Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
blueboi69 #101699 üzenetére
Tanfolyamot tudok mondani, de ha legálisan szeretné akkor egy 2 éves 700ezres költségvetésű suli is kellene, meg persze sok pöcsölés, tanulás és némi technikai befektetés. Szóval jól gondolja meg, hogy ki a célcsoport, mert babamamás csoportokban akad érdeklődés, aztán meg mégsem... Tanfolyamon akad, hogy adnak, de azzal meg nem megy sokra, ha ott órán és gyakorlaton nyomkodhatja.
Igazából az értelmes menete az, hogy megtanulja, YT, egyéb oktatóanyagok, kinéz néhány gyakorlati helyet, befizet tematikus oktatásokra. Ha megy Neki alapozás után megy Neki az online, akkor jó, mert míg idehaza egy gyengébb 1 napos műtermes oktatás 20-40ezer pénz, addig YTról sokkal magasabb szintű dolgot kap ingyen vagy 10 euróért. Ebből esetleg tematikusan úgy saccpekáé 400 órányi rendesebb cuccot oda is tudok adni :-D
Utána ha hivatalosan pénzt szeretne csinálni belőle, akkor egyéni vállalkozós körítés, amihez képesítés kell és ennek az iskolarendszere éppen most alakul át.
A másik, hogy mivel felétek nem sok műterem van és nem tudom merről jött az ötlet, most attitűdtől függően 2 hónap és 3 év, mire eljut odáig, hogy műteremben stabilan tudjon mozogni és termelni, de még mindig kérdés, hogy honnan szed ügyfelet és mi lesz benne a pénz.
Először szerinte érdekelje hobbi szinten és úgyis ott marad, hogy nem lesz rá ideje, valamint egy akármi cucc amivel már munkának neki lehet rontani, az nem éppen 100ezer pénz. Utána jönnek az obik, satöbbik.
Ha nevesíteni kell, akkor egy 6D/5DMII gép és 24-105ös obival mennék neki, egy Godox 685 vaku, Triopo okta, állvány, sallangok. Ez úgy exhas 500k-ba belefér és utána lehet lépkedni. Kisebb vasak felé lehet alkudni, meg lehet vele szenvedni is :-)
Vagy valamelyik polcon fekvő cuccom egy alap obival odaadom 2 sörért kölcsönbe, aztán gépészkedjen és majd kiderül, hogy valójában érdekli-e, akar-e vele foglalkozni. Fotós csoportok alapján az iskolát végzettek nagy része is rögtön feladja, vagy nem nagyon látom mit kezdenének magukkal.
-
blueboi69
őstag
válasz
Jahno #101698 üzenetére
Sztem állati jó kép!
Viszont Fotós témában kéne help, hátha esetleg más is tud mondani okosat.
Asszony kitalálta, hogy őt érdekelné a fotózás, de nem hobby szinten, hanem vállalna fotózást műteremben. Nem az a művészlélek, de egy esélyt megérhet a dolog, ha ettő boldog és tud pénzt keresni. Szóval a kérdés, hogy nulláról kezdve mi ennek a menete?
Keressünk egy fotós tanfolyamot? Vagy van olyan, hogy fotostudióba elmegy asszisztensnek tanulni, vagy ilyenek? Nyilván elsőre nem vennék neki fényképezőt, pláne nem drágát. Van olyan, hogy tanfolyamon adnak gépet és nem sajátot viszel? -
Jahno
veterán
No, mivel a hullócsillagok maximumát tegnapra hozták elő, ezért tegnap este gyorsan kimentünk a rétre körbenézni. Csillag nem sok hullott, de legalább felhő sem volt és most úgy 3 évnyi szopószorzó után lett pár egyéb esti kép. Egyelőre olyan, amilyen, de valahol el kell kezdeni, mert eddig max. megázni sikerült
Egész jó a hely is, nincs olyan messze, mint a Kiskunság közepe így még itt akármi is előfordulhat a jövőben. Tejút az most pár hét alatt szépen bobáékhoz költözik, aztán nyár elejéig jegeljük a dolgot, marad a sima égbolt és város feletti látnivalók.
-
blueboi69
őstag
válasz
npera #101683 üzenetére
Punchout tényleg állat, a zöld propokkal lehetne szöcske a beceneve, mert jól ugrik
Viszont 11perc alatt nemvolt powerloop vagy flip, vagy vmi....de látom kezdesz rácuppanni a járművekre
Amúgy sajnálom, hogy nem tudtunk talizni amíg itt voltál, nekem is eléggé besűrűsödött a szabim -
Jahno
veterán
válasz
Wasquez #101694 üzenetére
Csak átlagot megfejtve sem egyszerű, mert akkora rálátásunk lehetnincs a piacra, NAVos ügyintézőt és pár hasonló pozíciót nehéz találni civil cégnél és még "versenyszférás" cégek közt vagy cégen belül is nagy lesz a szórás. Projektvezetés már érdekesebb, az akad. Ott max. házon belül még nagyobb a szórás, mint pld. az EY. Posta jobban fizethet, mint egy csoda TMF aztán egy időben mintha a Pepsinek is csúnya híre lett volna... Még vezetői vonalon is. Mondom ezt úgy, hogy én valóban láttam tróger cégeket is kintrőlbentről :-D Munkaköröket meg azért nehéz, mert sok hasonló cégnél a "nyócórás" meló az alapban 10ről indul, versenyszférás cégnél meg néha a recepciós felér egy osztályvezetővel és saját maga asszisztensével. És mit hozzunk ki a katyvaszból?
-
Wasquez
senior tag
válasz
Jahno #101690 üzenetére
Szóval én úgy értettem amit mondtam, hogy egy átlagot veszünk alapul, nem egyes pozíciókat kiemelve hasonlítgatunk össze.
Természetesen támadható az érvelésem, bizonyos szituációkat alapul véve.
De nem kívánok sok energiát beleölni ebbe, mer nem fontos és nem is érdekes annyira, ez a piacon múló tendencia, ilyen a világ. Ne érezd magad megtalálva. -
Sipi-
őstag
Megoldódott a szivattyú probléma: elvittem a csapágyazást felújító emberhez, akkor rakott rá 500-ért egy használt, de nem lötyögő ventilátort. Most már szép csendben tolja a vizet
-
Vodike
tag
Köszi! Ezeket meglesem, úgyis az Andrássyn melózom és kicsit unom már a felhozatalt
-
npera
addikt
válasz
Vodike #101685 üzenetére
Itt van a hotdogozó a Nyugatinál. A képen nem látszik, mert régi vélhetően. De itt van ezen a "sarkon".
Keszegsütő meg itt. Ez látszik a képen is. Nyugatival szemben majdnem.
-
npera
addikt
válasz
npera #101671 üzenetére
Fenn van a videó, nagyon izgalmas lett. Szerintem Blueboi és Nova már alig várta
-
blueboi69
őstag
válasz
NauTiLUS_HUN #101675 üzenetére
Csak olyankor, amikor gyorsan átfutom a hozzászólásokat.
-
npera
addikt
Második dózis benn a jó öreg korpuszban. Meglátjuk megzuhanok-e.
-
npera
addikt
-
npera
addikt
Na, ilyen képet már évekkel ezelőtt rakhattam volna, mert a vágóhídon már sok ideje mennek a kocsik a dynókon robot által vezetve. De aztán nem raktam, mert nem is láttam.
-
npera
addikt
-
npera
addikt
Voltam kinn repülni az új GNB 500 mAh 90C akksikkal. Hát ez tényleg kegyetlen jó pakk.
Először nyomtam egy zsenge 8-as mintát lassú krúzolással és gyengéd és folytonos kanyarodással. Kábé 7,5 percet nyomtam ki belőle úgy, hogy még bőven lehetett volna krúzingolni tovább a cellafeszültség alapján. Szerintem ha lehúztam volna 3,5V-ra (lebegésben), akkor még másfél perc tutira kijön.
Utána nyomtam egy rövid kört gyakorlatilag csak teligázas ugrásokból és utána lesiklásokból. Egy idő után már inkább 45-fokban előre ugrottam, hogy sűrűbben tudjam csinálni és még jobban stresszeljem a pakkot, ne pihenjen sokat lesiklás közben. A hasonló gyártmány 450 mAh-s 80C-s pakkokhoz képest érezhetően kisebb a voltage sag, egy punchout után nagyon szépen visszamegy a cellafeszültség. Sokkal többet bír ez a pakk, mint a 450-es. Nagyon eltalálták a kémiáját. Ha nem döglenek le pár repülés után, akkor ez egy olyan jelenség, mint ha valaki újonnan vette meg a Nokia 6210-est és utána évekig boldogan használta. Vagy a konkurrenciától a T28-ast...
Majd csinálok rövid illusztrációnak videót is, mert ez kívánja. Szerintem ti is, mert be fogom linkelni
-
Samott
addikt
válasz
blueboi69 #101668 üzenetére
Lehet vele kenyeret piritani.
-
Samott
addikt
válasz
Sipi- #101665 üzenetére
Ohh, tegnap megbeszeles, kollegano leszakad a netrol. Kicsit kesobb visszajon, azt mondja szar a netje, de most berakta a routert a hutobe, talan jobb lesz.
Mondom neki hogy de hat az egy femdoboz learnyekol mindet, mondta hogy igy megis mukodik, mert legalabb nem melegszik tul a mobilrouter.
-
Sipi-
őstag
Azt hiszem keresnem kell másik mobil routert. Van egy Alcatel MW40V most, de melegszik rendesen töltőn, ha használjuk. Már 2-3-szor ki is kapcsolt (gondolom túlmelegedett) és egyébként akkuról sem túl erős, 2-3 órát bír csak.
-
npera
addikt
Beregisztráltam a Kryptonite kulcsokat a honlapjukon. Vész esetén adnak új kulcsot.
Aztán még kiegészítettem a védelmet egy kerék rögzítésére alkalmas U-lakattal is. Rstudi javaslata erősen nyomott a latban, meg a józan belátás is. A sok enyveskezű akkor vélhetően más bringát ragad meg, nem az enyémet.
Ha már ott voltam, akkor rittyentettem egy lánckerék rögzítő gyűrűt leoldó szerszámot is.
Meg egy zöld kulacsot, mert stimmeljen akkor már.....Most akkor adtam a stílus pofájára is, ahogy kell......
-
A. Crowley
tag
Regisztráltam Tidal-ra. Nem gondoltam volna, de a HIFI minőség hallható az IKEA Symfonisk hangszórón is. Vagy csak placebo, de több a magas, a cicergés, mint eddig.
-
npera
addikt
válasz
Sipi- #101655 üzenetére
Ja, rohangászós, vásárlós, csomagfelvevős, melóba járós, uszodába járós... Amolyan mindenes. Amire más autót használ, kábé.
Az áttételt módosítanom kell, ez Koppenhágenben vagy szabadon választott holland városkában ideális gyors tempóhoz, de itt amerre én mozgok van pár emelkedő és nincsen olyan combom hozzá, ami ehhez szükséges. Lehet én vagyok túl csirke, de most jön 19T és 20T lánckerék, aztán elkezdek áttételt optimalizálni.
Na, ez nem én vagyok
-
blueboi69
őstag
válasz
Bujdy81 #101649 üzenetére
Az a durva, hogy nekem a 20éves bmw-re számoltak annyit, a géptető/lámpa sérülésre mint neked a c4-re.Viszont a kgfb mulasztás miért fáj közel 700ba? Nem csak a 157k? Vagy ez hogy jött ki?
Kárszakértőt neked kellett fizetni? A lejárt kgfb miatt?
És mi lesz a focussal? Megcsináltatjátok, aztán menjen isten hírével? Mert akkor így nem TK. Éppenhogy.. -
Bujdy81
aktív tag
Árbecslés a javításokra:
C4:
- Motorháztető - bontott
- motorháztető zsanér (2 db) - új
- lökhárító merevítő, új
- komplett első lökhárító - bontott
- bal oldali ködlámpa - bontott
- lámpa takaró - bontott
- bal oldali fényszóró fül - új
- bal oldali sárvédő tartó műanyag - új
- légterelő (2 db) - új
- jobb oldali, motoros visszapillantó tükör - bontott -> ez egy korábbi, garázsból kitolatás miatt
- motorháztető, lökhárító fényezése
- munkadíjSzumma 336.800 Ft
Focus:
- Hátsó vészhárító
- hátsó kötény
- h.k védőléc
- jobb hátsó védőléc
- hátsó vészhárító kereszttartó
- csomagtértető
- embléma, felirat
- fényezés: hátfal fedél, hátsó vészhárító, hátfallemez (javítás), jobb hátós oldalrész (javítás)Szumma 490.000 Ft
Ezen felül volt még a biztosító felé a díjnemfizetési probléma, az 157 ezer Ft volt, kárszakértő 25 ezer. Szumma picit kevesebb, mint 700 ezerbe fájt, hogy lejárt a KGFB, és szumma picit több, mint egy millió volt a kocc.
-
-igu-
addikt
válasz
blueboi69 #101644 üzenetére
Csak elemek vannak benne, hálózati áram nincs.
Belülről a kilincs minden esetben nyit, kívülről csak kód vagy kártya. Ha lemerül az elem, akkor belülről kilinccsel ugyanúgy nyitható, kívülről pedig egy 9 voltos elemmel életet lehet lehelni a kezelőpanelbe, amíg beütöd a kódot.
Nem a rablók miatt van ez a cucc, hanem a régi fosch zár b.szta ki a biztosítékot többedíziglen. Egyszer már sikerült is kizárni magunkat, szerencsére volt tartalék kulcs a lábtörlő alatt.
A régi zárat nehéz volt kezelni, nehezen is mozgott, a kulcs is nem volt túl acélos, főleg télen tudott gondot okozni a használata. -
blueboi69
őstag
válasz
npera #101641 üzenetére
Hm, most látom csak mi a téma. Akksi szívás tud lenni, sztem ebben nincs.
Belülről nem gond, mert ahogy látom kézzel ki lehet nyitni. Bejutás már problémásabb.
Én is gondolkodtam ilyenen, de igazából semmi értelme, mert ha a bejáraton nem tudnak bejönni, akkor körbemennek és az üveg teraszajtók közül választanak. Ha az sem szimpi, akkor ablak...
Futár meg ilyenek ne jöjjenek be a házba, ha nincs otthon senki. -
npera
addikt
válasz
Samott #101637 üzenetére
Én vettem a TinHifi T2-est és valami elképesztően jó. Kell hozzá valami jó méretű tip, az a kulcsa az egésznek, hogy jól szóljon. Nagyon kellemes semleges a hangja, nem fárasztó hallgatni.
Mivel nem bírtam magammal, ezért vettem hozzá egy elképesztően poccos kábelt is, de teljesen jó az alap elindulni.
50 dodó volt a saját oldalukról, kiért simán és azóta bódottá.
Ha kell erősebb basszus, akkor szintén nagyon olcsón van az Urbanfun. Ha annál jobb kell, akkor Nova az illetékes audiófül source of nolidzs.
-
npera
addikt
válasz
Bujdy81 #101631 üzenetére
Előtte el kell dönteni, hogy most benn akarsz-e lenni vagy kinn.
Én arra tippelek, hogy van benne akksi, aztán ha a tolvaj levágja a betápot attól még nem old ki azonnal tárva-nyitva a kecót.
Nekünk Verisure rendszer van itthon és minden egységben van akksi, amiről elég sokáig elfut a rendszer. Ha a kábeles netet sikerül is levágni, akkor sincs veszve minden mert van benne SIM-kártya is és azon keresztül is eléri a központot. Mivel ez integrálva van az ilyesmi riasztós rendszerekbe, ezért tutira működik áramszünet alatt is.
Vélhetően adnak hozzá egy megawattos dízel generátort is, ami utána beindul és megremeg az egész épület
-
blueboi69
őstag
-
-NoVa-
addikt
válasz
Samott #101637 üzenetére
Egy Yincrow X6 elvileg szép upgrade a Monk után, filléres cucc.
A felsőbb polcról az Astrotec Lyra Nature érdekes, azt kipróbálnám.A kettő között félúton a DIY peremén ott a moduláris, de forrasztásmentes Smabat M2s Pro, amihez akadnak prémium driverek.
Nem rossz ez sem, de egyelőre komolyabb belső alakítás nélkül nem jobb, mint a saját épített, csak drágább. Még jön hozzá egy, nemrég kijött driver, abban van még lehetőség.
Vagy ott a feleségem gyáva fantáziátlan megoldása, a Faaeal Rosemary 150 Ohm. 20$, majdnem olyan jól szól, mint a tákoltak, klasszikus műanyagházas kényelmes.
-
-NoVa-
addikt
válasz
Samott #101621 üzenetére
7$ és 25$ között látok pár USB-C MMCX kábelt, szóval már csak az a kérdés, hogy a 130 Ohm-hoz mit szólnak. Akad 32 Ohmos grafén driverem is, az sem rossz. Meg egy másik házformátumban titán, abból is még lehet valami, a Sennheiser HD580-hez mérve az is hozza a szintet. A Monk óta az építgetős scene nagyon eldurvult, már komolyabb fejhallgatókat megszorongató dolgokat reszelgetnek.
-
npera
addikt
-
-igu-
addikt
#drágaszágaink
9 hónappal a költözés után végre rászántam magam a zárcserére
rfid vagy 6 digit kód, vagy rfid+4 digit kód, nuku kulcs
riasztóval összedolgozik, logolja, hogy ki-mikor-merre, 10 személyig
app-ból lehet buzergálni, mittomén, futárnak tudok one time password-öt adni három földrésszel odébbról, vagy be tudom zárni bárhonnan, ha véletlenül elfelejteném -
npera
addikt
Ma szerelés közben néztem, hogy az egyik irányban a kormány kitérését az első fék korlátozza kábé 120-fokban. Tehát ha Fish and Chips manővert szeretnék gyakorolni (ebben még nem vagyok biztos), akkor az első féket le kell vegyem.
-
zetor2000
őstag
válasz
npera #101622 üzenetére
Ez valami "vas" lesz, ami A500 képes lesz, de majd csak ha elkészül. Ha jól értelmezem a cikket, akkor A500+ vagy A1200 grafikával.
Hogy belül mi lesz, azt nem tudom, valszeg vmi emulátor, ami elfedi a futtató réteget. Az eredeti rendszer jogait gondolom, ez a cég nem/sem vette meg. -
eattila
őstag
Gumi lecserelve. 2x, mert a forgasiranyt beneztem elsore.
Egyuttal lancot is sikaltam mert a hatso valto fogaskerekein allt a kotu. -
zetor2000
őstag
Na, az A500+ is visszatér...
[link] -
-
Jahno
veterán
Ezeknek sem az jut eszébe elsőre, hogy a címzett vegye fel dobozból. Áááádehogy. [link]
-
zetor2000
őstag
válasz
A. Crowley #101613 üzenetére
Általános feladatra mindenképp.
Azzal számolj, hogyha kilépnél ebből a kategóriából, akkor az költséges lehet, mert az AIO nem feltétlen bővíthető VGAval / kártyával és/vagy a monitorja nem használható önállóan. Azaz ha a VGA piac rendeződik (erre kicsi esély látok 1 éven belül), és a gyerek kapna gépet, akkor lehet, hogy drága megoldás lesz, mert egy másik gépet kell venni az AIO helyett/mellé.
Én egy random használt PC-t vennék, ami megfelel a büdzsének, játszani meg legyen jó a konzolhegy. Ha valami olyan van, ami kihagyhatatlan, akkor még lehet ezt bővíteni egy VGAval.
Ha az a terv, hogy megkapja az AIO-d, az sztem megoldás lehet, amíg a PC alkatrészek ára a visszatérnek a reálisabb/megfizethető sávba. Merevlemez talán nem para, mert 6 tera alatt is van vidáman élet, memória talán év végére olcsó lehet, CPU az általában generáció váltáskor válik megfizethetővé - ez idén nem lesz, asszem. VGA meg...
...jelenleg ott tartunk, hogy gyártásba került a 3 éves technológia, hogy legyen valami, ami veri az integrált VGA-t. -
-NoVa-
addikt
válasz
npera #101611 üzenetére
Múltkor elővettem az iPod Touch 1g-t, az is legendás a Wolfson DAC-cal, de azért a mai portable audio cuccokhoz már kár mérni.
Találtam egy csodás ár/érték arányú bigyót, ami az egyik 300$-os fülesemnél jobb, 20$-ért. Tanchjim Tanya, pici, fix kábeles, dinamikus, nyitott rendszer, abszolút meglepetés. Earbudból még fejlesztek, hibridből a Tea az stabilan a legjobb a hobbiköltségvetésemen belül, aztán lesem az akciókat, hátha leesik egy Shuoer EJ07m vagy Tanchjim Oxygen olcsón valahonnan. Az a kettő még wishlistes.
A DAP meg kicsit teltebb, és tágasabb akkusztikus tere van, este ágyból/fotelból fenomenális. És lehet tekergetni a hangerőszabályzót.
-
zetor2000
őstag
válasz
A. Crowley #101601 üzenetére
Iskolai tanulásra bármi is jó. Random irodai PCn minden is képes elketyegni, ami nem VGA intenzív, a végrehajtási idő kérdéses, de egy 6th. gen intellel szerintem egész jól el lehet lenni, és az asszem ~80 körül utolérhető.
Ha szeretsz gépet építeni, és van kedved árlistát bújni/összerakatni gépet, akkor drágább lesz, persze nyilván modernebb, ez a CPU már nincs.
Ha olyan kéne, ami jelenleg időtálló, nem feltétlen brand PC, akkor jó lehet egy AMDvel szerelt valami, ami árban megengedhető. AMD a fentebbi okokból szerintem ideálisabb lehet, mint az Intel CPU, de a doboz működik, kit érdekel, mi van benne?
Én VGA-t nem vennék, 2 okból:
-jelenleg a kriptovaluták bányászata elérhetetlenné tette, ha van, akkor irreálisan drága.
-Kínában változás volt a kriptobányászat terén, az ottani bányák használt kártyái előbb-utóbb elérik a piacot, ami lenyomhatja az árakat. Nem fogja, de talán.
Ennyi pénzt egy rétegigény kielégítésére én feleslegesnek tartok - képet ad a CPUba integrált valami is. Ami nem játék, arra megfelel az is. -
npera
addikt
válasz
-NoVa- #101607 üzenetére
Most megnéztem és látom, hogy van rajta valami tekerő, ami jóságnak tűnik. A hangja gondolom eléggé ott van.
Én majd szétkapom a régi iPod Classic masinámat és beleműtöm az új akksit, aztán próbálgatom. Abban elvileg nem teljesen rossz a DAC, bár biztos elavult már eléggé a mai élvonalhoz képest. Majd próbálgatom a losslesst rajta, valami módon tutira konvertálja a Foobar.
-
npera
addikt
Denna stiliga ringklocka i mässing fungerar inte bara som en akustisk signal, utan ser också bra ut på din cykel. Klockan ser diskret ut och är lätt att installera.
Detaljer
Lämplig för 22-26mm eller 30-36mm styrdiameter
Vintage design
Innehåller 3m färgskydd, 2 monteringsfästen, sexkantsfäste -
zetor2000
őstag
válasz
-NoVa- #101587 üzenetére
Nem mondtam, hogy lehetetlen feladat, csak hogy jelen helyzetben ne legyen preferencia a premier játékok futtatása, ha nincs kellően mély zseb.
Ha van valami, amire nem vennék most PC-t, az a játék. Egyszerűen irgalmatlanul elszállt mindennek az ára. Talán az alaplapok és a hűtés, ami nem annyira, illetve itt talán lehet egészséges kompromisszumot kötni - pedig alaplapban a maximálisat vagy ahhoz nagyon közelit szeretek választani.
Egy átlag irodai gépet meg lehet venni 30-50E körül, ehhez képest egy VGA amivel lehet játszani - pl. a 1050TI-d jelenleg 100E körül mozog, vagy felette. Ebből a tesó gépe is kijön. Vagy a difiből valami játék előfizetés, kettővel több lángos, 20 liter benzin, akármi. Amúgy van, amire nem feltétlen elég fHDben a 1050TIDe ez most mindegy, nekem is eléggé tré masinám van, kéne is upgradelni, de előtte széket veszek.
-
-NoVa-
addikt
válasz
npera #101593 üzenetére
Grat, ez legalább annyira jónak tűnik, mint egy DAP
A fékért ne aggódj, ha megszoktad az örökhajtást, akkor ezekkel a fékpofákkal elvagy nyugdíjig, onnantól meg úgyis valami rekumbens túragépet fogsz építeni. Már csak egy csípőszélességű időfutamkormány kell előre, kormányvégfékkarokkal, és felső cyclocross fékkarokkal, akkor mindenfelé tudsz dőlni, hajolni, és elférsz a kocsisorban bárhol is.
-
npera
addikt
válasz
-igu- #101598 üzenetére
Köszi!
Most vettem próbálgatni 19T és 20T lánckereket hátra. A lányom sulijánál ha fel tudok menni, akkor jók vagyunk. Az a benchmark.
Vettem olyan csengőt is, ami felmegy a kormányra. A másikat vélhetően az országútira tudom majd felapplikálni.
Ha semmi más nem megy, akkor Biltema gombás csengő mindig van
Még egy láncot is rittyentettem, amin SRAM-hoz hasonló zárszem van.
-
blueboi69
őstag
válasz
Sztem meg, majd ha kialakul az igény egy konkrét játék miatt, akkor az majd meghatározza, hogy mi a minimum hw igény. Ha 1évig nem is játszana így semmivel, akkor felesleges kiadás volt.
Én nem rugóznék ezen most előre. Pláne ha van xbox, akkor online csak tud másokkal játszani. Vagy olyankor számít, hogy valaki nem pc-ről jön? -
-igu-
addikt
válasz
Ryzen 5 5600G, aztán ha mégse elég az IGP, mehet mellé videókártya.
-
A. Crowley
tag
válasz
-igu- #101584 üzenetére
OK, kicsit bővebben.
Gyereknek kell lassan PC, főleg az iskola miatt. Emellett van Xbox (360+One), Wii, Switch, szóval nem az elsődleges cél lenne a játék. Viszont ha van csordaszellem, és a suliban valaki bedob egy PC-s játékot, akkor azért tudja megmozdítani a gép, de nem ez az szempont.
Ilyenre persze az én Asus Zen AIO-m is jó, viszi a GTAV-t, Fortnite-ot, de azért ez egy elég drága masina volt, valami olcsóbb kéne neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology routerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest