Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Értékesítené a nemrég felvásárolt ZT Systems gyárát az AMD?
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
A. Crowley #156091 üzenetére
Kilátó kicsit más téma. Erre még a zassony is feljött, de szerintem nem nézett ki a korláton:
-
blueboi69
őstag
válasz
A. Crowley #156076 üzenetére
A VVSI is jó, de az már nagyobbaknak van sztem. Azóta épült ide más, KKNA néven.
-
-NoVa-
addikt
válasz
A. Crowley #156063 üzenetére
Nem, simán szerencsétlenül szakadt az ínye.
-
blueboi69
őstag
válasz
A. Crowley #156030 üzenetére
Én 40fokban sem öntözök semmit naponta 2x ! A gyepnek meg kifejezetten hátrányos az esti öntözés.
-
Jahno
veterán
válasz
A. Crowley #155993 üzenetére
Nekem kiesik, de általában ha konkrétum kell azt megveszem, többit tudja a fene mire csábulnék el és miért.
-
blueboi69
őstag
válasz
A. Crowley #155993 üzenetére
Én sem. Eléggé szídják.
-
blueboi69
őstag
válasz
A. Crowley #155992 üzenetére
Jópofa
Hátha jó lesz igunak.
-
Jahno
veterán
válasz
A. Crowley #155965 üzenetére
Lidliben most akciós minden ilyen kerti cucc és benzincsőféle akármi. Vettem egy marok bitet mert az mindig kell és van 500 forintért gurigában csiszolóvászon, többféle szemcsemérettel. Világbajnok, pont ez kell kicsiben itt a panellakóknak. 10ezer a gravírgép, de abból már van ezer+1 és kisebb Dremel-klón tartozékok szintúgy 500 forintos egységcsomagban. Políroz, vág, köszörül. Most Parkside barkáccsal meglódultak a héten mert még kardfűrész is van.
-
-NoVa-
addikt
válasz
A. Crowley #155964 üzenetére
Az a nehéz, hogy óránként 2 liter sem kevés, ha 7/24 megy. Alatta meg tényleg iszonyatosan érzékeny mindenre. Nálam ilyen célra nyaralós túlélősre párakapualkatrészek mentek, azt be lehetett lőni nyomás alatt finom csepegésre, de azt is vezérelve kötöttem, nem állandóra. Aztán szezon végén az összes fej kuka, mert addigra már a vízkő megtette a dolgát.
-
Jahno
veterán
válasz
A. Crowley #155965 üzenetére
Ja, ha cserép, akkor egyéb hasonló megoldás, kicsiben van olyan amire pet palackot lehet rakni és azon látható előre, hogy mennyi fogy. De gondolom Igu ezeket most éppen körbejárta és már minden Temus reklám felbukkant :-D
Vezetékből meg a kerti párásító jó megoldás, van hozzá occsó T idom és minden is, a szórófej meg pont csöpög csak ha egyszer eldugul akkor nem tudom mi a rendes megoldás a cserén kívül.
-
-igu-
addikt
válasz
A. Crowley #155958 üzenetére
En az uveghazba tervezek csepegtetos rendszert, de idozito nelkul, folyamatos uzemben. Az nagyon halott otlet? A 40 perc csepegtetes emlitese most elbizonytalanitott. Paradicsom, paprika, uborka, miazmas zoldsegek.
-
Jahno
veterán
válasz
A. Crowley #155453 üzenetére
Össze lehet írni a kb. 10 jelentős hazai konzolos boltot. Legjobb vétel a maradék, mikor valaki pakkot vesz külföldről és ilyen nem gyűjtői cucc is a része. Az viszont ritka.
-
WiZARD
addikt
válasz
A. Crowley #155013 üzenetére
-
Sipi-
őstag
válasz
A. Crowley #155013 üzenetére
-
2-More
tag
válasz
A. Crowley #154995 üzenetére
így van, horváth határ olyan, hogy végigalszod az utat, de a határ után 10 méterrel felébredsz hogy hazaértél, ott tényleg olyan az út. Itt is az osztrák oldal Sopron előtt már 10km-el érezhető volt hogy a demilitarizált zónában jársz.
-
-igu-
addikt
válasz
A. Crowley #154782 üzenetére
akkor jo, ha csak az emlek maradando
-
Sipi-
őstag
válasz
-
blueboi69
őstag
válasz
-
npera
addikt
válasz
A. Crowley #154469 üzenetére
Az sima gót vagy vizigót?
-
-igu-
addikt
válasz
A. Crowley #154327 üzenetére
Az teljesen jo otlet, auto alapjan tenyleg lehet saccolni anyagi helyzetet.
A napokban volt nalunk aramos ember, adott ajanlatot az elektromos rendszer cserejere a hazban (garazs es egyeb mellekepuletek nem). Megszakitok csereje, fi rele beepitese, kabelezes 50-60%-anak csereje, kapcsolok-konnektorok csereje (azokat is toluk).Lehet tippelni az ajanlatra (a finn arrest se hagyjatok ki).
A kocsibejaron egy 13 eves Avensis kombi es egy 8 eves plugin hibrid Prius allt.
-
Jahno
veterán
válasz
A. Crowley #153888 üzenetére
Mosást és hasonlót még szerettem van ona mérni és azt, hogy mennyi a csúcs ezért csak 1 hete küzdök okos konnektorral
Kolléga javasolta, lassan feladom és marad valami hagyományos módszer.
-
Jahno
veterán
válasz
A. Crowley #153874 üzenetére
Van rá módszertan.
Bár ez utóbbi már nem olcsó. 10 éve adtam kölcsön valakinek 6 darabot :-D Fenti az lehet van idehaza, de abban sem vagyok biztos.
-
2-More
tag
válasz
A. Crowley #153831 üzenetére
Nem ez a lényeg, hogy hányszor, hanem az, hogy a dolog létezik
-
npera
addikt
válasz
A. Crowley #153829 üzenetére
Én próbálok minimál cukorkát fogyasztani, mert hízom tőle. Megint nem nyitottam ki a Haribót
-
Jahno
veterán
válasz
A. Crowley #153823 üzenetére
Svejcban Tuttich a nagy király.
-
2-More
tag
válasz
A. Crowley #153819 üzenetére
https://www.saint-bernard.ch/en/destination/au-pays-du-st-bernard/the-tunnel-14263/
-
-szabi-
addikt
válasz
A. Crowley #152574 üzenetére
Ma láttam ilyet a boltban és eszembe jutott az ajánlásod.
Gondolkodtam a vételén de végül elmaradt, viszont holnap is megyek arra.Köszi mindenkinek a laptop billentyűzet kérdésemre adott választ.
Elsősorban magyart szeretnék, csak körbejárom a B tervet. -
blueboi69
őstag
válasz
A. Crowley #153392 üzenetére
Iiiigen csak a tv az falon van. Én meg nem akarok kábelt a tv és az alatta lévő szekrény közt
Bár a fal át van fúrva a tv mögött, egy optikával át tudok menni végülis... jó ötlet!
-
blueboi69
őstag
válasz
A. Crowley #153335 üzenetére
folyékony szappan, még mielőtt a száraz szappannal kezdesz el hegedülni
Tolómérővel csekkold le. Szakboltban vettem egyszer ilyen vízvetőt, volt többféle méret. Asszem 6 vagy 8mm-es, nem tudom, Inkább 6. Bazidrága volt, mondták, hogy ez minőségi jó lesz évekig. Aha. kb 1év után már nagyon gatyán nézett ki, pedig a házban vízlágyító van, szóval nem a vízkő a baja. Pár hónapja volt a lidl-ben ilyen full standard, csak méretre kellett vágni, az most is úgy néz ki mint az új és árban töredéke volt a "minőséginek", ráadásul kapásból 2db volt a dobozban, úgyhogy tartlék is van... -
2-More
tag
válasz
A. Crowley #153329 üzenetére
WD40 a pofájának.
-
blueboi69
őstag
válasz
Én azt cseréltem már párszor, mindig szépen ráment. Próbáld meg beszappanozni.
-
Jahno
veterán
válasz
Múltkor mutattam szakikat jó pénzért, tapasztalatuk is van (:- Alapban nem, gyakorlatban pld. falu csoportjában és itt-ott mozgolódik egy csomó főállású ezermester vagy lelkes amatőr aki látott már ezt-azt.
Vizes haveroknál is csak lesek, mikor egy ránézéssel visszapattintanak vagy legóznak minden ilyen vackot :-O
Ilyesmire is alakult pld. a Mi utcánk mozgalom akiket pár hete emlegettem, gyakorlatban meg nem nagyon műxik és pótcselekvésként legalább bementek a városházra mindenféle javaslattal, hogy kellene kitiltani az autókat.
-
-igu-
addikt
válasz
en inkabb levennem negy kezzel, leteritett dupla torulkozore allitva
ket kez tartja, ket kez csereli, utana 4 kezzel vissza lehet rakni ugyesen
nekem is meg kene csinalni - anno egyedul szereltem fel es nem b.sztam oda semmihez -
zetor2000
őstag
válasz
A. Crowley #152683 üzenetére
Amiért a jappánoknál lemondott a közlekedési miniszter, mert a sinskanzen késett 1 percet. Az is igaz, hogy ez a vonat elég sok embert érint, de nem gondolnám nagyon komolynak azt az 1 percet.
Viszont, ha minden pontosan indul, és a csatlakozó tömegközlekedés nem várja meg ezt az 1 percet, akkor fél jappán ott áll a peronon, hogy...
Más kérdés, hogy 1 percet ott is tudnának várni, itt felénk meg a 20 perc késés az lassan semmiség. -
2-More
tag
válasz
Mert repülőgép picit több van, picitvel sűrűbb le/felszállási ütemmel, és picit kevésbé kiszámítható a menetideje, mint a kötöttpályásnak, miközben némileg veszélyesebb üzem, szóval ha valami balfaszkodás van, hamarabb megvan a baj. És mégis jobban működik.
-
Jahno
veterán
válasz
Mert kb. 2 évente repülünk egyszer és többen napi szinten vonatoznának. 3 órás úton ha 20 percet késik a repülő, ami amúgy bruttó 6 órás út vagy több, akkor kevésbé látványos, mint mikor a 16-18 perces úton késik 20 percet a vonat, de inkább többet, vagy teljesen véletlenszerűen ki is marad mondjuk heti 3szor. És ha Milánóba előbb oda lehetne érni a Déli pályaudvarról, mint Dabasra, meg tervezhetően vissza is jutok, akkor már jobb előnnyel indul a 20 perc késés ellenére is. Ha arányosítom, hogy ezer éve mennyit repültem és mennyit késtem, akkor az 1 darab majdnem Dabasi út már magasabbra tette a lécet. Az egyéb körülményekről nem is beszélve, hogy Kelenföldön nincs váróterem, mint a reptéren és sem WC sem semmi, ahol ilyen alap problémákat meg lehetne oldani, hogy ne az aluljáróban egymással szemben állva nézzük a kijelzőt, hátha történik majd valami.
-
-NoVa-
addikt
válasz
Mert sokszor olcsóbban repülünk, mint amennyiért vonatjegyet kapni? Aztán olyan szó nélkül ott sem szoktuk a nagyobbakat, de arra van konkrét keretbe foglalt pénz, amit fizet a társaság x késés után.
-
zetor2000
őstag
válasz
A. Crowley #152577 üzenetére
Keresd a boltokban a Demon's Share-t. Lidlben karácsonykor a 3éves volt 9900 vagy hogy, a whiskyneten volt 11000 körül fém pohárral.
Ez, és a 6 éves is nagyjából egy árfekvésű, és nekem nagyon bejön.
A legjobban a 9éves ízlett ebből, de az drágább, meg nincs doboz nélkül. Adj neki egy esélyt, szerintem megéri nagyon.Kicsit drágábban, de még ~20 alatt vagy körül van a Malecon 15 évese -én poharakkal vettem ~17ért, ez is jó. Nem annyira gyümölcsös, de rum íze van. E körül van még a Tanduay Double Rum, ez is komoly cucc. Volt még szerencsém a Ron Millonario Solera 15 anos-hoz, ami ugyanez az ízvilág, ez is ~20 körül mozog, de inkább alatta. Céges karácsonyra egy üveg Don Papa Baroko-t vittem, de a buli elég lájtos volt, így a fele megmaradt. Ez 16 volt a Lidlben. Ugyanitt vettem Takamaka-t 6-7000 körül, hűtve ez is finom! Ennyiért szerintem jobb, mint a Kraken. Ebből viszont kóstoltam a kávést (Kraken Roasted Coffee Black), ami egy rendes kávélikőr. Aki szereti, az igya, mert finom!
Ha kóstolgatni szeretnél, ezek közül merek javasolni 1-1et.Drágábban, 30 alatt van a Demon's Share 12 és 15 éves rumja, de ezek nekem nem ízlettek annyira jobban, mint az olcsóbb / fiatalabb verziók, sőt, a 15ös pl. a 9éveshez képest szerintem kicsit rosszabb is volt. Azért nagyduzzogva lement...
Ami még 20-30 közt volt, az a Zacapa 24, csalódás (túl szép a csomagolás, és egy átlag rumot rejt a doboz, két pohárral), és a Plantation 20YO XO, ami szerintem nem nagy eresztés - amiket ittam eddig.
Ezeken túl van pár olyan, amit nem írtam most, mert nem javaslom a fentiek mellett, de ez egyéni vélemény. Én a puncsos-narancsos-vaníliás-gyümölcsös cuccot keresem. Nem baj, ha karakteresebb a rum, és nem túl gyümölcsös, hanem ízesebb, max második üveget nem veszek belőle.
Most egy Ron Piet van idehaza, de ez amolyan mellényúlás volt. Olcsó a boltban, de fehér rum, ami annyira nem az esetem. Ízre nem rossz, de nem olyan valahogy... -
blueboi69
őstag
válasz
A. Crowley #152586 üzenetére
köszi!
-
2-More
tag
válasz
én ezekből mákpálinkával szoktam agysejtet irtani, az igazi homárital, van belőle vagy két üveg Kraken is.
-
blueboi69
őstag
válasz
"Ja, meg a Plantation, az enyhén marcipános ízű"
ez melyik, mert rákeresvén sokféle van
-
Jahno
veterán
válasz
Most havertól kaptam pár viszkit, mert ment filmezni és kölcsönöztem mindenféle motyót. Amire mondtam előre, hogy nem fogja kipróbálni, aztán így is lett
Majd rájön, már vagy 3 helyre elment csoporttal és idegenvezetővel turistáskodni, hogy majd filmet csinál belőle meg egyebek, cuccokat meg már 1 éve mondom, hogy odahaza vagy a ház előtt próbáld ki, melyik mire jó, mennyire kényelmes, egyáltalán szükség van-e rá mielőtt hirtelen hülyeséget veszel, aztán nem nagyon jut előbbre.
Viszki nem rossz, majd tán megírom a nevét, de én ennyit italért nem adnék. Éppen elég az eseti kocsmázás, meg ilyenek.
-
-igu-
addikt
válasz
Nekem abszolut nem jott be - vagy 3 eve nyitottam egyet, alig hianyzik belole azota is.
-
blueboi69
őstag
válasz
Ez is jól hangzik. Captain Morgen-t alapvetően szeretem, abban nem szoktam csalódni, de én csak nagyon ritkán iszom alkoholt.
Legutóbb Amaretto likőrre kattantam rá
-
válasz
A. Crowley #152477 üzenetére
sőt lehet állítgatni a színeket is.
-
Jahno
veterán
válasz
A. Crowley #152272 üzenetére
Amilyen mákod van sima ügy lesz. Keleti-Deák-100E. Profit. Utóbbira azt sem tudom mennyi a jegy, valahogy 1ezer felett elvesztettem a fonalat. Ha útvonal tervező Kelenföld-Kálvint mondana, mert elvileg 6 perccel gyorsabb, akkor inkább ne hidd el, szerintem több akna van benne
Gyárból nekem a reptér jó fél óra, pontosabban én a pálya végére meg a távolkörzeti radarhoz szoktam mászkálni és nem az utasfelvételhez. Addig napközben erős forgalomban is max. 50 perc a táv. Tömegközzel agyhalál, valahol 2+ óra környékén mozog és akad hozzá 3 kilométer séta. Ha bevállaltam volna, mert ez elmélet és én a 4es útra vagy környékére ki nem megyek gyalog az kurvaélet, szántóföldön meg mindenféle ipari dolgon fent lehet akadni. Mellé jön egy ésvagy +4ezer forintos buszjegy, itt feladtam a tervezést időben és térben. Nyáron esetleg megírhatom ha odáig jutok. Nem volt autóm ugye és próbáltam optimalizálni aztán az észérvek győztek, legalább mondhatjátok, hogy ezt is megmagyaráztam miért nem lehet megoldani
Párszor nekimentem a Határ úttól busszal, az kb. 15 perc a Bókayhoz, de miután sok volt a majom és buszon sem mindig fértem el, ha időbe belefért akkor kb. 50 perc alatt gyalogolható a Bókay kert, ott trafikban a benya kút mögött van kávé és sör :-D Onnan meg havercsaj kivitt kocsival.
Visszafelé kocsival 20 percen belül hazaérek, Bókaytól tömegköz kb. jó 1 óra, esti Cargo után közlekedés nincs. Van arrafelé éjszakai tervem is, az majd jó lesz
-
Grillo
őstag
válasz
A. Crowley #152114 üzenetére
Horgászcsopiban van egy tag, akit újpesten nyomott fel a szomszédja, hasonlóan ázásért, az udavri épülete háta a kerítésfal azon a szakaszon. Kijöttek az önkormitól, aztán kapott a néni egy felszólítást, hogy tessék rendbehozni az ingatlanját, mert nem a szomszéd a baj. De már minden oldalán jelentgeti fel a szomszédait, biztos nagyon unatkozik. Meg hogy a szomszéd direkt azért járatja nyáron a klímát, hogy hozzá áthallatszódjon a kültéri... mármint az udvarban hallja.
-
Grillo
őstag
válasz
A. Crowley #152112 üzenetére
Ó, mennyi ilyen van. SZomszédban is ment a hőzöngés, mikor a bejárót, aminek az ő házuk adja az egyik oldalát úgy 5 méteren, betelepítettük növényekkel, de a faltól úgy 1 méterre. Ott nyafogott a bácsi meg a mami, hogy miattunk megy tönkre a házuk, ami egyébként egy kb. 80 éves épület, amin már foltokban nincs vakolat, az eresz nincs megcsinálva, így ahol még van cserép a tető szélén, szépen rávezeti a falra a vizet. És akkor kijön a jóidő, és direkt sötétben sepri az utcán az előkertet, persze úgy, hogy az összes szemetet, csikket elénk, mert biztos tőlünk megy bele a ződjébe (itt senki nem dohányzik, csak náluk..).
Na mindegy, 10 év alatt pörgött párszor, több bajom nem volt vele, de már a saját telkén lakó szomszédjai is megfenyegették, hogy felszeletelik, ha nem hagyja abba a feljelentgetést... -
válasz
A. Crowley #151912 üzenetére
mi az a herőce, és miért jelentettek fel?
-
-NoVa-
addikt
válasz
A. Crowley #151883 üzenetére
Némá, játék. Dögunalmas kiszámítható évem volt, szerintem ilyet először csináltam.
-
zetor2000
őstag
válasz
Gázgrillen hamburgert.
Addig se grill lapon, se gázon, se faszénen, csak idehaza serpenyőben sült a hús, szalonna, meg a többi komponens, de most a bucit a konyhai sütőben csináltuk, a kenőcsöket vettük készen, a többi meg elkészült a gázgrillen.Isminek segítettem tyúkot-kakast vágni... Megfogta, meg odaadta, hogy "így fogjam meg, és tartsam erősen". Meg még vagy hét másikat. Aztán ment forró vízbe, hogy le lehessen kopasztani, de azt már nem én csináltam.
Lehet, volt más is, amit életemben először csináltam, de nem emlékszem mindenre kristálytisztán.
"Csak a szépre emlékezem." -
válasz
először játszottam zenés játékot ebben a topikban
végre sikerült ilyen nagyon színes szaloncukrot vennem
megvettem életem első porszívóját, amit én választottam ki, én olvastam utána, én vettem meg, nem csak úgy lett
(dyson. fasza.)
először voltam a kilátóban Kékestetőn (és a hegyen is csak másodszor)
vettem egy macet
féltem vezetés közben
ettem selyemhernyót olajban sütve (még csak nem is rettenetes, csak teljesen semmilyen)
enyhén random
s neked? -
Sipi-
őstag
válasz
- Balaton kis-kör biciklivel (többször is)
- kb. 87 km biciklizés egy nap (idei terv a 100+)
- fürdés tengerben
- kétütemű Trabant vezetés (Wartburgot sokat vezettem, Trabantot most először és szerintem utoljára)
-
eattila
őstag
válasz
Ja, félreértettem. Na ezt tényleg nem tudom
-
blueboi69
őstag
válasz
- Repülhettem Cessa-ban, ajándékként
- Mentünk gyerekekkel külföldre + hosszú autózás, igazi road trip feeling
- először tekertük (majdnem) körbe a velencei tavat a nagyobbik fiammal
- a legtöbb barkács meló is olyan, hogy előtte nem csináltam, mint pl a szőlőlugas/hegesztés
- temettem el háziállatot -
-igu-
addikt
válasz
hivatalosan tanitottam nem magyar nyelven
biztosan volt mas is, de erre meg emlekszem is -
npera
addikt
válasz
Villanyszereltem!!!!
-
Jahno
veterán
válasz
Szerintem mentes sört ittam, de nem vagyok benne biztos.
-
blueboi69
őstag
válasz
A. Crowley #151846 üzenetére
Nagyon köszi
már minden oké
-
Jahno
veterán
válasz
A. Crowley #151380 üzenetére
Ezekre annó Leslie írt jókat két bekezdésben, hogy merre hibás és elavult módszertan az egész.
-
npera
addikt
válasz
A. Crowley #151261 üzenetére
Köszi szépen!
A svájci weblapon is látszik.
Asszem Novának van magyar regisztrációja. Azon a weblapon (és a svéden) nem látszik. Ha Nova konzolján feljön, akkor nyert ügyem van. Ha nem, akkor lehet majd megpróbálni másik ország store-ból vásárolni. Ha megy.
-
npera
addikt
válasz
A. Crowley #151248 üzenetére
Köszi! Ha van lehetőség, akkor az segítene. A FAQ-ot elolvasva egyáltalán nem értem, hogy meg tudom-e venni a játékot vagy le kell vadásszak egy fizikai kazettát egy boltban. Mert van, csak akkor az jóval komplikáltabb és napokig lehet várni a csomagra.
-
-igu-
addikt
válasz
A. Crowley #151110 üzenetére
Ejtettunk par szot otthon, hogy mit nyerjen, aki.
A legtobb szavazatot az az otlet kapta, hogy a gyoztes nevet belehugyozzuk a hoba. -
2-More
tag
válasz
A. Crowley #151110 üzenetére
Én tegnap okmányirodában voltam az asszonnyal. Kis híján megölt a szekunder szégyenérzet, pár hétig most nem mehetek oda, pedig le kéne vegyek egy kocsit a nevemről, mely 2010 óta megvan, azóta nem ment egy métert sem, és az utóbbi 10 évet egy borítékban töltöte egy kivágott vázszám formájában
úgyhogy itt az ideje átrakni a B10 bónuszt egy másik kotlára. De legalább lementem a fatornyos kisvárosba este, és gyűlöletből megittam pár kriglivel. Erre reggel 7:25kor már kezdődött a sivalkodás, hogy megáltt a megállt, az egyiket most raktam le, 2,5 óra telefonálás után.
-
-NoVa-
addikt
válasz
A. Crowley #151092 üzenetére
Igazából az időpont nem volt annyira jó, a fiúk ilyenkor aludni szoktak,
meg a nap is pont rossz szögben sütött a pályára.
Az első gólnál a Tibit elfektették egy testcsellel,
aztán a Gullit a kapus Gabesz mellett laposan a hálóba guritotta a labdát.
A második gólról egyáltalán nem mi tehettünk, a partjelző intett valamit,
mi meg minndannyian félreértettük.
A meleg is egy kicsit megnyomta a fiúkat,a hátvéd Gabesz kicsit frontérzékeny.
A 3. gólról sajnos kicsit lemaradtam, mert éppen akkor ápoltak.
A 4. gólnál éppen a Gabeszt cserélték be, és nem sikerült felvennie a ritmust.
Az 5. gól előtt lett volna egy helyzetünk, de csak a félpályáig sikerült eljutnunk.
A szünetben az edző Gabesz bá mondta, hogy figyeljünk a szélekre,
úgyhogy mindannyian kihúzodtunk, aztán középen maradt egy hatalmas üres terület.
Ez jelentette igazán a meccs fordulópontját.
Ezután az ellenféltől kiállítottak két játékost, ettől megzavarodtak a fiúk.
A Gabesz utolérte volna a Gullitot, csak megbotlott egy vakondtúrásban,
A Gullit kitette szélre a Kannavárónak, aki már várta a labdát,
a Gabesz meg üres területre futott ahol meg már nem volt senki,
onnan meg már a Gullit elfutott, de addigra már gól lett.
A 7. gól olyan gyors volt, hogy nem is láttuk, majd a videóról kielemezzük.
Aztán gyors 3 góltól megzavarodtunk egy kicsit, egyszerűen kihagytak a fiúk és gyorsan bekaptunk még kettőt.
A 13-nál a szabadrugásnál már úgy tünt, hogy mellé fölé megy a labda,
de egy arra szálló sirály tarkóján megpattant és beesett a kapuba.
Igazából fejben elfáradtunk, de jó tapasztalat volt, amit a jövőben tudunk hasznosítani. -
npera
addikt
válasz
A. Crowley #150955 üzenetére
:wub: -
-igu-
addikt
válasz
A. Crowley #151034 üzenetére
A beerkezett valaszok 100%-ban feldolgozasra kerultek. Az eddigi erdemenyek nem keves meglepetest okoztak, annyit elarulhatok.
Jo esellyel az utolso valaszok is hamarosan beerkeznek. -
Jahno
veterán
válasz
A. Crowley #150993 üzenetére
Ó, így már teljesen másképp párosítanék, mint YT alapján
-
Jahno
veterán
válasz
A. Crowley #150960 üzenetére
Há, lesz akkor még meglepetés. Is.
-
Jahno
veterán
válasz
A. Crowley #150957 üzenetére
Én legalább 6ot, ami ugye nem zárja ki a 8at sem
Qnadam-féle kecskerádiót bevezettem a gyárban, ilyenek jöhetnének még vagy egyéb altervackok is.
-
WiZARD
addikt
válasz
A. Crowley #150572 üzenetére
Alzánál 599, és rendes samsung garis ha jól rémlik.
ses.hu is 599 és az is samsung garis
(ha 256-ost nézel)persze ez is csak itthon ennyi, néztem USA BF akciót (samsung.com):
$1600 a Fold6, amibe a Fold4-et $1100ért beszámolják, így $500-ért lehet Fold6-ra cserélni.
Ugyanez itthon: 840ezer a Fold6, de legalább a Fold4-et csak 120ért számítják be, így barátságos 720ezerből megúszható a csereNagyon gondolkodtam hogy cseréljek, de végül meggyőztem magam hogy jó ez a javított F4, nem annyival$ jobb az F6. A koreai SE az q jó, de az meg nincs itthon. Majd jövőre ha az F7 valami hasonló lesz akkor...
-
Jahno
veterán
válasz
A. Crowley #149544 üzenetére
Báááz, nekem mindegyik kocsin elfogyott a kipufogó.
-
Jahno
veterán
válasz
A. Crowley #149525 üzenetére
És csak olajat kellett beletölteni
-
blueboi69
őstag
válasz
A. Crowley #149525 üzenetére
ha Jahno használná azt a Mazdát akkor minimum 5M-t költött volna rá. Te mennyit öltél bele?
-
-NoVa-
addikt
válasz
A. Crowley #148920 üzenetére
Én még hagyok teret fejlődni nekik, nem zavarom meg az ökoszisztémát a korai beleugrással
Nézegettem sokat, forgattam, nyomkodtam, hajtogattam, visszatettem, otthagytam.
Ha emberi áron lesz kétzsanéros nagytabletre kihajtós, ami ráadásul tükröződésmentes gorillaüveg, vízálló, és nem vonzza a szememet a zsanér mentén a deformált csík a képben, na akkor óvatosan rámegyek az instant get gombra, de most sokkal többet használom egy kézben, sokkal többet használom késő este, amikor hátrány a nagyobb kijelzőből áradó több fény, sokkal többször értékelem, hogy laposabb a zsebemben. Adott élethelyzet, majd változik.
-
WiZARD
addikt
válasz
A. Crowley #148909 üzenetére
Amikor asszony telefonja kezembe került néha tetszett hogy könnyű, vékony, nagy a kijelző a csukott foldhoz képest.
Csere telefonnak részben ezért is vettem az s23u-t, hogy megnézzem milyen lehet visszatérni erre a vonalra.
De ez nagyon kicsi, és hiába próbálnám naponta többször kinyitni, nem lehet. Közben meg egy hülye nagy tepsi és mégse akkora jó önmagában az hogy vékony. -
válasz
A. Crowley #146694 üzenetére
pizzázok és használt autót nézek, de már nem.
meg körbebámészkodtunk mindenfelé.
-
Jahno
veterán
válasz
A. Crowley #146545 üzenetére
Nekem még Pesten belül Kőbánya, Csepel, Soroksár és Pesterzsébet van hátra, többi az pipa.
Esetleg úgy csinálok, mint egy jó projetkvezető, elvégre egy zöldített Ekcel mindent eltakar /(c) Jolán and the dickheadz - Váci úti ballada/
Ez a medvés hely tavalyról határozottan rémlik, gondolom ott lesz valahol a Lujza utca környékén.
-
WiZARD
addikt
válasz
A. Crowley #145992 üzenetére
Thx
Megvolt mai programom is. Ezeket nem váltják vissza?
-
Sipi-
őstag
válasz
A. Crowley #145989 üzenetére
Megismerted a házat a beszakadt csatornafedőről?
-
WiZARD
addikt
válasz
A. Crowley #145989 üzenetére
falunkban/hegyen?
-
válasz
A. Crowley #145794 üzenetére
vettél vagy bérelsz?
-
blueboi69
őstag
válasz
A. Crowley #145689 üzenetére
igen, elindult 2x, de még egyszer sem állt le
-
blueboi69
őstag
válasz
A. Crowley #145683 üzenetére
Idén eddig 2x ment az öntöző
-
blueboi69
őstag
válasz
A. Crowley #145555 üzenetére
Jobbulást! Az is szép...
-
-igu-
addikt
válasz
A. Crowley #145555 üzenetére
Jobbulást!
Blubinak is ofkóz!
-
blueboi69
őstag
válasz
A. Crowley #145326 üzenetére
az sem rossz. Terasz lejt megfelelően?
-
eattila
őstag
válasz
A. Crowley #145326 üzenetére
Burzsuá! Még a szőnyegnek is medencéje van!
-
WiZARD
addikt
válasz
A. Crowley #145299 üzenetére
az kevés, hasonló van nekem is
Bujdy81: az is jó 5let.
elmegyek veszek akác karót valahol, meg spanifert, meg szeget. (kalapács az van)
utána csak a hőszivattyút meg valami tágulási tartályt kell kiszerelni a gépészetből és akkor odafér a karó
aztán kész isAmúgy heveder van itthon pár km az óraszíjakhoz, megpróbáltam fogóval ráfogni és feszíteni, de elforog, pedig már gumialátét lapot is tettem alá.
Tudnám miért jó, hogy egy ilyen noname fos van felszerelve. Biztos érdemes volt ezen megspórolni a gépészeti költségekből ~0,15%-ot.
De legalább 1.5 év alatt már 2x megállt, első után le-fel szerelés után elindult, most próbálnám le-fel szerelni... -
blueboi69
őstag
válasz
A. Crowley #145299 üzenetére
Viszont ekkora nyitásnál már nem tudsz izomból ráfogni. Esetleg egy asztalos szorítóval.
-
eattila
őstag
válasz
A. Crowley #145153 üzenetére
Az is marad
Én mai napig furán érzem magam mac-en
-
Jahno
veterán
válasz
A. Crowley #145097 üzenetére
Szerintem meg csak a TicketSwap van és más nincs megbízható. Jó, hogy nem Viagogo
-
válasz
A. Crowley #145097 üzenetére
vettem már párszor, nem volt vele gond.
van más ilyen hely? -
zetor2000
őstag
válasz
A. Crowley #144821 üzenetére
Na, ahol ilyesmi rum akad a pultban, azért az nem rossz hely, ha meg kedvezményt is adnak rá, akkor pláne.
-
-igu-
addikt
válasz
A. Crowley #144821 üzenetére
Matusalem eléggé jó cucc.
-
zetor2000
őstag
válasz
A. Crowley #144812 üzenetére
Mindegyik iható, bár nekem a 6 évestől felfelé kezdett el igazán ízleni. A 3 éves nem hagyott túl nagy nyomot, a 6 éves az olyan, hogy "ezjóez", a 9 éves olyasmi, hogy "nnnna! ez!", a 12 és a 15 éves ehhez meg már nem tesz ízben annyit hozzá, mint amennyivel többe kerül.
A 15 éves most kopik, de lassabban, mint a szokott, mert beütött a nyár, meg voltam pár koncerten, ahol volt sör is, (meg van/volt Tanduay), meg Takamaka kókusz... Állítólag ez is rum alapú, de ilyen likőr féle, itatja magát, de inkább koktél alapanyag, mint önálló fogás. Nagyon "csajos", de ezeket igazából a pasasok szeretik, a BP Parkban a Belga koncerten asszem 3 is fogyott... (én egy kört kértem, de már ittam addig valamiket. sörfeszt volt a Corvin sétányon, és a Pavilonnál találkoztam ismerősökkel... aztán Park, ott volt egy társaság, akikhez csatlakoztunk, és ők is kértek mindenféléket. Én ezek után kértem egy kör ilyet, meg asszem 3 sört.)Fasza kókusz cucc!
Szóval ez most lassabban kopik, "mint szokott". De következőleg megcélzom ezt a Maskarát, hátha "nagy duzzogva" el fog fogyni. -
zetor2000
őstag
válasz
A. Crowley #144809 üzenetére
De, csak a Don Papa szerintem drága a Demon's Share-hez képest. Ebből nekem a 9 éves az, ami szerintem ár/értékben oké. Ráadásul a Don Papa féle íz az, amit keresek a rumok terén. A Demon's Share olyasmi, árban viszont jobb, ergo nekem a pszichém finomabbnak veszi.
3-4 üvegen összejön egy +üveg, ami azért nna.
Amúgy ez is finom, meg a Ron Millenario (ebből most láttam valami szép üvegest), meg biztos van még, ami finom volt, csak nem jut hirtelen eszembe. A Tanduay meg olyan volt legutóbb, hogy az ugyan nem ennyire édes-puncsos, de rumnak tisztességes, és árban meg alatta van/volt a többinek. A Zacapa meg olyan volt, hogy hátizé... annyiért nekem nem adott kiemelkedőt, de az eddigi egyik legdrágább volt. -
zetor2000
őstag
válasz
A. Crowley #144803 üzenetére
Ha a "rumnapló" beszámolóimat olvasod, abban ez nem szerepel, mert ez már régen megvolt, amikor abba belefogtam. Amellett, hogy iható, nem drága.
Nekem egy másmilyen íz tetszik, de amikor év végén 7990 Ft volt a közértben, akkor azért vettem én is egyet.
-
npera
addikt
válasz
A. Crowley #144512 üzenetére
Az durva, hogy a kocsi orra betüremkedett a korlát alá és úgy égett az egész miskulancia. Jó, hogy a pilóta ki tudott mászni a kis résen keresztül és nem maradt a korlát miatt benne....
-
Jahno
veterán
válasz
A. Crowley #144507 üzenetére
Amúgy volt olyan bőven, mikor látszik, hogy nem érti mi történik is miért.meg néz a gazdájára, hogy "ez tiszta hülye". Egyik a lajhármászás volt, többinél azért nem jellemző, meg inkább a dögöket is vitte a lendület. Legalább tudták mit kell csinálni, ellentétben néha a gazdájukkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Politika
- További aktív témák...
- HP Pavilion 2 in 1 Laptop GARANCIÁLIS 2026.07.20-ig
- i9-9900KF RTX 2060 16GB DDR4 1TB SSD Gamer PC!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest