-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
válasz FollowTheORI #55696 üzenetére
Kb. annyira lehet élethű, mint egy targoncaszimulátor, aminek 1-2 éve próbáltam a demóját. Sem előtte, sem utána nem próbáltam ilyesmit.
A Strike Suit Zero-val van valakinek tapasztalata?
A Cities in Motion milyen játék? Mint a Transport Tycoon? -
Huma
addikt
válasz FollowTheORI #55696 üzenetére
Nem hinném. Oda vérbeli parasztok járnak. Szanaszét kritizálnák a játékot.
Ez olyan lenne mintha egy vérprofi zsoldosnak Battlefieldet adnának a kezei közé hogy abból tanuljon.Az a vicces, hogy a nők utálják a földtúrást, főzni is csak elvétve szeretnek mégis imádják az ilyen jellegű játékokat. Ki érti ezt?
Mondjuk én is szeretem a háborús stratégiákat, a valóságban viszont asszem utálnám. Főleg hogy valszeg egy lennék a lövészárkokban hasalók közül.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
nagyúr
-
Csapoati
nagyúr
válasz szami777 #55685 üzenetére
Köszi neked, meg FrostyBoy84-nek is, a MoH: Warfightert behúztam, úgyis két napja vittem végig a 2010-es MoH-t. Meglepően jó volt, nekem nagyon tetszett a kampány.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
tipuka
addikt
Köszi! Ez jól hangzik, át gondolom. Ha jönne valaki velem coopban akkor tuti rámegyek, körbe és kérdezősködök, de nézelődök még.
Más:
Saints Row the third-ből látom van sima meg The Full Package is. Megéri azt plusz párszáz ft-t? Mert látom van 1-2 küldi, de az nem tudom mennyivel tolja ki a játékidőt. Ilyen ruhák nem mozgatnak, max. 1-2 fegyver, ha annyira különleges. -
v-paci
aktív tag
Ezt a Torchlight 2-t vettem a másik, kifejezetten digital pc-s oldalukról. Ugyan Steamworks-öt ír drm-nek, viszont le kell hozzá tölteni a saját Gamestop appjukat és abban már steam kulcsot dob.
Nem tudom, hogy különbözik-e valamiben is a két letöltés.
[ Szerkesztve ]
"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."
-
A Space Marine DLC-k kizárólag multihoz jók, ill. talán van kozmetikai single player is, de az felesleges.
(#55686) tipuka: space marine multija arena túlélősdi, vagyis jönnek hullámokban az ellenfelek, és vagy co-opban, vagy botokkal kell őket irtani. Nem rossz annak, aki szereti az ilyet.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
tipuka
addikt
válasz szami777 #55682 üzenetére
köszi, a másikat is átgondolom, még ha nem is nekem írtad, mert állat játék a space marin-nek a mutlija milyen?
még filózok milyen sandbox/autós/darálós/fejlődős/birodalom építős játékot vegyek a farcry 3 mellé, ami jó árban van, de csak single miatt nem érzem úgy, hogy meg kellene, mint pl a tomb raider is nagyon jóféle, de kijátszod 1x-2x és utána csak kóvályogsz a szigeten. a saints row-ot szerintem megveszem, de csak a the third-et, a IV. az nem tudom van e olyan hosszú és tartalmas, mint a the third.
a simcity kár, hogy búgos. -
szami777
addikt
ugyanennyi a warfighter is. mind2 orosz nyelv de angolosíthatóak. most wanted angol verzió ugyanennyi volt 3 napja.
Valamint: call of duty 2 (angol, steames) kb 1000ft
nálunk is jó“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
reelc
veterán
Köszi a kiegészítést.
Akkor a Dawn of War II Master Collection (Dawn of War II, Chaos Rising, Retribution) 9,98 Euro, DLC-k nélkül.
(Én ugyan megvettem a komplett DoW 1+2-őt, de a jelenlegi gépem nem tudja futtatni, túl gyenge. Akció meg most volt).A Space Marine DLC-kkel is hasonló a helyzet? Inkább multi cuccok?
(#55681) tipuka: xsanyi gyorsabb volt, a linkjéről.
(#55682) xsanyi77: Köszi. Ez valóban baráti ár.
-
GoZoL
senior tag
NFS Most Wanted 1050 Ft! Még sok más origin-es játék is van itt!
-
A DoW DLC-k feleslegesek, a legtöbb kozmetikai, van néhány extra tárgy, amit lehet használni játék közben, de semmi korszakalkotó. Van még ami multihoz jó valamennyire, de kérdés, hogy multiznak-e még vele. Ezeket szerintem elsősorban a single player kampányok miatt érdemes megvenni, azok meg kifejezetten jók.
A GameStop hivatalos viszonteladó (egy nagy, amerikai üzletlánc), szóval 100% megbízható, de úgy néz ki, hogy azok a Torchlightok nem Steamesek.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
reelc
veterán
válasz bajtokarpi #55678 üzenetére
Most számoltam össze... ha valaki most akarná megvenni a Dawn of War 1-2-őt kompletten, DLC-kkel, akkor az 29,98 Euro lenne ebben a Steames akcióban.
Csak a DoW II 19,52 Euro minden játék + DLC együtt.
Ha amerikai rokonod megvette neked az Amazonon az 1 napos akcióban, akkor $35-ért juthattál hozzá a DoW 1+2 kompletthez.December elején itt beszélgettem valakivel, lesz-e jobb akció, ami a GMG-n volt? Nagy akció + a -20%-as kuponjukkal 22 Eurora jött ki annó. Szóval jó áron jutottam hozzá a pakkhoz.
Hát igen, a Space Marine -50%-ban van...
Most nézem, hogy most az Amazonon $9,99 az ára, jan. 1-2-án $7,99 lesz. Szóval az alap játékot megtudod venni olcsóbban. A DLC-k leírását meg eltudod olvasni, mit lenne értelme megvenni.Innen még nem vásároltam, de úgy néz ki, hogy a Torchlight-ok itt olcsóbbak. Szóval nem tudom, van-e régiókorlát, stb. probléma. Ezt hozta fel az ár kereső a legolcsóbbra.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Köszi!
Amúgy ha olyan mint a Stanley meg a Gone Home, akkor nálam nyerő. Utóbbi kicsit csalódás volt, erősebb befejezést vártam, viszont a Stanley valami kegyetlen jó. Igaz, hogy az is 3-4 óra, de nagyon mókás, megérte a 7 eurót is. A Dream akkor viszont megy a wishlistre, a Dear Esthert meg amúgy is végig kéne már nyomnom.tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
ayo
veterán
válasz Csapoati #55668 üzenetére
en meg varok vele, amugy mar kellemes az ara. olyan 6 ora kb a jatekido amit mondanak nekem kb felora gameplaybol az jott le hogy olyan mint a stanely meg egy kis gone home es egy kis dear esther.
szoval erdekes a cucc de nyilvan retegjatek - alfakkal meg ugy vagyok hogy inkabb varok, ez vegulis mar jatszhato de olyan egy negyede a story az egeszhez kepest. sztem varj, nyaron hatha megolcsobb lesz es talan mar beta
http://jateknaplo.blog.hu
-
cskamacska
addikt
válasz szami777 #55655 üzenetére
Várhatóan lesz még, de azért mérget nem vennék rá. Anno a SW játékokra voltak jobb akciók is(pl én 2 éve! feléért vettem meg a BF2-t), de a Disney átvétel óta még olyan akciókat sem csinálnak, mint előtte.
Battlefront-al egyébként is vigyázni kell, mert multi játékosa már alig van(mindig is szenvedett), és továbbra is elég bugos, igazából nem tudnám ajánlani.joe-ker: Defiance-ra akkor költs pénzt, ha nagyon ki akarod dobni az ablakon. Arra pont jó, hogy Borderlands pótlékként olcsó alapjátékkal végigpörgesd a sztorit, de több pénzt ez nem ér.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
reelc
veterán
A Steamen a Warhammer 40000 játékok és DLC-k kaptak jó kis leárazást villám akcióban.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
ayo-hoz lenne kérdésem: a Dream mennyire jó így alpha állapotában, megéri az 5 eurót? Mert a képek meggyőzőek, de hát az sok játéknál van így.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
joe-ker
senior tag
Defiance Season Pass hol a legolcsóbb most?
Ez aktiválható Steam-re?[ Szerkesztve ]
-
Cheesus
senior tag
válasz Satan_Claus #55650 üzenetére
Én kerestem a 2009-est, de a szóvivőim már felvilágosítotak ha jól látom
Amúgy xsanyi77 nekem nem volt annyira tervben a Battlefront II, de mivel anno nagyon jól elszórakoztam az első részével, megvettem még épp az akció lejárta elött A Jedi Knight Collection leárazására várok, de kezdetnek ez az -50% is megteszi a BF2-rehttps://www.twitch.tv/csehla
-
szami777
addikt
válasz Robo sapiens #55659 üzenetére
köszönjük.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
reelc
veterán
Pár napja ment itt a nagy farmerkedés . Ha valaki még kedvet érez hozzá, 2 most futó bundle-ban is van ilyen játék:
Agricultural Simulator 2013
Agricultural Simulator 2011: Extended EditionA Bundlestarsos még vonz is a két Trainz miatt.
-
Robo sapiens
tag
Jótanács: Ha valami le van árazva, akkor vegyétek meg, mert ha később akarjátok megvenni, addigra felmegy az ára.
-
Csapoati
nagyúr
De asszem a 2009-es Wolfit keresték, ez meg a 2002-es.szerk.: Pardon, nem láttam, hogy van még egy oldal a topikból.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz szami777 #55655 üzenetére
Nem rémlik, hogy eddig nagyon akciózták volna a Star Wars játékokat. Csak elvétve... most a Steamen van még pár ajánlat, de egyik sem győzött meg. Az 50%-nak még csak a környékén sincsenek az engedmények -20, 30,33%).
Ezeket figyelembe véve én megvenném, ha kellene.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
Vegre -50%ot kapott flashben a sw battlefront. Vajon lesz ez meg valaha ennyi, vagy 3 óra múlva lejár és annyi.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Predator2
addikt
Megvettem eredetiben a GTA IV-et de sajna nem figyeltem, hogy nem a kiegészítővel együtt tettem ezt.
Hol tudnám a legolcsóbban ezt pótolni a Liberty City-re gondolok.THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Itt van Steamen az, amit te belinkeltél.
-
Źşë'
addikt
de ez a régi verzió, vagyis az RTCW - ami nem kapható steamen az a 2010ben megjelent változat!
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Satan_Claus
őstag
Ki keresett múltkor steam-es Wolfensteint?
Állítólag steames... Meg állítólag csak UK-ből megvehető
[ Szerkesztve ]
Védd az állatokat! Egyél embert.
-
tipuka
addikt
Na megvettem 7,5$-rt amazonról, aki szeretne majd coopozni irjon rám ph!_n vagy steamen vagyen fel tipuka1991 néven, de előtte írjon ph-n h felfog venni, mert automatán nézem, ha valaki felveszek.
-
dejaris
addikt
válasz maddionmax #55645 üzenetére
Amiota vannak a kartyak, azota nekem mindig hianyzik par darab. Pedig azonta nem volt nonstop sale sem.
-
Arkennys
addikt
válasz maddionmax #55645 üzenetére
Ha épp döglődik, időlegesen el. Ha észhez tér, fent lesznek marketen.
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
maddionmax
senior tag
Steam el tud tűntetni kártyákat?
Kiküldtem market-re, de onnan eltűntek, nem lettek eladva és nincsenek a raktáramban sem
-
-
Dilikutya
félisten
Steam-en ez mit jelent: "A meghatározott tárgy már nincs a raktáradban, vagy nem cserélhető a Közösségi Piacon." Snow Globe #1-re írja, meg Superfrog kártyára. A #1-ből már elpasszoltam egyet az előbb. Hogy éri meg jobban? Kártyát, vagy kitűzőt eladni (már ha lehet utóbbit persze). Snow Globe kártyák érvényessége mit jelent? Addig lehet felhasználni őket?
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
-
Bazzzs
senior tag
Trine 2 jut most így hirtelen eszembe, amibe nem kell sok időt ölni és co-op. Ráadásul most akciós is.
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
skitzoo
senior tag
Sziasztok. Olyan játékot keresnék amiben jól ellehet "hülyülni" fél-egy órát. Coop vagy multim gyengébb gépen is menjen, mert hvaeromnak csak 8600gt van a gépben. Összeségében egy olyan játék kéne ami low spec és ketten tudunk vele játszani. Ja és olcsó!
[ Szerkesztve ]
"Tudod, mi a pokol? Nem tűz és ördögök... nem az, amit gyerekkorunkban tanultunk! Mi magunk építjük a magunk poklát... még életünkben... ahányszor fájdalmat okozunk... ahányszor szenvedést okozunk!"
-
Darth_Revan
veterán
Azoknak, akik benézték az Amazonos Assassins Creed 3 Season Passt és Uplayes verzióhoz vették és nem rendelkeznek Steames alapjátékkal:
Az Amazon visszafizeti az árát és törli a vásárolt játékok közül, mindössze a chaten el kell panaszolni a problémát és a chat supportos küld a digitális részlegnek egy emailt a nevedben a problémával. 1-3 munkanap alatt szoktak válaszolni, de nekem 2 alkalommal is órákon belül jött a válasz.
Azért 2x, mert az első alkalommal azt írták, hogy nem lehet visszaváltani a játékot, 'így jártál", 2. alkalommal viszont adták a refundot (amit azóta fel is dolgoztak). 2. alkalommal a chat supportos is profibb volt és valószínűleg a továbbított levelet is jobban megírta.
Röviden: Aki benézte az AC3 Season Passt, az visszatudja kérni a pénzét.
-
dejaris
addikt
válasz maddionmax #55628 üzenetére
Piros kartyad van? Ott mar hallottam a problemarol. Nezz be a topikjaba, hatha tudnak segiteni. Nalam hiba mentes a 8.1.
-
tipuka
addikt
hali!
FarCry3-at akarnék amazonról, 7,5$ ez tökéletes a számomra? régió stb...? előre is köszi! -
djculture
félisten
válasz maddionmax #55624 üzenetére
8.0-át
-
marcusa
addikt
válasz maddionmax #55628 üzenetére
Érdekes, én pedig csak böngészésre és játékra használom az otthoni gépet, és nincs ilyen problémám...
:-)
-
veterán
Ez tényleg elég off kérdés volt itt.
Tegyél fel vizet teának helyette.
-
marcusa
addikt
Mi a baj vele, nálam már jó ideje 8.1 és nincs vele semmi gubanc.
:-)
-
maddionmax
senior tag
Offtopic:
Nem bírom tovább Win 8.1 alatt, holnap cserélem...mit tegyek fel helyette? Vissza Win 7?
-
Bazzzs
senior tag
válasz Robo sapiens #55618 üzenetére
Én ezt vettem havernak karácsonyra. Sikerült beaktiválni, bár az Infinite végén ott volt, hogy NA a termékkulcs beváltásakor. Ettől függetlenül bekerült a játékkönyvtárba.
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
addikt
válasz nepszter1 #55619 üzenetére
Megéri a LE, mert sok plusz dolog ami az alapjátékban is számít csak a DLC-kkel jön. Ha meg sokat is akarsz vele játszani, akkor meg főleg (200+ óra az alap, DLC-kkel ez még kb. +50).
VoidXs : mindenképpen azt ad. A kérdés csak az hogy régiózáras-e.
szerk: te nem a Season Passt nézed véletlenül? Vagy még inkább a 3-at?[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
VoidXs
nagyúr
GamersGate, Saints Row IV, 5€. Kérdésem: Steam kulcsot ad?
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
nepszter1
addikt
Megéri megvenni a Skyrimből a Legendary-t vagy elég a sima játék is ? Mert amazonon 7,5$ az alap game
-
Robo sapiens
tag
A Bioshock Triple Pack az amazonon regiozaras? Lehet hasznalni europai steam accounton?
-
bullseye
addikt
válasz cskamacska #55609 üzenetére
Valóban, a túlzott akciók - bár én szeretem őket - ártanak a játékoknak, igaza volt a GOGnak. És azóta ott is 75% csomagokat nyomnak, 50% egyéni akciókkal
De legdurvább akkor is Amazon szokott lenni, 100+ dolláros csomag, 10 dolcsiért-kupon. Nem panaszképpen mondom[ Szerkesztve ]
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
ruti
Közösségépítő
én csak gép ellen játszottam, de az nem elégített ki
az alapötlet jó, de a megvalósítás helyenként átláthatatlan helyzeteket teremt,
ismerőssel jó lehetnem sok pénzről beszélünk, egy próbát megér
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Frod
addikt
Tower Wars-ról mi a vélemény, azoknak akik már játszottak vele? Most a két példányt adó pakk, 2,5 € és gondoltam öcsémmel beruházok rá.
Do you see the white shadow?
-
Arkennys
addikt
válasz #79621120 #55613 üzenetére
Hát, ha érdekel vélemény, akkor ezekből aminek értelme is van szerintem:
A két community weapon pack, de főleg a 3 as. Többi, hát...ha nem lettek volna benne bundleban, nem is lennének meg, mert nem sok értelmük van. Fegyveres viszont ad új cuccokat amivel érdekesebb a játék. Én is a pack 3 at vettem most még 75-ben
-
törölt tag
válasz Arkennys #55612 üzenetére
Hmm . Nekem még ezek hiányoznak :
Killing Floor - Mrs Foster Pack
Killing Floor - Golden Weapon Pack 2
Killing Floor - Community Weapon Pack 2
Killing Floor - Camo Weapon Pack
Killing Floor - Community Weapons Pack 3 - Us Versus Them Total Conflict Pack
Killing Floor - Reggie the Rocker Character Pack -
Arkennys
addikt
válasz #79621120 #55611 üzenetére
Legalább nem mindig mi szívunk. Azért szerintem ők is megoldják okosban
szerk: lol...KF DLC-k már csak -50 ben vannak, mint alapvetően egész sale alatt voltak. korábban azok is 75 ben voltak mikor a játék maga napiba került. Még jó, hogy ami kellett megvettem az alatt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szegény osztrák szomszédainknak többe kerülnek ezek a játékok :
The Killing Floor Twisted Christmas Event € 4,49
Van Helsing € 5,09
Tower Wars € 1,74 -
cskamacska
addikt
válasz Chiller #55597 üzenetére
Vagy egyszerűen hozzászoktattak a jóhoz olcsón, és most megy a morci, mert nincs mindennap karácsony. Pedig voltak ám régebben intő szavak. Amit Gaben meg is hallgatott, mert legalacsonyabb árak már évek óta nem Steamen vannak, hanem piacot szerezni akaró újabb versenyzőknél(pl Amazon, Nuuvem, Green Man), illetve a GoG is azóta szállt be az aláígérő versenybe, mióta ki akarnak kászálódni az antikvárium szerepből.
Itt megjegyezném hogy a régi kiadói csomagok is eltűntek az elmúlt 1-2 évben. Nincs már a Valve Complete Pakkon kívül semmi, Activision, 2k, Rockstar, Sega, Codemasters, Bethesda, Popcap, Mumbojumbo Square-Enix(Eidos), Ubisoft, THQ(RIP), Atari(RIP), Capcom, Strategy First, 1C, Medirian 4, mind eltűnt.
Ami véletlen megmaradt Star Wars Collection, NovaLogic Everything Pack, annak borzasztó ára van, és nem is akciózzák.
Tavaly ilyenkor morcogtam, hogy a Lucasarts bohóckodik a SW játékok árával zakció közben. Most nem kell, mert a legtöbb nincs leárazva, ha mégis, akkor nevetséges szinten.[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
djculture
félisten
Itt mire elfogy a régebbi akciós kártya kb március lesz 50-60 ezres kártyákért nem szaladnak a vásárlók... Meg úgy világszinten se divat már a diszkrét vga, csak az ilyen pc játék mániások veszik kis tételbe mint mi vagyunk. Mindenki más ezer éves kártyákkal nyomul max akkor vesz ha tönkremegy a gépébe.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Itthon még az a széria kapható a kártyából ahol még a + 16500ft ajándék játék bonusz jár free to play játékokhoz. Még van belőlük háromszázezer darab a nagykerekben addig nem is lesz más. Nagykerekből emiatt ne fogják kidobálni a kukába a 660 ti kártyákat meg egybeket.
[ Szerkesztve ]
-
Chiller
őstag
Tessék, nekem is 5 másodperc volt rákeresni:
http://prohardver.hu/hirek/rovat/videokartya/keres.php?stext=prom%C3%B3ci%C3%B3&cmp=&sival=
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Új Precision 5690 16" FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 ADA 64GB 512GB ujjolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest