- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
Most érkezett meg a levél a kódokkal.
Most már a Steam fiókomban pihennek.Crytek: nézd meg mégegyszer a levelet, amit kaptál... nekem egy levélben jött a 2 kód, gondolom Te is egyszerre vásároltad őket?
Zone: köszi, hogy szóltál az akcióról.
(#55899) Crytek: Nekem most jött egyszerre, jóval túllépve a 4 órás időlimitjüket. Viszont én nem voltam türelmetlen.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Aidan85 #55890 üzenetére
A Deluxe verzíóban már benne vannak a DLC-k .
The Deluxe Edition includes:
All five downloadable content pack:
The Hidden Secrets Pack
The Battle Hardened Pack
Tyranny of King Washington: The Infamy
Tyranny of King Washington: The Betrayal
Tyranny of King Washington: The Redemption
4 bonus single-player missions, adding over an hour of additional gameplay
The official Assassin’s Creed® III soundtrack (mp3 files)
George Washington’s notebook (pdf file) -
reelc
veterán
válasz Crytek #55887 üzenetére
Ne, már 1.48 Euróért szinte ajándék ez a játék!
Felrakod hozzá a Morrowind Overhaul 3.0-át, vagy más MODokat, és pár évet le is tagadhat a korából a játék. -
Aidan85
aktív tag
Sziasztok!
AC3-ból a Deluxe-ot vagy az AC3 + Season Pass-t érdemesebb megvenni? Vagy tartalomban a kettő ugyanazt adja, és amelyik olcsóbbra jön ki? -
törölt tag
válasz Anonymus X #55888 üzenetére
-
Anonymus X
tag
válasz Robo sapiens #55886 üzenetére
Decemeber elején is ugyanennyibe került a Morrowind, az Obliviont viszont akkor nem árazták le.
[ Szerkesztve ]
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
Crytek
nagyúr
válasz Anonymus X #55884 üzenetére
5 euroért? LOL hülye lettem volna!
Ez az 1.48 euro érte ez is mintha a lábam vágták volna le!
Next PC Upgrade: 2022
-
Robo sapiens
tag
"Néhány héttel ezelőtt, mikor hasonlóan olcsó volt a Morrowind"
Ezek szerint év közben is szoktak ilyen komoly leárazások lenni?
-
törölt tag
Crytek ( ne haragudj ) már csak ilyen .
-
Anonymus X
tag
válasz Crytek #55882 üzenetére
Pedig igazán lehetnél türelmesebb is, vagy tán épp Morrowindezni támadt kedved? Néhány héttel ezelőtt, mikor hasonlóan olcsó volt a Morrowind, akkor is eltartott egy kis ideig, mire küldték a kulcsot nekem. Egyébként nem értem, miért panaszkodsz, mert az Obliviont egész hamar megkaptad
Az olcsóságnak néha ára van, beránthattad volna Steamről 5 euróért is a Morrowindet és már ott figyelne nálad.
[ Szerkesztve ]
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
warcat
veterán
Óccó Wargame Bundle (WEE+WAB) 9.99 USD Wargame Airland Battle + alapjáték.
EA: It's in the crate!
-
kozi71
senior tag
Köszi mindenkinek a válaszokat!
De még mindig nem tudom várjak-e tovább, amig kijön valami DLC-el tömött verzió, vagy most vegyem meg.
Mondjuk ez már elég jó ár érte végül is.high tech, low life
-
reelc
veterán
válasz Robo sapiens #55875 üzenetére
Még azzal az 1-1-db-bal sem tudjuk, mi van.
-
kozi71
senior tag
Nuuvem ez jó ár Rome II-re?
Ha jól tévedek 3600 Ft sacc/kb. Kérdés jól müködik-e steam-en.high tech, low life
-
Robo sapiens
tag
Valaki nem vett véletlenül többet a Gamesplanetes Morrowindből és Oblivionból?
-
eami
veterán
getgames bundle nézted? 2 game for €12, köztük a doom 3 bfg is.
-
DeFranco
nagyúr
Köszi mindenkinek, ezek szerint jó volt a sejtésem Sokat segítettetek.
-
nagyúr
Igen, de valszeg olyan játékokból amit már eddig is meg lehetett venni olcsón jópárszor nem?
Csak te most vetted meg annyi. Ezért írtam hogy akinek nem volt meg sok játék azoknak igen.Doom3 is már volt rengeteg akcióban orrvérzésig pl.
Most az hogy anno 3-4 EUR most meg 2 arányaiban nem akkora deal... (csak elméleti példa).Még a nyári is jobb volt talán, csak akkor nem vettem/lemaradtam pár jó dealről. Ami most nincs...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
senior tag
válasz FollowTheORI #55870 üzenetére
Nem értek egyet, f*ssá vásároltam magamat, és most is dilemmázom pár dolgon (pl. Doom 3 BFG Edition), csak már egyre szűkösebb a keret.
-
nagyúr
Szerintem jó a Cry1 is... nem nehéz az, csak tényleg jóval "taktikusabban" kell megközelíteni a dolgokat.
Warhead már egy jóval akció orientáltabb játék lett, de hát ez a sztori szerint is így kell legyen...
A 2 meg már abszolút. Ott ha megvannak a kiegek a sok alien trutyi gyűjtéssel, akkor szinte gyerekjáték az egész. Tök jól lehet rejtőzködve késelni az ellent pl.Meg ha van kocsi ilyesmi az sokat segít ha rambózni szeret valaki... szépen lehet vele aprítani pl bázis kitakarításokkor, vagy másik kocsi ellen.
Meg a Cry1 van legjobban összetéve sztoriban is szerintem. Mint egy jó sci-fi film tisztára. Nekem tetszett végig sokakkal ellentétben. Azt hiszem kevesen vagyunk így vele.
Elszomorítóan gyenge lett az idei karácsonyi sale... persze volt 1-2 jó deal, meg akinek nem volt már meg régebbről pár játék tényleg jó áron ment. De újdonság terén semmi... és a régi játékok/pakkok terén is gyatra.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
senior tag
válasz cskamacska #55867 üzenetére
Az meg pluszban nehezíti a dolgot, és kb. emiatt hagytam abba a Crysis 1-et: headshot mint olyan, mintha nem is lenne ebben a játékban, néha 4x is fejbe kellett lőni vkit, hogy meghaljon. Ez azért eléggé ultra gagyi..
És én is nehéznek éreztem a játékot.
Ellenben a Crysis Warheadet már imádtam, azzal nem voltak gondjaim, és lelkesen végigtoltam, bár voltak nehéz részek abban is.(#55850) DJGABI: Jó kérdés, engem is érdekelne.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz DeFranco #55848 üzenetére
A netes anonimitásba belekeményedett kollegákkal ellentétben én úgy emlékszem, hogy tud igen betyárosan kemény is lenni a játék, főleg azért, mert mindhárom Crysis részben annyi életed van, mintha golyóálló nanoruha helyett szatén köntöst húztál volna fel az alkalomra.
Legjobb barátod az álca mód lesz, karöltve a futkorászással, a lényeg hogy ha felfedeztek, akkor minél kevesebb puska szegeződjön rád. Bezony volt nemegyszer, hogy miután a sunyulási tervembe beleköpött a buta AI, mivel átgyalogoltak rajtam, utána kénytelen voltam nekifutni a bázis közepén a legkisebb csoportnak, és ott rúgva-kaparva kisebb falatokban elfogyasztani őket sörétes körítéssel.
Az sem segít, hogy néhol előfordulnak folyamatosan újratermelődő ellenfelek, ezeket ajánlott kerülni."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
VoidXs
nagyúr
válasz DeFranco #55842 üzenetére
Első nekifutásra nekem brutálisan nehéz volt, bár valószínűleg azért, mert ez volt az első FPS, amivel játszottam. Az armor valóban nem ér sokat, de egy gyors "odafutok - golyót ebbe - golyót a másikba - abba is - tipli" akcióra tökéletesen elég. 1000 óra multiplayer után már a delta mód is gyerekjáték amúgy A lényeg, hogy nem kiállni kell a nagy semmi közepére, ahol nyílt célpont vagy, az intróvideó ebben a tekintetben (meg sok másikban is) egy hazugság (mivel egy kezdetleges verzióban készült, ahol a játék is más volt), főleg abban, hogy az emberünk még csak nem is ellenségre céloz, hanem a semmi közepére, ott is verődik fel a por, de azért páran meghalnak Az armor csak 4-5 plusztalálattól véd meg, ezért jól kell beosztani. Esetleg betáborozol egy kerítés mögé, néha felállsz, szétlősz 2-t a 10-ből, mert több amúgy egyszerre sosincs ellened, még akkor sem, ha egy bázis után 40 hullát hagysz, mert lesz olyan bőven, és ha elfogyott a páncél, akkor fekvés vissza tölteni. Néha egy-egy átugrik, akkor shotgun az arcába.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
-
VoidXs
nagyúr
Van rá bármi esély, hogy a GRID -40% alá megy, vagy vegyem meg most, és le van róla a gond?
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
reelc
veterán
válasz bajtokarpi #55859 üzenetére
Szia!
Szívesen.
(#55691) v-paci-hszében volt használható infó, láttad?[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Ez a Morrowind Goty cd key nem akar jönni
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz DeFranco #55853 üzenetére
Ez nem Rambó nyóc, nem szemből kell sz*rrálőni mindenkit. Ha meg megölöd az ellen mellett a társát, ne csodálkozz hogy mérges lesz és lelő.. lopakodni, fedezekeket kihasznalni es odebbmaszni mert tudjak honnan jön a golyó.
Topic itt...
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Frod
addikt
Én is alig 2 hónapja toltam ki (dobozosan megvettem 2 ezerért még évekkel ezelőtt) de most lett csak gépem ami elbírta
Meg kell mondjam, "mai fejjel" nem nehéznek hívnám a játékot, de tény, hogy ha nem az Armor-on hagytad magad, akkor akár 2 sima baka gépfegyvere is elég jól helybenhagyja a szuper nanoruhás amcsi csávót
Sőt, az első résznél kifejezetten zavaró, hogy minden funkciót külön kell kapcsolni, míg pl a 3-ban már a futás/ugrás/erő alapból megy, és a pajzsot-álcát kell csak kapcsolgatni.Do you see the white shadow?
-
DJGABI
addikt
576 akcijó [link]
Rayman(ek) regelhetők valahova vajon?
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
reelc
veterán
válasz maddionmax #55844 üzenetére
Lehet beruházok az első részre, annyira emlegeti mindenki ezt az Assassin's Creedet. Ezt a szériát kb. akkor kezdték nyomni, amikor a Prince of Persia szériát parkolópályára tették, jól emlékszem? Stílusra is hasonlónak tűnik.TPS. Ugrálós-kaszabolós-lopakodós? Nem tűnik rossznak.
Belenéztem a wiki szócikkbe, nem semmi a számozási rendszerük. Ne vesszen el benne az ember.[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Cheesus #55846 üzenetére
Az elsőre gondolok, de akkor ezek szerint csak én nem értem a praktikát... vállalom. Majd megerőltetem magam akkor, el vagyok szokva az ilyen játékoktól, ha lopakodás akkor Batman, ha FPS akkor whip-kick-boom Bulletstorm
távcsöves skulóm még nincs
@Crytek: első rész
[ Szerkesztve ]
-
ricsiii01
tag
-
Cheesus
senior tag
Hát ha az első részről beszélsz az akkor Nekem nem volt annyira vészesen nehéz. Én is normálon, vagy talán eggyel felette játszottam, de csak ritkán voltak billentyűzettörő részek. (Egyedül a játék utolsó harmada izzasztott meg, amikor kicsi Spoiler: már az idegenek is tiszteletüket tették, és ott egy bizonyos helyről nem tudtam kijutni egy bug miatt). De az tény hogy sokszor kell használni a láthatatlanságot, illetve a messziről való távcsövezéses gyilokot (én kb majdnem végig így pucoltam ki a Far Cry 3-as bázisokat).
Amúgy az a szép az egészben, hogy a legnehezebb fokozaton a koreaiak az anyanyelvükön beszélnek, tehát még meg se érted hogy épp elmegy a toalettre a baka vagy ilyesmi, hogy csendben kicsináld...https://www.twitch.tv/csehla
-
ricsiii01
tag
Az Assassin's Creedeknél jó ár ami most a Steamen van vagy szokott nagyobb akció is lenni?
.
-
DeFranco
nagyúr
Srácok ez a Krízis amúgy mennyire számít nehéz játéknak? Persze nem egy katonaszimulátorhoz képest, hanem kazuár vonalon...
Játszottam vele úgy egy órát (igen, még csak most kezdtem el) de ölég nehéznek találom normálon... én nem igazán látom, hogy ki merre, a katonák igen golyóállóak, egylövéses 'eccsát igen ritka, ellenben sokan vannak és vagy lepredátorkodok mindenkit úgy másfél óra alatt bázisonként, vagy esélyem nincs... valahogy nem adja azt, mint az intro videóban, hogy én most akkor 'aximum armor szaltóban lövöm a személygépjárművet meg fojtogatom kung-laot aztán odavágom a csirkeólba...
-
cskamacska
addikt
Vótmá?
GetGamesGo Company of Heroes 1-2 Szél
-75% az első rész -66% a második azaz
CoH 2€, kiegek drágák, CoH2 12€, CoH2 Digital Collectors Edition 22€(legolcsóbb amit eddig láttam), CoH2 Case Blue DLC 2,71€(legolcsóbb megint csak, de későbbi DCE upgrade feleslegessé teheti)Akinek semmilyen CoH játéka nincs a 22€-s CoH2 Digital Collector Edition nem olyan vészes vétel(benne az első rész a kiegekkel, és a második rész a tengernyi DLC egy nagyobb részével), bár remélem lesz olcsóbb is.
Amit még jobban remélek, hogy a CoH2 DLC áradat lesz még olcsóbb, mert annak nagyon nem akar lemenni az ára.[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
reelc
veterán
Nem tudom, volt-e már?
Steam sale lista, nincs benne minden nap, és nem tartalmazza sem a villám, sem a közösség választotta akciókat. De így is támpont lehet. -
ruti
Közösségépítő
ultraakciós Dont Starve-ból nem maradt vkinek egy fölös? átvenném ellenszolgáltatás fejében
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
reelc
veterán
válasz djculture #55828 üzenetére
Igen, ezt a múltkor írta itt valaki, hogy a NOLF-oknak már nincsen kiadója, "senkié" a jogai, de a GS a lejárat előtt adta ki, szóval rendben van a dolog. Gondolom újra nem lehet kiadni, amíg nem lesz jogtulajdonos, és vele új szerződés, de a meglévő készletet eladhatja, mert már fizetett érte az akkori jogtulajdonosnak/kiadónak. Épp ezért nincs Steamen sem.
A 2 NOLF alkalmi vétel ennyiért, pláne hogy évekig nem is lehetett kapni, és ha ezek elfogynak ki tudja lesz-e, ill. mikor lesz még belőle?[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Nemtudom annyira nem néztem meg. Csak meglepett olyan régi játékok voltak amiröl itt is volt már szó hogy nincs kiadó és nem megvehető sehol. Erre mégis...
Mondjuk minden más játék árán csak röhögtünk,, egy warfighter medal of honor 7990ft egy bf4 12 ezer meg egyebek... Karácsonyi harács árak vannak még mindig, az egymásba ömlesztett olcsósitott játékok kosara most nem is volt berakva.[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Basszus a Codemasters tuti csődközelbe van , ennek az indiegala cuccnak sose lesz már vége
-
gszp
tag
pont azon röhögtem én is. ez majdnem olyan, mint a gamesrocket, vagy mi a búbánat, ahol az olasz oldalukon másfél euró volt a sleeping dogs pár óráig, a többin pedig vagy 20. És ugyanez a megoldás, hogy bármelyiket legálisan eléred, nem kell proxy, vagy semmi ilyesmi. Máig nem értem.
-
-
reelc
veterán
Érdekes oldal. Ha felül váltasz zászlót angolra, akkor nem pusztán nyelvet vált, hanem az angol boltba visz.
Most a németen a Morrowind: 1,74 Euro, az angol oldalon: 3,25 Font.
A német azt írja, hogy 28-án vége az akciónak, a brit azt, hogy 27-én lesz vége (itt is akciós az ár).(#55821) djculture: vajon országos akció lehet?
Mondjuk a 2 NOLF még megvan régről dobozosan.
Pár hete láttam ilyen Mini GS-eket a Tescóban. Ami megmaradt bennem a Wolverine játék, meg a Marvel Ultimate Alliance. Persze üzletenként eltérő választék lehet.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
szolnoki Auchanban gamestar mini kiadásban (nem is tudtam hogy már ők is adnak ki külön játékokat)ezer meg egy régi játék 599-799ft. Igazi ritkaságok köztük nolf 1-2
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Ez a német gamesplanet az Oblivion vásárlás után tolt egy -15%-os kódot
Nézek valami olcsóságot és elhasználomNext PC Upgrade: 2022
-
Blaise
veterán
válasz maddionmax #55814 üzenetére
Mondjuk most jövök rá, hogy a GMG nekem annyira nem releváns, mert a kártyákból befolyt néhány euroból akarok költeni, úgyhogy jó lesz nekem ez.
Uplay is kell a fenti két részhez?
-
Blaise
veterán
AC: Brotherhood és Revelations szokott lenni ennél jobb áron? Várható Amazonos price match steam kulccsal?
-
nagyúr
Ez attól függ mennyire szereted ezt a stílust meg az AC szériát.
Én azt mondom mindenképp érdemes, van aki szerint meg unalmasak és repetitívek.
Amugy igen nuuvem, gmg, meg most steam is elég jó áron adja őket.
És nincs AC pakk... vagyis a GamersGate-en van... de ott az első rész csak ott letölthető![ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Na meg is kaptam az Oblivion Goty cd key-t
Oblivion compl , ilyen néven adta hozzá.
Mivel SSD-n vagyok így kipróbálni a vért,hogy van-e nem tudom, mert szegény így is már kapja a gyötrődést rendesen! (3 nap alatt 300gb írás -ne biztos,hogy erre van tervezve)
De semmi utalás a németségből adódó baromságra így szerintem tuti van rendes vér is![ Szerkesztve ]
-
maddionmax
senior tag
válasz FollowTheORI #55807 üzenetére
Nekem mind Uplay-en van, de wallet pénzből ennyiért elfogadom Steam-re
K_mester: GMG-n voltak pokoli jó akciók, nekem a teljes sorozat (AC1 Steamről, Revelation, Bortherhood, AC2 Digital Deluxe GMG-ről, AC3 Nuvvemről, AC4 kuponnal) összesen 4000 Ft-ban lett végül.
AC Packot olcsón nem tudok sehol
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz maddionmax #55805 üzenetére
Nincs valami nagy AC pack valahol? Vagy egyenkent kell oket kibogaraszni a kosarba? (lusta vagyok na )
-
nagyúr
válasz maddionmax #55805 üzenetére
Kösz. Nekem is, bár csak AC1 steam-es ezzel. Többi Uplay.
Már csak a FarCry 1-2 kéne kapjon egy hasonló leárazást... hogy azis teljes legyen.
[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
Don't starve elárazás fel sem tűnt, úgy gondoltam végre egy értelmes deal
-
maddionmax
senior tag
Assassin's Creed™: Director's Cut Edition - 2.5€
Ezzel teljes a gyűjtemény
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A:
Mivel a Sale-ek mar nem szamitanak rendes learazsnak a mai idokben ezert csinalnak szandekosan "veletlen" rossz arakat rovid idore. Igy ujra annyian nezik a napi akciokat mint anno mikor ujdonsag volt.
B:
A kirugott GG dolgozok nagyon gyorsan talaltak uj melot nagyobb cegeknel.(#55761) Wolverine:
Aha, koszi[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asustor NAS
- További aktív témák...
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Új Precision 5690 16" FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 ADA 64GB 512GB ujjolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest