- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hővezető paszták
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
Nem olyan egyszeru, ahogy mi halandok hisszuk.
Valakinek finanszirozni is kell azt, nem hinnem, hogy Simicska elougrik a hatterbol es ket kezzel szorja a let...Csak a getty es hasonlo jogdijas reszek tobbe kerulnek mint amire mi gondolunk...
Technika, hardver, autok, kamerak, stb... Nem 5 perc..Hacsak nem olyasfajta szemet formatumban gondolkodnak mint pl. a 444.hu.
-
Sipi-
őstag
válasz
Gabibácsi #70051 üzenetére
Mi a cél? Pancsolós-Balatonos, kirándulós-hegyes, legyen jó a wellness, stb.?
Hotel Lővérben (Sopron) voltunk már többször. Wellness részleg nem túl jó, szobák nem túl nagyok (de tiszta), viszont a kaja nagyon jó volt eddig mindig. Étteremrész mellett van egy nagy játszószoba, szép környezetben van, közel van Ausztriában a Family Park és a Sonnentherme fürdő. Ez a kettő nálunk kötelező program volt minden évben.
De a környéken is jókat lehet túrázni, közel van a Fertő tó, ahol lehet hajókázni. A strandot egyszer próbáltuk ki, de nem tetszett (szúrós kavicsos volt a talaj és saras a víz). -
Samott
addikt
válasz
qnadam #70080 üzenetére
Ugye itt most az volt a problema, hogy szetszedtek korabban a ceget, akik irtak az ujsagot azok az alapitvany altal tulajdonolt cegben voltak de az uzemeltetes, meg a reklampenzek egy masik cegben vannak. Es ez a masik ceg mar nyiltan a fidesze es bar vastagon nyereseges nem finanszirozza a masik ceget (akik a tartalmat eloallitjak).
Vegulis csak eldobtak az elosokodo reszt, elviszik a lenyeget a cegbol. Akarcsak eredetileg az internetto vegeteresekor. Csak most nincs Uj Peter.
-
JonesC
tag
ncore-al mi van? Azt is megvette a Lészáros Mőrinc?
-
blueboi69
őstag
Gabibácsi, nem a frankót akarom megmondani, csak kérdezem: az nem opció, ha mondjuk két különböző helyre mentek, de 3-4napra?
Mert lehet egy hegyi túrázós természetjárós szállást óccsóbért, és akkor belefér 4napra valami medencés trambulinos drágább is és mégis a heti költségeket lejjebb viszi. Mekkora most a gyerkőc? 8éves? Lehet, hogy már élvezne egy hegyi kirándulást valami elhagyatottabb helyen, nem? De ismered jobban, csak ötletként merült fel. -
-NoVa-
veterán
válasz
eattila #70077 üzenetére
Nincs, de igény erre volna. Valami ilyesmi lenne a szakmájuk lényege, vagy ilyesmi volt régen. Az egész politika dolog több nézőpont közösen elfogadott kompromisszumáról kéne szóljon, nem arról, hogy több nézőpont a periféria széléről próbál egymásra szart dobálni üvöltve, de valahogy ide futott ki, és a híoldalak többsége is megtelt szarral a nagy dobálásban.
-
asszem az index app mehet a levesbe
-
Jahno
veterán
válasz
Bujdy81 #70060 üzenetére
Mondjuk már értelmeztem, elsőre én is azt hittem, hogy 4szeres ár, de nem, mert 4 csilagot írt az 5 helyett. Ezt benéztük :-D De ha durváb drágább, még összemérhető. Szezon vége, 4 éjszaka 2 főre 240ezer. Ebben igaza van Gömbibának, ez kb. keci sok, de Dudu meg is tudja indokolni, hogy A Szolgáltatás
-
Jahno
veterán
Eszembe jutott, Bosch Aquatak 130ast használok a gyárban.
-
Bujdy81
aktív tag
válasz
FőDudu #70019 üzenetére
Jobban meg kellene válogatnod a barátaidat, szerintem!
Nem tudom, ismerősmit akart foglalni, de direkt a kedvedért néztem meg most a Hotel Azúrt, 2 felnőtt, 2 gyerek, 7 éjszaka két, összenyíló szobában, félpanzióval 2023 EUR.
Vagy nálatok 2+2 ember el tud héderezni egy hétig 500 EUR-ból?
-
Jahno
veterán
válasz
Gabibácsi #70058 üzenetére
Közben ami 60-80ezer pénzest mutattál az kb. fillére ennyibe került 3 éve is. Ott mindig hümmögünk, hogy nahét és nem értem én sem. Meg pár szirszar hely, ami a nevéből él de nem mutat semmi elegánsat. Ezek pont nem emeltek, de így is éppen elég drága.
Viktorék már jobban emeltek, cserébe fejlődtek is, meg hát eltelt pár év és Euró sem 300 alatt. Meg is nézem ott mikor voltunk, de szerintem baromi régen, akkor még egy marok fruttiért. És az is szeptemberben. Meg persze már német oldal és gasztrobaromságok. Bár ennek ellenére a 15ezer/ napot nem tartom drágának, mindenféle ellátással főszezon végére. Gyerekkel együtt meg kb. 25ezer. Meg is lesem szeptember 1től olcsóbb-e, de ezeket nem hinném.
u.i.: baaaaz, Viktornál a téli szezon szept 14től van és picit drágább, mint az augusztus eleje. Erre nem saccoltam volna.
-
Jahno
veterán
válasz
Gabibácsi #70055 üzenetére
Elején még nem volt ilyan opció, de mondtam már, hogy vegyük három felé, mert egyik a Balatonnál nincs semmi, másik meg a csiribiri. Tiszához belefértek, de az nem fog tetszeni :-D Akinek így fix két hete van és olcsó legyen az szopolik, de ha így kezded akkor elején is megírtam volna. Verni fogja a 200 ezrest a hét és kész, nagy csodát senki nem tesz, még egy közepes bármilyen helyen is. Csak ne magyarázzuk, hogy mer" a Balaton mennyire drága, ha nem néztünk körbe midnent is, vagy foglaltunk időben.
-
-
Jahno
veterán
válasz
Gabibácsi #70049 üzenetére
Na, bevetted a hisztitablettát? Még mindig három különböző dologról beszélünk. Aug 31ig agyhalál lesz bőven, de egyik nem zárja ki a másikat. Ez meg ilyen, ha ennyire célirányosan szeretnél és olcsón meg mindenféle mambójambót és üdvözlésnek piros szőnyeget, tűzoltózenekart, pezsgős koktélt eperrel ahogy az országban még másik két millió, akkor az nyilván erős kihívás.
Leviszed a Tiszára, pecáztok, van pónilovaglás meg wellness minimál (Holt-Tisza mellé minek medence azt felváltotta a trambulin és a többi...), még tán hely is akad 14ezres / éjszakáért és kész mert nem egy népszerű hely. Gyerekbringa is van, nem kell vinned. Audit alapját képezte még, hogy ha szombat este kiiszod az összes jacket a hűtőből akkor megoldják
Bár régebben voltunk, csoda ha még működik az egész. https://x-games.hu/
És ezeket ismerem is, szerintem szálláshun végigkattintgatni egy csomó mindent majdnem egyszerűbb, mint melót keresni
-
Samott
addikt
-
Jahno
veterán
válasz
Gabibácsi #70044 üzenetére
Jó, hát ez most a "Balatonon nincs semmi ennyiért" típusú dologra volt válasz. Azok meg sok felé tényleg 30ezer/napok lesznek, főleg ha most gondolkozol. Gyanítom sokan itt a jövő hónapok akciós előlegjeiből finanszírozták meg a maradék szezont. De akkor mehetsz még közelebb spanyolba is, oszt jóvanaz, csak nem érdemes magyarázni, hogy Balatonon lófasz nincs meg drága, meg minden 4x annyi, mint Dudunál.
-
Gabibácsi
őstag
Jah, VOLT.
az az igazság, én ezekbe mind bele is kattintok, és vagy teltház, vagy valami 250-300 ezres jön ki... nem szoktam fillérbaszoskodni de ilyenkor elgondolkozom hogy tenerifén mennyi volt a szállás kocsibérléssel együtt, talán még repjeggyel együtt is kijönne egy hétha szarvason vagy cserkeszőlőn tudsz jó szállást szólj, arra vevő vagyok
-
Jahno
veterán
válasz
Gabibácsi #70036 üzenetére
Na, ez akkor is annyi volt, most írtam. Menj kb. 200 méterrel odébb. Vagy Szemesre, de ott nem tudom mennyire gyerekesek. Megnéztem weben, elsőre kb. semennyire. Viszont olcsóbb. Sárkányos az érdekesnek nézett ki, én haamr legagyiztam volna, de ahogy láttam a 10 év alatti szakosztály lelkesen nyomta.
-
Gabibácsi
őstag
Én kattintottam most, aug 4-11 pl, 30-60 ezer éjszakánként
az egy hetes mindenféléd sem 130, megnézheted, kattints bele bátran
aztán van egy pancsoló egy falu közepén, ott mi a francot csináljunk? Sétálni szeretünk, strandolni, dolgokat látni.. pl egy Szarvas, ilyesmi, de ott is csak nagy házakat lehet bérelni -
Jahno
veterán
válasz
Gabibácsi #70033 üzenetére
Nem csak gyerekmedence és játszóház van, meg előszedem a papírt, de mikor Dudu írta, hogy mennyire drágák, mi pont akkor voltunk és ha jól emlékszem akkor 136ezer forint volt 4 éjszakára teljes ellátással. Na, ha ezt Dudu negyed áron adja, akkor már megyek is :-D De máshova is szívesen (szomszéd szálloda valóban 60-85ezer/éj, de míg van miből válogatni, addig...).
Most megint attól függ mit akarunk. Előbb kaptál 1 hetes mindenfélét 130ezer körül, de jaaaj az majd unalmas lesz, itt kapsz szolgáltatást és ki tudja még mi mindent az árfekvésben. Aztán ha tulaj lennél, akkor lehet Te is az mondanád, hogy míg teltház van addig miért adjad olcsón? Tavaly raktam be pár képet is, hogy mi van még a gyerekmedencén kívül, bár ahogy néztem abban is el vannak fél napokat. Még nekem is tetszett
Balatonon nyár végi wellness csoda 11ezer/fő/éj reggeli/vacsorával. Arra meg azért ne mondjuk már, hogy sok, ha gyerekkel tokvonóval egy 30asból kijön. 10 év alatti gyerekkel még picit olcsóbb.
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
válasz
ezittketto #70031 üzenetére
böngészőből safari jobb, de én appot szeretek használni, és tv-n is csak appot tudok...
-
Jahno
veterán
válasz
ezittketto #70031 üzenetére
Maradok a mjúzikelnél.
-
FőDudu
veterán
-
Jahno
veterán
válasz
eattila #70005 üzenetére
Most Bajára megyünk, majd megkérdezem odahaza a SZÉP kártya felelőst, hogy mennyiért. Aztán szeptember elején is a valahova.
Nekem új helyen kevesebb pénz jött rá, de még el vagyunk az előzőből. Asszony meg kultúra cuccra kap elég sokat. Este kifaggatom, utóbbi tán évi 160ezer vagy nem is tudom mennyi.
-
-NoVa-
veterán
válasz
Gabibácsi #70002 üzenetére
Nagy többség igen, ráadásul az adóhatárok miatt eléggé becsatornázták a szállás/szabadidő vonalat. Annyira nem tűnik spórolásnak az a pár százalék adó, ha a szállások duplaannyiért is szarok, az ég szürke, a környezet tengermentes, az allergének meg maximálisan hazaiak.
-
npera
addikt
Ma esik az eső, semmi extra, csak esik. A svéd fittipaldi sofőrök halomra törik a kocsikat. A városon belül is a környező településeken is olyan sok felúszós baleset volt (relatív gyorshajtás ugye), hogy a rendőrség külön közleményben kéri a sofőröket, hogy lassabban és okosabban.
És ezek vannak oda maguktól, hogy mindenkinél jobban vezetnek.....
-
-
Jahno
veterán
válasz
Gabibácsi #70003 üzenetére
Én már auditáltam. Talán háromszor is
Ebéd a környéken megoldható, de volt mikor a reggeli is kitartott vacsoráig. Jó a saját boruk is, most tavasszal adták át a középkori játszóteret, az gyereknek jó lesz. Kiskölkökön én is meglepődtem, mikor a jó és rossz lovag csatája volt akkor komolyabban üvöltöztek, mint bármilyen meccsen a bközepesek
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest