Sziasztok!
Feltettem a Crysis 1-et Windows Vista 32BIT SP2-re és nem hajlandó elindúlni, mert mindig hiba üzenettel leáll, pedig a játék patchelve van! Mi lehet a probléma?
[ Szerkesztve ]
HALF-LIFE FOREVER!
Milyen cserélhető objektíves gépet (DSLR, MILC, SLT)? Olvasd el az első hsz.-t !
Milyen SSD-t vegyek? [Mielőtt írsz először olvasd el az 1. hozzászólást!]
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!

Sziasztok!
Feltettem a Crysis 1-et Windows Vista 32BIT SP2-re és nem hajlandó elindúlni, mert mindig hiba üzenettel leáll, pedig a játék patchelve van! Mi lehet a probléma?
[ Szerkesztve ]
HALF-LIFE FOREVER!

próbáld ki pecs nélkül tehát alap verziós formában
Terminatornál nincs alkudozás mert mindig a lealkudott árat írom ki ! ! ! ! ! ! ! // Asrock P55 Extreme // I5 750 //6 gb GB OCZ 1600 Mhz // PNY 480 GTX // OCZ 650 W // Samsung 2 TB // Cooler Master hyper Z600
Én az 1.21 peccselt verzióval próbáltam, alapjátékkal nem.
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

sejtettem és ezért mondtam h próbáld meg az alap verzióval tehát 1.00 vagy nem tom mi az alap lehet 1.01 de ez már lényegtelen voltaképp. Lényeg hogy az alap verzioval 
Terminatornál nincs alkudozás mert mindig a lealkudott árat írom ki ! ! ! ! ! ! ! // Asrock P55 Extreme // I5 750 //6 gb GB OCZ 1600 Mhz // PNY 480 GTX // OCZ 650 W // Samsung 2 TB // Cooler Master hyper Z600

Sziasztok!
Most jutottam hozzá egy Crysis Maximum Editionhöz és a Crysis-szal kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, hogy hol lehet benne V-Synet kapcsolni, valamit beállítani hogy zoomoláskor folyamatosan kelljen tartani a jobb egeret? 
"Twinkle, twinkle little bat, watch me kill your favorite cat."
Utóbbit a beállításoknál, azon belül is a billentyű beállításoknál. Egyszerű célgömb feliratot keress, az lesz az. Vsyncet pedig tudtommal a grafikai beállításoknál.

A célzás már megvan, viszont ha rárakom a Reflex scope-ot a fegyverre, ugyanúgy nem jó. A V-Syncet még mindig nem találom, ennyire csak nem lehetek balf*sz. 

A két javítás telepítése után megoldódott a V-Sync. 
Alapból nem lehet állítani, vagy csak nem vetted észre? 

Az update előtt még nem volt a menüben, utána viszont már a Teljes képernyő alatt volt. 

Ez nem bug, hanem antigravitációs hátsó tengely. 
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!
Nem egyedi maradjunk annyiban. Ja és az okát is tudjuk.

És elmondjátok?
A patchnek és a virágbolti játéknak lehet hozzá köze. Az is már megesett, hogy eredeti játék és a patch okozta a gondot.

Akkor mindegy, remélem a Warheaddel nem lesz ilyen gond. Egyébként a második pályán már mindene megvan az autónak.
Azért ez nem olyan nagy tragédia. 

Persze, nem az, csak már ígyis "csalódtam" picit benne. Reménykedtem hogy ezzel a géppel már menni fog lag nélkül highon, de még ezen sem. Az élsimításról nem is beszélve.

A járműveket nem lehet valahogy javítani?
És utólag nem lehet feltelepíteni az angol feliratot?

Srácok
[Ebből] a modból hogy lehet eltávolítani a bal felső sarokban lévő kis ember alakot ábrázoló nyavaját? Tudja valaki? engem baromira idegesít 
Extreme Immersive Mod-ról van szó
"Rendőr vagyok, spanyol vagyok és kib*szott gyilkológép vagyok! Értve vagyok?" /José Luis Torrente/