórház pszichátriai részlegében mászkálva, mert egy épületbe tenni a kettőt az jó ötletnek tűnhetett. Eléugrott egy kerítés futás közben, aztán szanaszét zúzta magát, vádli, térd, könyök, izék. Röntgen szerint nagyrészt egyben megúszta, némi vér meg bőrfelület, húzódás, megmarad.
-
-NoVa-
addikt
válasz
A. Crowley #155964 üzenetére
Az a nehéz, hogy óránként 2 liter sem kevés, ha 7/24 megy. Alatta meg tényleg iszonyatosan érzékeny mindenre. Nálam ilyen célra nyaralós túlélősre párakapualkatrészek mentek, azt be lehetett lőni nyomás alatt finom csepegésre, de azt is vezérelve kötöttem, nem állandóra. Aztán szezon végén az összes fej kuka, mert addigra már a vízkő megtette a dolgát.
-
-NoVa-
addikt
válasz
-igu- #155846 üzenetére
Á, majd holnap lesz furcsaság a 'zinternetbe.
-
-NoVa-
addikt
-
-NoVa-
addikt
válasz
2-More #155754 üzenetére
Ha még csak ott, gyakorlatilag a Marché-t országosan elfoglalták a magyarok, de az Oldtimer motelhálózatot meg úgy nagyjából mindent, ahol főznek, takarítanak, mosnak, van nyele, meg lehet fogni és dolgozni vele. Graz-ban olyan bulgogi-t rittyentettek nekem az ottani koreai étteremben dolgozó magyar szakácsok, hogy azóta is emlegetem, fenéért nem tudnak itthon ilyet varázsolni.
-
-NoVa-
addikt
válasz
npera #155726 üzenetére
Tuti recept, a megbízhatóság csúcsa. Az a végtelensok kínai autómárka, ami mostanában elszaporodott az utakon, szintén izgalmas lesz 3-4 év múlva, amikor a minőségbiztosítás már kritikusabb szempont.
Apropó, minőség, ma eltört a Black&Decker dekopírfűrészem szerszámfejtartó konzolja. Szépet ütött, a fűrészlap is meghajlott benne, úgyhogy 95%-ban vágtam csak ki a kiszáradt orgonafákat a kertben. Valami kemény részbe ütköztem, ami inkább láncfűrészt igényelt volna de az élő részeket meg akarom kímélni, így a precíziós apróbb cuccokkal mentem ellene.
-
-NoVa-
addikt
válasz
-igu- #155655 üzenetére
In the first film of the Die Hard series, Hans Gruber is talking to John McClane on the radio, mocking John.
"You know my name, but who are you? Just another American who saw too many movies as a child? Another orphan of a bankrupt culture who thinks he's John Wayne? Rambo? Marshal Dillon?"
"I was always kind of partial to Roy Rogers, actually. I really like those sequined shirts."
"Do you really think you have a chance against us, Mr. Cowboy?"
"Yippee-Ki-Yay, motherfucker!" -
-NoVa-
addikt
-
-NoVa-
addikt
válasz
Jahno #155456 üzenetére
Na, ez a 64k ez le a kalappal.
Játékfejlesztésből kedvencem egy punk kolléga volt anno, aki a cég lépcsőházában lakott egy matracon a pinceszinten, mert minek albérletet fenntartani, ha úgyis állandóan dolgozik. Reggelente felsétált fogkefével a szájában, törölközővel a nyakában, aztán ő zárta az irodát este.
-
-NoVa-
addikt
válasz
Jahno #155447 üzenetére
Áh, bonyolult. A fele rájött, hogy innentől éves díja van, akad, akinek ez fáj, én meg úgy vagyok vele, hogy frissül, javul, romlik, bármi, de ezt megveszed egyszer drágán, aztán idővel karcos, kidől alóla a vas úgyis. Örök dolgok nincsenek. Vagy ritka. A Dellem is inkább csak akku nélkül kapcsol már be, ellenben Androidon a Heroes 2 kifogástalan. Már csak klasszik XCom kéne rá.
-
-NoVa-
addikt
Filmajánló:
-
-NoVa-
addikt
válasz
npera #155285 üzenetére
Nyúlüreg! Pár kattintás, és máris Alvin és a mókusokat szaval az ember.
A min hallgatom rovatba némi ferrofluid driveres Japán érdekesség. Ezért volt értelme 8 éve kivágni a telefonról a Jack aljzatot, eltartott kisujjal lehet üvöltetni a Melt Banana-tól a Candy Gun-t rajta kifogástalan minőségben.
Avagy az eddigi TWS-eimen eléggé beszűkült a felhasználás podcast meg elektronikus zene irányba, ami nem igényel sokkal komolyabb hangminőséget, ennél meg azon kaptam magam, hogy a Gimme Shelter szól kint a fülemben kutyasétáltatás közben.
-
-NoVa-
addikt
válasz
-igu- #155261 üzenetére
Én mondjuk láttam, hogy volt bekötve a villanyszerelő által a sütő, aztán lecseréltem a 10 Amperes csokikat 32A/450V 105°C tűréshatárúra. De bízzunk benne, hogy ott északon nem taknyolnak ennyire filléresen, mint errefelé.
Ellenben ja, a robotkar az végigmegy az útvonalán akkor is, ha véres tetemet vonszolva keni közben szépre a környéket, ami vág, mar, fúr, az tegye, aztán ha megakad, és az egész munkadarabot indítja el V0 kezdősebességgel, akkor is tegye csak a saját otthonában a 4 fal között, ahol nem zavar senkit. Ahogy a vonat sem áll meg a féktávnál hamarabb, csak mert autó van a sínen, és a robotporszívót sem zavarja, hogy közben kutyaszart tol a szőnyegen, a gép az gép.
-
-NoVa-
addikt
-
-NoVa-
addikt
válasz
2-More #155142 üzenetére
Na, a HOMM3-al már előástál valamit, amit meg is éri elővenni, a legtöbb retrónál azért nagyon jót tesz az emlékeimnek, hogy nem veszem elő őket mai fejjel. Azért a mindenféle kreatív indie és AAA mellett nem fogok pl Cisco Heat-tel szórakozni. Vagy épp hiába volt nekem a Prehistorik / Titus the fox / Cool Spot / Eartworm Jim / Aladdin / Lion King a platformjárékok őse (ízlés szerint lehet válogatni), a Super Mario Wonder mellett max youtube végigjátszásra ránézést ér meg bármelyik régi cím. Még a klasszik Super Mario-k Nintendo Game and Watchon menők, de az megint egy más dolog.
A Thief / XCom kb a legrégebbi címekhez tartoznak, amiket valóban rendszeresen előveszek retrózni, ott még nem fáj a játékmechanika, ergonómia és design avulása.
-
-NoVa-
addikt
válasz
Jahno #155120 üzenetére
"azt el ne add soha"
Á, pont múlt héten vettem rá magam, hogy a sok elektrosztatikus driveres fülesemet eladjam, mert úgyis folyton valamelyik Beyerdynamic szól a fülemben. Próbálok a hoarder - minimalista tengelyen az utóbbi felé közeledni, vagy legalább félútra stabilizálódni.
-
-NoVa-
addikt
válasz
Jahno #155120 üzenetére
130XE volt a lengyelpiacos 2600 klón után, magnós, +16KByte RAM bővítőkártyával, meg QuickShot Python 1 joy.
River Raid az valóban jó volt, ahogy a Raid over Moscow-ban nekem nem volt felszállásos gondom, mint a C64-eseknél (de a 85 perces töltési idő az erős volt).
Így hirtelen átfutva a régi címeket, a Stealth, AirWolf, Boulder Dash, Blue Max, Karateka, Missile Command, Space Invaders, InterKarate, Pitfall, Yoomp!, Super Cobra, Galaxian, Frogger, BC's quest of Tires, Alley Cat, Bruce Lee, Atlantis, Rally Speedway (talán ezt játszottam a legtöbbet), Kick Off, H.E.R.O, Archon, Missile Command, Zaxxon, ChopLifter, Pole Position, Pit Stop, Misja, The Last Starfighter, Zorro, GhostBusters első körben.
A Behind Jaggi Lines és a Rescue on Fractulus meg akkor is lenyűgözött, mai szemmel az a framerate ilyen domborzattal azon a platformon döbbenetes.Aztán ha a felét első próbálkozás után kidobnám, összegyűlt a 15-ös lista, és még a Spy vs Spy mehet tartalékba, meg a pong klón, aminek nem jut eszembe a neve, és persze a Tetris.
-
-NoVa-
addikt
Rég volt akváriumos, de ez a rozsdáshátú garnéla színvariáció megér egy pár szót. Saját tenyésztés, fene tudja már, miféle típusokból kavarodva:
-
-NoVa-
addikt
válasz
2-More #154991 üzenetére
"Vagy vesz az egész szar árának a tizedén egy jó fülest, és pont ugyanezt fogja tudni."
Hajjajj, de azt nem lehet kifelé vetíteni. A zenehallgatószobás hangfalas izét lehet mutogatni státusszimbólumként. Az, hogy nekem a parkban sétálgatva is szól úgy a vackom a fülemben, meg nem látszik kívülről. -
-NoVa-
addikt
válasz
blueboi69 #154985 üzenetére
Jujj. Egy felnőtt goldi mellett nagyon nem kell túltolni a csomagolást. Mondjuk elfér mellette kényelmesen a két heti kajája, és akkor az út alatt nem unatkozik
Aztán korrigálom magam, nem a fémrácsos szállítóketreces cuccra gondolok, csak az a szó jutott eszembe elsőre. Leginkább csúszásgátlós vízálló kutyaszállítós csomagtér burkolat a lényeg.
Tetőbox van, sejtem is, hogy innentől az lesz a nyaralós csomagolós formátum, meg átalakul az eddigi egyszerű keresési módszer is, azaz nem feltétlenül indulunk el szállás nélkül valamerre csak úgy.
-
-NoVa-
addikt
válasz
blueboi69 #154929 üzenetére
Viszonylag könnyű valamilyen konkrét célra valamilyen konkrét klasszikus nem elborult formátumot nagyon jól megépíteni, ha minden szerszám, hely, és segítség kéznél van. Ha megvan a recept, milyen csöves erősítő mögé milyen zenei stílusra milyen high-end izét akar, akkor valóban rengeteget spórolhat a gyári megoldásokhoz képest. De akkor az valami klasszik bőrfoteles, könyvespolcos, tágas és fényes zenehallgató szobába kerül, nem valami ikeás bútoros letisztult lakásba, és valami kellemes ízű dolgot kortyolgatva meditál majd előtte az ember órákat lelazulva.
Különben meg ha számít a négyzetméter, meg az idő, akkor hifibótban némi hallgatózás után ami kijön. Vagy használtpiac, és akkor esztétikai vagy választékbeli kompromisszumokkal lehet egy szinttel még feljebb lőni.Vagy nagyon extrém esetben úgy csinálni, mint én, azaz kb JBL Go méretben nézegetek sztereó összekapcsolódásra képes kiskockákat néha, aztán azt sem veszem meg. A gyerekek meg a Harman Kardon Onyx-on hallgatnak zenét, vagy az iMac hangszóróján, és az sem szar.
-
-NoVa-
addikt
Ha már, ránéztem a DS414j -re, megvan-e még, aztán meglepődtem, hogy 4 órás uptimeot ír. Pont ma hajnalban frissített automatikusan OS-t, előtte vagy fél éve bekapcsoltam, teszi a dolgát.
-
-NoVa-
addikt
Indokolatlanul sokat nézem mostanában a Roll Them All-t. Végtelenül egyszerű és elmebeteg, szóval jó kontent.
-
-NoVa-
addikt
válasz
-igu- #154521 üzenetére
Jah, alt-right, szélsőjobb, az mostanában nagyon megkavarta a szart. Alapvetően most van az a pillanat, amikor a szélsőségeket (bármelyik széléről) kicsit lapáttal kéne verni mindenhol, mert ha eldurvul a helyzet, az mindenkinek jobban fog fájni. Nyugat Európában a társadalmi immunválasz picit hatékonyabb, mint itt a peremeken, de mindenképp aggasztó az egész.
-
-NoVa-
addikt
-
-NoVa-
addikt
válasz
npera #154506 üzenetére
Én inkább az ujjaim között fogom az egeret, mint a tenyerem fektessem rá, így az M590-et nagyon tudom ajánlani. Mellé még MX Anywhere 2S egerem van, az klasszikus mikrokapcsolós kattogós, de 3 forrást kezel, meg lendkerekes scrollozást, és üvegen is működik, a nappalin dohányzóasztal üvegén az a TV-s médiaPC-vel kényelmes opció.
-
-NoVa-
addikt
-
-NoVa-
addikt
Kis audio - fémmegmunkálós hibrid. Mert mindig is imádtam a ROHM DAC-ok hangját, színezetlen, transzparens, feszes, csodás, mindez egy kis USB dongléba csomagolva álom, és akkor már mindez titán házban, titán hangerő tekerővel:
-
-NoVa-
addikt
válasz
npera #154434 üzenetére
Némi finomságot user felől is igényel, avagy amikor anno a silent mouse revieweket néztem youtubeon, és fintorgott az ember, hogy nem is csöndes, majd nekiállt erővel ütni a gombokat, hogy csattogjon össze a műanyag, na akkor azt be is zártam szépen, irreleváns. Késő este alvó család mellett úgyis mindent lábujjhegyen kell, a gépelést is.
Ráadásként egy méretes gumi-szövet hibrid billentyűzet/egér alátét lap (desk mat) az sokat javít a helyzeten.
-
-NoVa-
addikt
válasz
npera #154420 üzenetére
Pont azon gondolkoztam jómúltkor az egyik hasonlóképp felújított parkban a járda mellett a füvön sétálva, hogy vajon egyszer lesz-e egy ilyen döntésekben felszólaló közszolga, aki bedobja, hogy amúgy mindenhol sík kemény kövezeten gyalogolunk, ami nem jó a csontoknak, izületeknek, izmoknak, és van ám igény egyenetlen, puha talajra is. Lekövezték az egyik legjobb földutat a környéken, úgyhogy én vagyok az, aki csak azért is letapossa az ösvényét
-
-NoVa-
addikt
válasz
npera #154419 üzenetére
Nope. Az egér miatt hívják silentnek, mert kattanásmentes mikrokapcsoló van benne, a billentyűzet standard ócsó fóliás műanyagházas, az tud dübörögni, ha ütögeted.
Én M590 egeret használok, az is kussol és BT-n is működik két gép között váltogatva, és Logitech MX Keys S billentyűzetet, pont azért , mert kisgyerekes időszak alatt rengeteget éjszakáztam, és nagyon halk, és az Apple billentyűzetéhez hasonlóan kényelmes cucc kellett, ami ráadásul kezel legalább 2 forrást. Már vagy 10 éve stabilan bevált.
-
-NoVa-
addikt
válasz
2-More #154143 üzenetére
Én is meglepődök néha, hogy akadnak szigetek a világban, ahol még általánosan jó arcok az emberek. 10% idióta ha kicsit összetart, simán tönkre tudja verni a közmorált, itt talán azok nem járnak ki a dohánybót környékéről, vagy fene tudja.
Tudok én is karót nyelten szabályok szerint élni ha épp nyugatabbra olyan mentalitású helyen mászkálok, Svájcban 48 az 50, itt meg gátlástalanul keresztbe rakom a Subarut nyálkás, teljesen belátható kanyarban, ha épp nem zavarok vele senkit, a sebességhatár táblákat meg úgyis csak laza ajánlásként rakták ki. A többi meg ja, azt az iszonyatos mennyiségű önzőséget kicsit nehéz ép ésszel eltűrni.Kutyaugatás nálunk komoly gondot jelez. Pl ha túl lassan készítem a kajáját, olyankor akár 2-3 ugatást is kapok! Meg ha megpróbálok alatta felporszívózni. Esetleg sürgős WC igénynél. Nem az a tipikus ingermentes ketrecben/láncon tartott őrkutya hangerő meg ritmus.
-
-NoVa-
addikt
válasz
2-More #154136 üzenetére
Bonyolítom, nem vadgazdálkodási erdő (ott nagyon jól tudom, hogy kilőhetik, ha úgy adja ki, akad vadász ismerősöm elég), hanem kifejezetten kikapcsolódós panelövezetmelletti ződterület. Sok székes ösvény, sütőrészek, nyújtópadok, játszóterek, elfér mindenki, és teszi is kultúráltan. Persze akad arrébb lápvidék, ott már van helye a póráznak, ha előjönne a vaddisznóra, kacsára valami ösztön, és egyebek, de...
Itt kicsit arrébb akad rendes gumiborítású futókör, azt tiszteletben tartják a kutyások, babakocsisok, botoscsattogvasétálós nénik, stb. Itt mindenki mászkál, elvan, izé, erről szól. Meg arrébb a patakparton, ahol szintén belekalkulálják a futók, hogy ott kutya is sétál. 10 évente talál az ember valami Karen-t nemtől függetlenül, aki épp kötözködni akar valamibe, legyen az babakocsi, fényképezőgép, kutya, izé, amúgy meg teljesen jól funkcionáló közös terület. Érdekes módon arrafelé nem láttam még szabadon hagyott agresszív, domináns, túl nyomulós kutyát, kialakult kultúrája van az egésznek, a környékünkön ott bezzeg a kutyafuttatóban a mindenféle látens alkeszek kompenzáló farkasokkal dominálnak, aztán bizonygatják, hogy lerendezik a kutyák egymás között, hagyjuk rájuk, inkább autózunk 10 percet.
Azon túl a nevelés az komplex, 15 méteres körömben elrohangálhat, élvezi, tartja a falkaösztön meg a nevelés együttese. Ha megszegi, póráz. Kutyákhoz is megtanulta, hogy lassan közeledik, olvassa a viselkedésüket, a gazdáét is, aztán ha mindenki egyetért, mehet az ugrálás, manccsal pofozkodás, birkózás amíg vissza nem hívjuk őket. Akkor meg jön. Picikkel finoman, nagyokkal mehet a teljes repertoár. Amíg betartja, szabad a játék. Utak közelében póráz még erdőszélen is, ott mindig történhet váratlan bármi. Akad benne munka, de többet tudok be az eleve jól működő tiszta Golden karakterisztikának, semmi korábbi házőrzőkutyámban jelen lévő agresszió és területvédő viselkedés nincs benne. Kajaközpontú, meg emberközpontú, ha az embernél kaja van, az a legjobb. Ha jön egy betörő, megmutatja neki, hol van a kutyatáp, a legtisztább legegyenesebb korrupció.
Ezeket a pórázas dolgokat meg nagyon szépen kezeli, kommunikálja, teljes beszélgetéseket lefolytat, hogy most anélkül szeretne, teljesen jól hozza a 2 éves gyerek alkudozásait. Most apa kakáltasson, most anya vigyen ki, ilyesmik. A cargo cult mentalitás is megvan, a séta okozza az ebédet, azaz ha épp azonnal menjünk ki sétálni, majd a sarkon már fordulna vissza, akkor nagyon éhes volt épp
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest